Sveiki,pati turiu Q7 zaviuosi savo ~karvute~ Myliu,gerbiu ja Brabangi,kaip laivas su ja leki Na,o ka jus manot apie siuos dziaugsmelius? Pati neapsiprendziu ka pirkt ar Q5 ar Qashqai
Mjo, kaskajus daugiau nei du kartus pigesnis uz q5.
Na taip
Jus turit Q7 plius dar norit Q5? ar as kazka ne taip supratau
QUOTE(mazylia:) @ 2009 07 02, 23:22)
Sveiki,pati turiu Q7 zaviuosi savo ~karvute~ Myliu,gerbiu ja Brabangi,kaip laivas su ja leki Na,o ka jus manot apie siuos dziaugsmelius? Pati neapsiprendziu ka pirkt ar Q5 ar Qashqai
Visiskai skirtingi auto, nera nei ko lyginti Pirmenybe Audi Q7
Na tik dvejoju ar pasilikt ta ar pasikeist...
Dekui,viena nuomone kad Audi Q7
Dekui,viena nuomone kad Audi Q7
as uz Q7
pati turiu nauja honda crv - irgi liuks masiniukas bet pirmoj vietoj man visada audi automobiliai, tik kad kartais galimybes buna ribotos
pati turiu nauja honda crv - irgi liuks masiniukas bet pirmoj vietoj man visada audi automobiliai, tik kad kartais galimybes buna ribotos
Na Q7 buvo ygivendinama svajone tik nepasiryzau vis dvejojau gal honda bet kadangi gavau dovanu taip ir turiu
Mano vyras Q7 turi jau 3 metai, esame prie jos taip prisirišę , kad neįsivaizduoju į ką geresnio galėtume keisti, žinoma jei automobiliu nereikėtų važinėti bekelėmis(darbui) tai gal būt pasirinktume kokį lengvąjį autom., bet tik audi mano svajonė A5
Mano svajoniu masiniokas sita Audinele
QUOTE(mazylia:) @ 2009 07 02, 23:22)
nesulyginami dalykai, aisku Q5!