Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, šakočiai ir kiti saldumynai

QUOTE(rimvydele @ 2011 06 08, 16:30)
o kas yra marcipanine mase? smile.gif

Marcipanas – konditerijos gaminys, pagamintas iš sutrintų migdolų ir miltinio cukraus arba cukraus sirupo mišinio. 4u.gif Ką būtent deda į marcipaninę dengimo masę nežinau,tik skonis man visai patiko,žinoma,gal ir su tortu derėjo,todėl ir tiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nasty Fairy @ 2011 06 08, 08:38)
Mergaites, nuo kada Bijoloje kainos po 50lt/kg  blink.gif 

Kaina nuo 45 Lt, kai užsakote VESTUVINĮ tortą, o ne šiaip proginį mirksiukas.gif Juk tai stebuklingas žodis, verčiantis kainas dvigubintis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nasty Fairy @ 2011 06 08, 08:58)
Hm... idomiai  g.gif 
As sakyciau, jai turit galimybe tiesiog nueikit i kokia Cukraine. Ten yra visokiausiu pyragu, galima uzsisakyti paragavimui arba siaip su arbatele vietoje isragauti.

O jūs užsisakėte kada nors ten vestuvinį tortą, kad taip rašote? rolleyes.gif

Buvome Cukrainėje - vietoje paragavmui turėjo tik "fantaziją" (kurios vieną aukštą ir paėmėm, nes labai skanus wub.gif ), o visi kiti skoniai kepami spec. užsakymu (pvz. "Opera", "Orbita"), tad norint paragauti reikia važiuoti į Konditerijos skyrių kokį ketvirtadienį/penktadienį, kai tie tortai kepami mirksiukas.gif
Atsakyti
mergaites-gal kuri bandet pasidometi kiek kainuoja tie atskiri pyrageliai? ar juos apsimoka uzsisakineti vestuvems, nors graziai jie atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2011 06 08, 20:23)
kur uzsisakinejai sita torciuka, labai grazus ir atrodo skaniai  ax.gif

Bijoloje 4u.gif

QUOTE(Everlasting @ 2011 06 08, 22:29)
Kaina nuo 45 Lt, kai užsakote VESTUVINĮ tortą, o ne šiaip proginį mirksiukas.gif Juk tai stebuklingas žodis, verčiantis kainas dvigubintis biggrin.gif
Papildyta:
O jūs užsisakėte kada nors ten vestuvinį tortą, kad taip rašote? rolleyes.gif

Buvome Cukrainėje - vietoje paragavmui turėjo tik "fantaziją" (kurios vieną aukštą ir paėmėm, nes labai skanus wub.gif ), o visi kiti skoniai kepami spec. užsakymu (pvz. "Opera", "Orbita"), tad norint paragauti reikia važiuoti į Konditerijos skyrių kokį ketvirtadienį/penktadienį, kai tie tortai kepami mirksiukas.gif

Tai gi net foto buvau idejus doh.gif Uzsakinejau! O ne vestuvinius ir ne syki mirksiukas.gif ZIurint kur jus buvot, man prie pat namu cukraineje tikrai yra pasirinkimas ragavimui, na aisku ne visu skoniu, bet pasitaiko gan nemazai. Nezinau gal dabar tas zodis VESTUVES ir pakelia kainas, bet kai savo vestuvem uzsakinejom, tai buvo iprasta torto kaina+10lt/kg papuosimui. Dabar kiek domejausi, tas pats islike, tiesa dabar torto reik krikstynom jau. Bet kaip supratau tas kainu skaiciavimo principas isliko tas pats.
As ties nezinau i kuria cukraine einate jus, gal dar priklauso nuo aptarnaujancio personalo, bet as tikrai galiu rekomenduoti cukraine esancia Vilniuje, Pasilaiciuose (gatves nepamenu) prie Ukmerges Maximos 4u.gif ten visada pataria koki torta kokiai progai geriau rinktis, kokius papuosimus skonius ir kad kaina butu priimtina butent JUMS mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nasty Fairy: 09 birželio 2011 - 08:15
QUOTE(egliukas28 @ 2011 06 09, 08:48)
mergaites-gal kuri bandet pasidometi kiek kainuoja tie atskiri pyrageliai? ar juos apsimoka uzsisakineti vestuvems, nors graziai jie atrodo  4u.gif

