Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

O pas mane siltnamyje beda verysad.gif Grizau is kaimuko po keturiu dienu nebuvimo, atrodo, kad kol nebuvau siltnamyje kokia ragana darbavosi verysad.gif , agurkai vatiniu tokiu puviniu apeje, isroviau ir ismeciau keturis daigus, puikiai derancius, nusiskyniau bliuda agurku ir ismeciau, purenau pomidorus - ziuriu dvieju kotai itartini, spustelejau, puvinys is vidaus verysad.gif doh.gif , isroviau milzinus savo ir ismeciau - o viska siltnamyje previcuru ispurskiau.
Nu ka darau negerai - vedinu, laistau tik karta per savaite, purenu, dilgelem laistau, kiti pomidorai net luzta nuo vaisiu, ziedu gausybe, retinu sakas, kad vedintusi gerai, serenciuku pilnas siltnamis, nu visos priemones, o vat kaip gaunasi verysad.gif

Gal REGILA ka pagelbes 4u.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 07 07, 09:31)
Aš ne tik įtartinus,bet nurėžiau net gaila į juos žiūrėti ,per tankiai susodinau,merginos, oar giliai purenat žemę apie pomidorus,aš pradėjau bijoti,kad pas mane vos pištus sukiši vien šaknys ,ar nekenks joms? schmoll.gif

mano šiltnamiuose pagrindą sudaro molinga žemė, o po to - geros žemės (apie 15 cm) sudaro durpės, tai aš šiaip visai nepūrenu, tik kiek reikia ravėti g.gif ir taip jau 3 metai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivad: 07 liepos 2009 - 09:05
QUOTE(*GREISI* @ 2009 07 07, 05:39)
Nu fastako niekada nepirkciau.Šiaip auga viskas normaliai.O plotai dideli kavos nepakanka.Turiu vieną receptą kažkur,atseit dingtų jos visiems laikams .Bet reikia jį surasti.

Fastaka naudoju vaismedziu ir roziu lapams purksti nuo amaru, tol kol nera vaisiu ir ziedu uzuomazgu. Jis veikia is karto tuos brudus (skruzdems neveikia). Yra augalinio tipo Nemezalis, tik jis veikia per kokias 3dienas amarus, paskui reikia kartoti procedura. Visi medeliai jauni ir amarai juos ypatingai megsta, todel ir kovoju be gailescio su Fastaku. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nepurenu ir as zemes siltnamyje,tik kartais aplink pacius pomidorus pamulciuoju durpemis,nes nuo laistymo irgi kai kur saknys atsiveria,nors ir nepilu ant paciu saknu vandens. ax.gif
Atsakyti
Nu brač, tupi mano kai kurie pomidorai su pumpurais, o pumpurai nei iš vietos. Nu nervas jama, jiems kas? Tamsu? Šalta? Nežydi kaip kokie...
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 07 07, 20:42)
Nu brač, tupi mano kai kurie pomidorai su pumpurais, o pumpurai nei iš vietos. Nu nervas jama, jiems kas? Tamsu? Šalta? Nežydi kaip kokie...

Nesikrimsk ,pas mane su pomidorais ir nemažais ,bet nenoksta atrodo stovi vietoje rolleyes.gif
Atsakyti
o as mus jau mazi pomidoriukai clap.gif siais metais pomidoru nepirkome o pazistama dave nemazai svo isaugtu nes pas ja kaip visada labai ankstyvi jie ir labai skanus, tai va pasirodom thumbup.gif

user posted image

Atsakyti
Prašau Jūsų pagalbos verysad.gif

auginu pomidorus balkone, sudygo puikiai, persodinau į didelius vazonus, toliau viskas klostėsi puikiai...bet pastebėjau, kad kia kur pradėjo lapeliai džiūti ir raitytis. O didžiausias klausimas ir bėda, nėra nei vieno žiedelio ant pomidorų ( nors pirkau savidulkius) g.gif

Atsakyti
QUOTE(nuotaka siaubūnė @ 2009 07 08, 09:28)
Prašau Jūsų pagalbos verysad.gif

auginu pomidorus balkone, sudygo puikiai, persodinau į didelius vazonus, toliau viskas klostėsi puikiai...bet pastebėjau, kad kia kur pradėjo lapeliai džiūti ir raitytis. O didžiausias klausimas ir bėda, nėra nei vieno žiedelio ant pomidorų ( nors pirkau savidulkius)  g.gif

Jie visi savidulkiai.Žiedelių nėra gal ,kad vėlai sodinti,arba kažkas nugraužė...O gal perkaito?
Atsakyti
Ka tik parėjau iš šiltnamio ,manp pomidorai apsipyle rasa,purtau ,o bepurtant krenta žiedai ,nu ne draskau aš ju ,kas galėtu buti g.gif
ką ne taip darau ,kad šitokia rasa ant pomidorų, schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 08 liepos 2009 - 09:57
QUOTE(*GREISI* @ 2009 07 08, 08:48)
Jie  visi savidulkiai.Žiedelių nėra gal ,kad vėlai sodinti,arba kažkas nugraužė...O gal perkaito?

na vėlokai sodinti, bet užaugo tai labai gražūs, dideli, ar tai rieškia, kad žiedelių ir nebebus, visas darbas perniek? verysad.gif nugraužti negalėjo niekas, nei augintinių, nei vaikų neturim biggrin.gif o dėl perkaitimo, stovi balkone, bet nuolat vėdinu, o ir to karščio buvo tik ši savaitė unsure.gif nesuprantu, o taip gaila, jei neužaugs scare.gif
Atsakyti
Mano pomidoriukai. Jau savaitgalį net kelis valgėm ax.gif
user posted image
Atsakyti