Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, šakočiai ir kiti saldumynai

gal galit patarti kokios dar Vilniuje yra geros kepykleles be Bijolos, Mazosios ragaines ir Gulbinines. Pas juos turbut labai kainos uzkeltos? g.gif kiek jus mokejot uz kiek kg? bijau nepermoket, kai kainose nenusituokiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(gytukas85 @ 2011 06 01, 13:18)
Sveikos  4u.gif
Norėjau paklausti, kurios neseniai sakėkis tortukus vestuvėms Daukšiagirės konditerijoje, kiek Jums kainavo kilogramas torto dengto marcipanine masyte  ax.gif ? Gal kuri sakėtės pagal savo pavyzdį? Kiek tokiu atveju augo kaina  blush2.gif  ?

Man 1 kg kainuos 50 Lt, bet net nepaklausiau, kokia mase bus dengtas - rinkausi iš jų katalogo, tik dekoro spalvas paderinau pagal savo norus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaz @ 2011 03 11, 22:03)
user posted image
user posted image
user posted image
labai noriu torta su orchidejomis, nes daug kur  duominos orchidejos musu vestuvese ax.gif bet kaip del tu gelyciu ar konditeriai juos padaris ar reikia svieziomis gelytemis puosti g.gif

man tas pirmas nerealus wub.gif gal ir Lietuvoje pagamintu toki kas, juk nieko cia imantraus nera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Everlasting @ 2011 06 05, 19:30)
Man 1 kg kainuos 50 Lt, bet net nepaklausiau, kokia mase bus dengtas - rinkausi iš jų katalogo, tik dekoro spalvas paderinau pagal savo norus ax.gif

Kai klausiau jų, tai bendrai parašė, kad kaina nuo 45 Lt už kilogramą blush2.gif Bet manau, kad 50 Lt čia jau su ta masyte dengtas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gytukas85 @ 2011 06 05, 21:06)
Kai klausiau jų, tai bendrai parašė, kad kaina nuo 45 Lt už kilogramą  blush2.gif Bet manau, kad 50 Lt čia jau su ta masyte dengtas  ax.gif

o tu kosmare doh.gif kodel tiek daug? cia uz 50lt tai glajumi kai buna dengtas? o pries kiek laiko ruosiates uzsakyt?
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 06 05, 20:34)
o tu kosmare doh.gif kodel tiek daug? cia uz 50lt tai glajumi kai buna dengtas? o pries kiek laiko ruosiates uzsakyt?

Niu, Daukšiagirės konditerijoj tokios kainos ax.gif Brangu, bet tikrai gražūs torčiukai pas juos blush2.gif Nors aišku, jei bent šiek tiek pigesni būtų, daugiau užsakyti išeitų g.gif
O sakytis, manau, geriau kuo anksčiau (ypač jei šventė vasarą wink.gif)
Ir dengta ta marcipanine balta masyte, arba baltu glajumi, kaip minėjot ax.gif Nors aš kai klausiau, tai iškart su šita masyte dengtų kainos, tai ir gavau atsakymą, kad nuo 45 Lt už kg ax.gif Tai gal nuo torto sudėtingumo ir detalių priklauso, kiek kaina kyla...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gytukas85: 05 birželio 2011 - 20:47
QUOTE(gytukas85 @ 2011 06 05, 19:44)
Tai gal nuo torto sudėtingumo ir detalių priklauso, kiek kaina kyla...

drinks_cheers.gif Kataloge po kiekvieno torto foto parašyta kg kaina smile.gif uvo ir po 45, bet mažesnių kainų nemačiau.
Beje, dar neteko skaityti prastų atsiliepimų apie šią firmą, tad esu rami kaip belgas dėl mūsų torto cool.gif
Beje, užsakėme 5 kg, tad dar paimsiu kokių 2 kg tortą su maskarpone iš maximos - man jie wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Everlasting @ 2011 06 06, 11:10)
drinks_cheers.gif Kataloge po kiekvieno torto foto parašyta kg kaina smile.gif uvo ir po 45, bet mažesnių kainų nemačiau.
Beje, dar neteko skaityti prastų atsiliepimų apie šią firmą, tad esu rami kaip belgas dėl mūsų torto cool.gif

Galit tikrai nesijaudinti, nes tortas bus idealus iš išvaizdos ir tikrai labai skanus thumbup.gif
Mes taip pat tik iš ten sakysimės, nes noriu gražaus torčiuko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gytukas85: 06 birželio 2011 - 13:17
drinks_cheers.gif Dar užsakiau plikytų pyragaičių su įdarais saldžiam stalui iš ten, nes sausainių nenorėjau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Everlasting @ 2011 06 06, 14:25)
drinks_cheers.gif Dar užsakiau plikytų pyragaičių su įdarais saldžiam stalui iš ten, nes sausainių nenorėjau rolleyes.gif

Gal bella toscanoj uzsakinejot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2011 06 06, 13:59)
Gal bella toscanoj uzsakinejot? blush2.gif

Nea, toje pačioje "daugšiagirėje" smile.gif O kokia kaina "belloje" už 1 kg? bigsmile.gif
Atsakyti
o mes torta uzsisakem Siauliu rajone - pagal rekomendacijas ir kiek teko pabandyti tam tikromis progomis, kepiniai is ten net pirstus apsilaizysi thumbup.gif uzsisakem grazu torta pagal savo tematika, spalvyna ir 1kg kaina iskaitant saikinga papuosima (valgomo dekoro, jei gyvos geles, kaina kyla) 35-40lt bigsmile.gif dar uzisakem grybuku, pyragaiciu, vyniotinio ir sausaineliu. Kiek apragavom - viskas labai skanu ir kainos lyginant su Vilniumi thumbup.gif be to mums problemu nebus nes visa tai pristatys vieni sventes dalyviu ax.gif Dar patiko tai, kad jie visiskai nebijo issukiu - ka nori ta padarys, o nebandyti dalykai dar labiau juos traukia, tad tikiuosi kad musu tortytis bus 'ledas' smile.gif
tortas turetu buti panasus i sita, tik vietoj drugelio issiskleidusi roze ir ziedeliai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesse: 07 birželio 2011 - 13:06