As kai domejausi tai kaina buvo mazdaug 6-10lt uz viena pyrageli. Kadangi mums butu reikeje 60 vnt, tai likau prie tradicinio torto.
Atsakyti
Nasty Fairy, bet jūsų tortas iš "Bijolos", o mes pradėjome diskutuoti apie "Daugšiagirės dvaro konditerijos" tortus, kurių kaina ir yra vestuvinių nuo 45 Lt 4u.gif Nesusikalbėjimas mirksiukas.gif
Papildyta:
http://www.tortai.eu...iai-tortai.html
Atsakyti
QUOTE(Everlasting @ 2011 06 09, 20:19)
Nasty Fairy, bet jūsų tortas iš "Bijolos", o mes pradėjome diskutuoti apie "Daugšiagirės dvaro konditerijos" tortus, kurių kaina ir yra vestuvinių nuo 45 Lt 4u.gif Nesusikalbėjimas mirksiukas.gif

Na as nezinau apie kokius ten tortus diskutavot Jus, bet as konkreciai atsakinejau i butent si posta tongue.gif Pries pradedant gincytis, reiktu atidziau pasiskaityti mirksiukas.gif
QUOTE(rimvydele @ 2011 06 07, 15:16)
[COLOR=blue]kur kitos vilnietes uzsakinejate tortus, be bijolos ir mazosios ragaines smile.gif  gal zinote kur gerai daro ir pigiau, nes siose minetose tai uzsiprase 50lt/kg doh.gif  doh.gif  doh.gif[/COLOR]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nasty Fairy: 10 birželio 2011 - 08:06
čia tortų pavyzdėlių yra smile.gif
http://www.alfa.lt/s...11-06-10_07-00/
Atsakyti
QUOTE(Nasty Fairy @ 2011 06 10, 07:04)
Na as nezinau apie kokius ten tortus diskutavot Jus, bet as konkreciai atsakinejau i butent si posta  tongue.gif Pries pradedant gincytis, reiktu atidziau pasiskaityti  mirksiukas.gif

Mano postai buvo konkreti info apie "Daugšiagirės konditeriją", o ne ginčas mirksiukas.gif Jūs pateikėte apie "Bijolą" - štai ir viskas drinks_cheers.gif

Beje, kur kaune perkate grybukus? ax.gif Gal bazėse kas pirkote ir žinote vietas, kuriose jie skanūs? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Everlasting: 11 birželio 2011 - 00:11
QUOTE(mmergyte @ 2011 06 08, 16:53)
priklauso dar ir nuo masės,draugės vestuvėse valgiau dengtą tortą marcipanine mase,buvo net skanu biggrin.gif  ax.gif o va ko nesirinkčiau tai morenginio tortuko..jie gal ir lengvi,tačiau be proto saldūs schmoll.gif

Nesakyk tongue.gif , aš per vienas vestuves morenginį valgiau, man labai nepatiko, ir per savas sakiau tikrai nedarysiu tokio, ir man kai siūlė morenginį, nors pirmą aukštą, sakiau ne ne ne. Na, bet paragavus kitus skonius, kokie buvo, ir nusprendus, kad jie nelabai kokie, visgi pasirinkau pirmą aukštą morenginį, kurio net nebuvo paragauti, bet ai.. O galiausiai, kai per vestuves paragavau jį, man laaaabaaai patiko thumbup.gif !
Kepė Daukšiagirės Dvaro konditerija.
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2011 06 11, 19:49)
Nesakyk  tongue.gif , aš per vienas vestuves morenginį valgiau, man labai nepatiko, ir per savas sakiau tikrai nedarysiu tokio, ir man kai siūlė morenginį, nors pirmą aukštą, sakiau ne ne ne. Na, bet paragavus kitus skonius, kokie buvo, ir nusprendus, kad jie nelabai kokie, visgi pasirinkau pirmą aukštą morenginį, kurio net nebuvo paragauti, bet ai.. O galiausiai, kai per vestuves paragavau jį, man laaaabaaai patiko  thumbup.gif !
Kepė Daukšiagirės Dvaro konditerija.

na kam patinka tai valio,bet mėgstama jį sakytis ir dėl to,kad lengvas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 06 11, 19:53)
na kam patinka tai valio,bet mėgstama jį sakytis ir dėl to,kad lengvas  biggrin.gif

bet tas morenginis labai saldus,ar ne? o galima vietoje morenginio imti marcipanini? ta prasme, jis irgi toks kengvas kaip morenginis buna? smile.gif
Atsakyti