Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

Nurėžiau ne tik lapus ,bet šakas,kaip keistai ,kaip į šiltnamį ateini ,pomidorai pliki lotuliukas.gif
Atsakyti
Taip siemet tikrai salta vasara,tai ir augalai negali priprasti.Tai lapus meta,tai vaisius.
Atsakyti
Labukas smile.gif Bukit geros, padekit man pirmokei situose reikaluose smile.gif Pirmi metai kai turiu siltnami, auginu pomidorus, viska sbuvo lyg ir neblogai, mezge ir uzmezge pomidoru vidutiniskai, o siandien pastebejau kazkokius tai amarus, ne amarus ar tai liga, na neismanau kas tai ir ka dabar daryti g.gif user posted image
user posted image
user posted image
http://images50.fotk...00906074-vi.jpg
Aciu labai uz komentarus, labai busiu dekinga uz mintis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lapkrituke: 06 liepos 2009 - 21:28
O tai jie gyvi ar cia tik taskiukai. g.gif
Atsakyti
ar ne balti tokie jeigu vabaliukai čia...jeigu balti tai baltasparniai...kol išnaikinau vienais metais vos galo negavau...jie pomidorus taip juodai aptepliodavo kad kol nuvalydavai...bet gal aš apsirinku g.gif
Atsakyti
Pas mane gėles užpuolė kažkas panašaus ,nupurškiau su deciu ,bet pomidorus pabandyčiau su žaliuoju muilu g.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 07 06, 10:42)
Dėl skruzdžių,tai nežinau pas mane ir serenčiai auga ir česnako antpil padarau,bet nieko jos nebijo.Jeigu kvapas nepatiktų,tai neitų į pomidorų šiltnamį.bet tikiuosi jos suvalgo tas visas kenkėjų lervas.
Papildyta:
Turiu pasidžiaugti ,kad tavo sėklos Regila sudygo beveik vienintelės iš visų moliūgų sėklų.Kitos supuvo,o vat taviškės atlaikė.Labai gaila tų supuvusių.
Regila gal turi kokį straipsniuką apie parikų auginimą? 4u.gif

Tos bjaurybes skruzdeles amarus nesioja, o paskui is ju leidziamu skysciu pacios maitinasi. doh.gif Vaismedzius, tai pastoviai purskiu Fastaku nuo amaru, bet skruzdziu neima jis. Labiausiai kas man padeda isvyt skruzdes toliau, tai kavos tirsciai. Pyliau kazkada ir milteliu nuodingu ir purskalo nuo skruzdziu, bet geriausiu atveju paeidavo 20-30cm i sona. Pas mane salia agurku bande isitaisyt. doh.gif Tai kavos tirscius pilu i sloikiuka ir paskui po keliu dienu kur pamatau tas baisuokles, tai palaistau su vandeniu paskiedus. Nuo agurku pabego. Nepatinka kavos tirsciu kvapas joms, o agurkams jokio neigiamo poveikio nepastebejau. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uoga3: 06 liepos 2009 - 23:29
QUOTE(uoga3 @ 2009 07 07, 00:28)
Tos bjaurybes skruzdeles amarus nesioja, o paskui is ju leidziamu skysciu pacios maitinasi.  doh.gif  Vaismedzius, tai pastoviai purskiu Fastaku nuo amaru, bet skruzdziu neima jis. Labiausiai kas man padeda isvyt skruzdes toliau, tai kavos tirsciai. Pyliau kazkada ir milteliu nuodingu ir purskalo nuo skruzdziu, bet geriausiu atveju paeidavo 20-30cm i sona. Pas mane salia agurku bande isitaisyt.  doh.gif Tai kavos tirscius pilu i sloikiuka ir paskui po keliu dienu kur pamatau tas baisuokles, tai palaistau su vandeniu paskiedus. Nuo agurku pabego. Nepatinka kavos tirsciu kvapas joms, o agurkams jokio neigiamo poveikio nepastebejau.  thumbup.gif  thumbup.gif

Nu fastako niekada nepirkciau.Šiaip auga viskas normaliai.O plotai dideli kavos nepakanka.Turiu vieną receptą kažkur,atseit dingtų jos visiems laikams .Bet reikia jį surasti.
Atsakyti
Aciu uz atsakymus 4u.gif MAn atrodo, kad ten kazkas gyvo juda, kruta, labai smulkus dariniai smile.gif Na bandysiu siandien zalio muilo ieskoti smile.gif
Atsakyti
Na man kol kas skruzdes netrukdo,siltnamyje nedaug,o kitur visur po pievas isikurusios.Bet kavos tirsciais reikes pameginti,as tiek geriu kavos ir darau bloga darba pilu i kanalizacija,o ji nuo kavos tirsciu uzsikemsa,o cia paliesiu skruzdes. biggrin.gif
Atsakyti
mano pomidorai greit be lapu liks doh.gif tik laps itartinas ir cakst su zirklem doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 07 07, 09:20)
mano pomidorai greit be lapu liks doh.gif tik laps itartinas ir cakst su zirklem doh.gif

Aš ne tik įtartinus,bet nurėžiau net gaila į juos žiūrėti ,per tankiai susodinau,merginos, oar giliai purenat žemę apie pomidorus,aš pradėjau bijoti,kad pas mane vos pištus sukiši vien šaknys ,ar nekenks joms? schmoll.gif
Atsakyti