miskouoga gražių įdėjo
Aciu, Fler, tikrai labai graziu tortuku ten yra!
QUOTE(claudet @ 2011 04 07, 10:39)
Gal kas zinote Klaipedoje, kur galima uzsisakyti vestuvini torta, ir pries kiek laiko jau reikia uzsakyneti.
Sveikos merginos,
as pati esu is Klaipedos, ir svente savo planuoju Klaipedos apskrityje. Torta uzsisakinesim Priekuleje. Ten nepersniausiai yra atsidariusi konditeriniu ir kitu kepiniu parduotuvele. Jie patys ten kepa.
Daug geru atsiliepimu apie ta vietele girdejau. Zinau, kad zmones net is Palangos ir dar toliau vaziuoja sventiniu tortu darytis. Siulau pasiskambinti ir pasiteirauti del kainu ir kada reiktu uzsisakyti.
Siuo metu tel. numerio as pati neturiu, bet kai tik ji gausiu, butinai jus informuosiu.
Atsinešu Gal kam patiks
Toks pat tortas prieš tai įkeltoj nuorodoj
Na, man pats suderinimas gėlių puokštėj ir ant torto toks nerealus
Ir va kitas fainulka
Ir va kitas fainulka
QUOTE(tuatra @ 2011 04 16, 21:29)
Tikrai dailus. Klasikinis spalvu derinys - juoda balta. Anemones
QUOTE(Ciotkutia @ 2011 04 16, 14:14)
Sveikos merginos,
as pati esu is Klaipedos, ir svente savo planuoju Klaipedos apskrityje. Torta uzsisakinesim Priekuleje. Ten nepersniausiai yra atsidariusi konditeriniu ir kitu kepiniu parduotuvele. Jie patys ten kepa.
Daug geru atsiliepimu apie ta vietele girdejau. Zinau, kad zmones net is Palangos ir dar toliau vaziuoja sventiniu tortu darytis. Siulau pasiskambinti ir pasiteirauti del kainu ir kada reiktu uzsisakyti.
Siuo metu tel. numerio as pati neturiu, bet kai tik ji gausiu, butinai jus informuosiu.
Mane domintu tos kepykleles kontaktai Priekuleje, gal jau zinote ju tel. numeriuka ar tikslesni adresiuka, kur butu galima juos rasti..buciau labai dekinga
O gal kas nors turi dar kokiu pasiulymu kur butu galima uzsisakyti vestuvini torta Klaipedoje ar Klaipedos apskrityje?
nerealiai atrodo
labai faini paskutiniai tortukai, mazoms vestuvems