Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, šakočiai ir kiti saldumynai

miskouoga gražių įdėjo smile.gif
Atsakyti
Aciu, Fler, tikrai labai graziu tortuku ten yra! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fei: 13 balandžio 2011 - 11:18
QUOTE(claudet @ 2011 04 07, 10:39)
Gal kas zinote Klaipedoje, kur galima uzsisakyti vestuvini torta, ir pries kiek laiko jau reikia uzsakyneti. 4u.gif

Sveikos merginos,
as pati esu is Klaipedos, ir svente savo planuoju Klaipedos apskrityje. Torta uzsisakinesim Priekuleje. Ten nepersniausiai yra atsidariusi konditeriniu ir kitu kepiniu parduotuvele. Jie patys ten kepa.
Daug geru atsiliepimu apie ta vietele girdejau. Zinau, kad zmones net is Palangos ir dar toliau vaziuoja sventiniu tortu darytis. Siulau pasiskambinti ir pasiteirauti del kainu ir kada reiktu uzsisakyti.
Siuo metu tel. numerio as pati neturiu, bet kai tik ji gausiu, butinai jus informuosiu.
Atsakyti
Atsinešu bigsmile.gif user posted image Gal kam patiks wub.gif
Atsakyti
Toks pat tortas prieš tai įkeltoj nuorodoj blush2.gif
Na, man pats suderinimas gėlių puokštėj ir ant torto toks nerealus bigsmile.gif

Ir va kitas fainulka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuatra: 16 balandžio 2011 - 21:31
QUOTE(tuatra @ 2011 04 16, 21:29)
Na, man pats suderinimas gėlių puokštėj ir ant torto toks nerealus bigsmile.gif

Tikrai dailus. Klasikinis spalvu derinys - juoda balta. Anemones wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Ciotkutia @ 2011 04 16, 14:14)
Sveikos merginos,
as pati esu is Klaipedos, ir svente savo planuoju Klaipedos apskrityje. Torta uzsisakinesim Priekuleje. Ten nepersniausiai yra atsidariusi konditeriniu ir kitu kepiniu parduotuvele. Jie patys ten kepa.
Daug geru atsiliepimu apie ta vietele girdejau. Zinau, kad zmones net is Palangos ir dar toliau vaziuoja sventiniu tortu darytis. Siulau pasiskambinti ir pasiteirauti del kainu ir kada reiktu uzsisakyti.
Siuo metu tel. numerio as pati neturiu, bet kai tik ji gausiu, butinai jus informuosiu.

Mane domintu tos kepykleles kontaktai Priekuleje, gal jau zinote ju tel. numeriuka ax.gif ar tikslesni adresiuka, kur butu galima juos rasti..buciau labai dekinga mirksiukas.gif
O gal kas nors turi dar kokiu pasiulymu kur butu galima uzsisakyti vestuvini torta Klaipedoje ar Klaipedos apskrityje? rolleyes.gif
Atsakyti
Tortas prie hortenziju puokstes. wub.gif

user posted image

user posted image

Rozes.

user posted image
Atsakyti
nerealiai atrodo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif labai faini paskutiniai tortukai, mazoms vestuvems smile.gif
Atsakyti
[quote=miskouoga,2011 04 27, 08:04]Tortas prie hortenziju puokstes.  wub.gif

user posted image

user posted image

Rozes.

Ir salės puošti nereikia, kai toks "gėlių" torčiukas yra smile.gif Labai gražu... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nima***: 02 gegužės 2011 - 17:23
sakykit, kas bus ant jusu saldaus stalo? tortas, vaisiai, o ko dar reik? blush2.gif
Atsakyti