QUOTE(gytukas85 @ 2011 06 01, 13:18)
Sveikos
Norėjau paklausti, kurios neseniai sakėkis tortukus vestuvėms Daukšiagirės konditerijoje, kiek Jums kainavo kilogramas torto dengto marcipanine masyte ? Gal kuri sakėtės pagal savo pavyzdį? Kiek tokiu atveju augo kaina ?
Norėjau paklausti, kurios neseniai sakėkis tortukus vestuvėms Daukšiagirės konditerijoje, kiek Jums kainavo kilogramas torto dengto marcipanine masyte ? Gal kuri sakėtės pagal savo pavyzdį? Kiek tokiu atveju augo kaina ?
Man 1 kg kainuos 50 Lt, bet net nepaklausiau, kokia mase bus dengtas - rinkausi iš jų katalogo, tik dekoro spalvas paderinau pagal savo norus
QUOTE(ajaz @ 2011 03 11, 22:03)
labai noriu torta su orchidejomis, nes daug kur duominos orchidejos musu vestuvese bet kaip del tu gelyciu ar konditeriai juos padaris ar reikia svieziomis gelytemis puosti
man tas pirmas nerealus gal ir Lietuvoje pagamintu toki kas, juk nieko cia imantraus nera
QUOTE(Everlasting @ 2011 06 05, 19:30)
Man 1 kg kainuos 50 Lt, bet net nepaklausiau, kokia mase bus dengtas - rinkausi iš jų katalogo, tik dekoro spalvas paderinau pagal savo norus
Kai klausiau jų, tai bendrai parašė, kad kaina nuo 45 Lt už kilogramą Bet manau, kad 50 Lt čia jau su ta masyte dengtas
QUOTE(gytukas85 @ 2011 06 05, 21:06)
Kai klausiau jų, tai bendrai parašė, kad kaina nuo 45 Lt už kilogramą Bet manau, kad 50 Lt čia jau su ta masyte dengtas
o tu kosmare kodel tiek daug? cia uz 50lt tai glajumi kai buna dengtas? o pries kiek laiko ruosiates uzsakyt?
QUOTE(rimvydele @ 2011 06 05, 20:34)
o tu kosmare kodel tiek daug? cia uz 50lt tai glajumi kai buna dengtas? o pries kiek laiko ruosiates uzsakyt?
Niu, Daukšiagirės konditerijoj tokios kainos Brangu, bet tikrai gražūs torčiukai pas juos Nors aišku, jei bent šiek tiek pigesni būtų, daugiau užsakyti išeitų
O sakytis, manau, geriau kuo anksčiau (ypač jei šventė vasarą )
Ir dengta ta marcipanine balta masyte, arba baltu glajumi, kaip minėjot Nors aš kai klausiau, tai iškart su šita masyte dengtų kainos, tai ir gavau atsakymą, kad nuo 45 Lt už kg Tai gal nuo torto sudėtingumo ir detalių priklauso, kiek kaina kyla...
QUOTE(gytukas85 @ 2011 06 05, 19:44)
Tai gal nuo torto sudėtingumo ir detalių priklauso, kiek kaina kyla...
Kataloge po kiekvieno torto foto parašyta kg kaina uvo ir po 45, bet mažesnių kainų nemačiau.
Beje, dar neteko skaityti prastų atsiliepimų apie šią firmą, tad esu rami kaip belgas dėl mūsų torto
Beje, užsakėme 5 kg, tad dar paimsiu kokių 2 kg tortą su maskarpone iš maximos - man jie
QUOTE(Everlasting @ 2011 06 06, 11:10)
Kataloge po kiekvieno torto foto parašyta kg kaina uvo ir po 45, bet mažesnių kainų nemačiau.
Beje, dar neteko skaityti prastų atsiliepimų apie šią firmą, tad esu rami kaip belgas dėl mūsų torto
Galit tikrai nesijaudinti, nes tortas bus idealus iš išvaizdos ir tikrai labai skanus
Mes taip pat tik iš ten sakysimės, nes noriu gražaus torčiuko
Dar užsakiau plikytų pyragaičių su įdarais saldžiam stalui iš ten, nes sausainių nenorėjau
QUOTE(Everlasting @ 2011 06 06, 14:25)
Dar užsakiau plikytų pyragaičių su įdarais saldžiam stalui iš ten, nes sausainių nenorėjau
Gal bella toscanoj uzsakinejot?
QUOTE(ingutera @ 2011 06 06, 13:59)
Gal bella toscanoj uzsakinejot?
Nea, toje pačioje "daugšiagirėje" O kokia kaina "belloje" už 1 kg?
o mes torta uzsisakem Siauliu rajone - pagal rekomendacijas ir kiek teko pabandyti tam tikromis progomis, kepiniai is ten net pirstus apsilaizysi uzsisakem grazu torta pagal savo tematika, spalvyna ir 1kg kaina iskaitant saikinga papuosima (valgomo dekoro, jei gyvos geles, kaina kyla) 35-40lt dar uzisakem grybuku, pyragaiciu, vyniotinio ir sausaineliu. Kiek apragavom - viskas labai skanu ir kainos lyginant su Vilniumi be to mums problemu nebus nes visa tai pristatys vieni sventes dalyviu Dar patiko tai, kad jie visiskai nebijo issukiu - ka nori ta padarys, o nebandyti dalykai dar labiau juos traukia, tad tikiuosi kad musu tortytis bus 'ledas'
tortas turetu buti panasus i sita, tik vietoj drugelio issiskleidusi roze ir ziedeliai
tortas turetu buti panasus i sita, tik vietoj drugelio issiskleidusi roze ir ziedeliai