Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, šakočiai ir kiti saldumynai

QUOTE(etute @ 2009 08 04, 14:33)
torto zmogui skaiciuojama kad butu bent 100g. dar labai priklauso nuo to koks tai tortas, vieni sveria nedaug ir atrodo dideli o kiti buna kad sveria daug ir visai mazuciai. pas mane buvo net 10kg tortas o zmoniu tik 30, bet neliko nei kasniuko
va mano torciukas
http://i287.photobuc...ute/tortas1.jpg

Super torciukas bigsmile.gif Skaniai atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ledo sirdis @ 2009 08 04, 19:11)
Super torciukas  bigsmile.gif  Skaniai atrodo  ax.gif

aciu wub.gif buvo labai labai skanus
Atsakyti
Mes uzsakem Bioloj o paeme ir atveze i vieta firma kuri ruose maista ir aptarnavo.Tortas buvoTraskutis Karaliskas Skoladinis o ketvirto nepamenu.Visas svere 5kg -neliko nieko.Dar buvo grybu seimyna,kuri visiem patiko 4 sakociai 1 svocios 1pamerges tortai 1 simtalapis ir 6kg sausainiu.Tortu neliko kai ka idejom lauktuvem ,liko 2 sakociai.Buvo 44 zmones.Vestuvinis buvo ant 4 atskiru padeklu 4 skoniu.Tikrai rekomenduoju-labai skanus visi .
Atsakyti
Sveikos nuotakeles,

Gal kuri zinote, kas kepa grybu seimynas (grybu kelmus) Klaipedos raj?
Jau seniai ieskau ir niekaip negaliu rast, o taip norisi verysad.gif
Dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kair47 @ 2009 08 06, 17:15)
Mes uzsakem Bioloj o paeme ir atveze i vieta firma kuri ruose maista ir aptarnavo.Tortas buvoTraskutis Karaliskas Skoladinis o ketvirto nepamenu.Visas svere 5kg -neliko nieko.Dar buvo grybu seimyna,kuri visiem patiko 4 sakociai 1 svocios 1pamerges tortai 1 simtalapis ir 6kg sausainiu.Tortu neliko kai ka idejom lauktuvem ,liko 2 sakociai.Buvo 44 zmones.Vestuvinis buvo ant 4 atskiru padeklu 4 skoniu.Tikrai rekomenduoju-labai skanus visi .

Cia kaip suprantu tiek daug neliko po 2d. vestuviu? g.gif
Atsakyti
sveikos, norejau pasidalinti po vestuviu savo nuomone. uzsisakiau torta "vip saldumynai" cia virginijos peckienes. ir labai labai nusivyliau. vestuviu ryta paskambino sako torta padare 4 kg perdaug, tai palikt, damokesit ar nuimti viena auksta? tai kadangi pas mane keturiu aukstu buvo ir seip jau 12 kg tai sakau nuimkit. atvaziuoju tortas 4 aukstu kaip ir buvo tada iskart pagalvojau kad kaska sumaklino. taigi pjaustom torta visi aukstai vienodu skoniu nors turejo buti skirtingi. uz atvezima paeme nezmoniskus pinigus... na vienu zodziu gal cia tik man taip bet pasiskundziau.... unsure.gif
Atsakyti
sveikos,

norejau patarimo. zadu si savaitgali Kaune uzsakineti torciuka. Kaip manot, ar uzteks 5kg vienos dienos pasisedejimui kavineje, 40 zmoniu. antrai dienai turesiu atskira torta, tai idealiausia butu, kad to uzsakyto torto butu kaip tik ir jo neliktu antrai dienai. ir dar niekaip neapsisprendziu tarp bijolos ir alkavos. tiek apie viena, tiek apie kita girdejau geru atsiliepimu.
Atsakyti
patarkit ir man
bijola, gulbinienė ar elguva

torto nereikia mandro, tik vieno aukšto
Atsakyti
QUOTE(Eglyteira @ 2009 08 17, 19:58)
sveikos, norejau pasidalinti po vestuviu savo nuomone. uzsisakiau torta "vip saldumynai" cia virginijos peckienes. ir labai labai nusivyliau. vestuviu ryta paskambino sako torta padare 4 kg perdaug, tai palikt, damokesit ar nuimti viena auksta? tai kadangi pas mane keturiu aukstu buvo ir seip jau 12 kg tai sakau nuimkit. atvaziuoju tortas 4 aukstu kaip ir buvo tada iskart pagalvojau kad kaska sumaklino. taigi pjaustom torta visi aukstai vienodu skoniu nors turejo buti skirtingi. uz atvezima paeme nezmoniskus pinigus... na vienu zodziu gal cia tik man taip bet pasiskundziau....  unsure.gif

oi, taigi čia VIP doh.gif dirbau ten 3 metus. ne kartą teko raudonuoti ir traukti iš bėdos pardavėjas, kai joms reikėdavo klientui aiškintis dėl ne tokio, koks užsakytas tortas doh.gif
jei nenorit sugadintos šventės - venkit tos firmos geriau...
Atsakyti
QUOTE(Kristutele @ 2009 08 18, 08:25)
sveikos,

norejau patarimo. zadu si savaitgali Kaune uzsakineti torciuka. Kaip manot, ar uzteks 5kg vienos dienos pasisedejimui kavineje, 40 zmoniu. antrai dienai turesiu atskira torta, tai idealiausia butu, kad to uzsakyto torto butu kaip tik ir jo neliktu antrai dienai. ir dar niekaip neapsisprendziu tarp bijolos ir alkavos. tiek apie viena, tiek apie kita girdejau geru atsiliepimu.

siaip apie alkava girdeju nekokiu kaip tik atsiliepimu g.gif bet pati nesu is ten uzsakinejusi, tai nelabai ir noreciau eiti pries sita imone. pati uzsisakiusi buvau pas Gulbiniene ir neturiu jokiu nusiskundimu. padare kiek imanoma panasu i mano noreta, nes foto buvo su konditerine mase dengtas, o as norejau be jos. taip pat pristate i vieta, nes patys nelabai norejome apsiimti gabentis 3 aukstu skanymyna. skoniai buvo 3, visi tikrai gardus, nieko neliko per 2 dienas smile.gif o dar atsakant i tavo klausima, pas mus buvo 37 suauge ir 2 mergytes, tai 6 kg tortas buvo suvalgytas per 2 dienas, tad net sunku pasakyti ar 5 kg nebus per daug vienam vakarui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 08 18, 09:42)
patarkit ir man
bijola, gulbinienė ar elguva

torto nereikia mandro, tik vieno aukšto

apie elguva negaliu nieko pasakyti, nes neteko susidurti. tiek bijolos, tiek gulbinienes gaminiai yra skanus, bet sventei vien del puosimo rinkciausi bijola, nes gulbinienes konditerems kazkaip nieko gero nesigauna... siaip gulbinienes tortus perkam tikrai daznai, nes skanus, bet pora kartu buvome uzsisake su proginiu papuosimu, tai rezultatas nebuvo ispudingas.... ax.gif
Atsakyti
man reikia, kad jie pakartotų audonio raštą, ty ant balto baltas ornamentas, toks kaip virvelės, kaži, gal biolos tada prašyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūdnasis pelėnas: 19 rugpjūčio 2009 - 07:55