Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, šakočiai ir kiti saldumynai

QUOTE(sigiote @ 2011 03 25, 14:53)
gal kas daretes torta 5 aukstu sudetu vienas ant kito, be stovo? Kokius geriau daryti apatinius sluoksnius, kad nesusipaustu nuo tu kitu aukstu svorio?? bijau, kad kai ateis laikas pjauti torta,apatine dalis bus 'igriuvus' smile.gif

manau, kad penkiu aukstu daryt be stovo sudetinga butu. Tada skoniu ivairove gali nukenteti. Butu galima visa daryt is morenginio, jis lengvas. Arba apatinius is kokio labai tvirto, triufelinio ar medaus, o kitus tris labai lengvus. Bet jei vestuves vasara, tada pastoveje ir tie apatiniai tvirtieji gali suminksteti ir neatlaikyti virsutniu.
Pasiklauskite kepykloj, kurioj uzsisakinesit torta.
O kodel nenorit ant stovo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 26 kovo 2011 - 10:18
QUOTE(miskouoga @ 2011 03 25, 22:47)
manau, kad penkiu aukstu daryt be stovo sudetinga butu. Tada skoniu ivairove O kodel nenorit ant stovo?

Ten kur galvoju uzsisakyti- neturi stovo. Ir siaip man graziau, ir idomiau atrodo tie vienas ant kito sudeti smile.gif Nes kiek esu buvus vestuves, visur buvo 3 ar 4 aukstu su stovu... as noriu kitokio smile.gif
Atsakyti
Man su stovu irgi nepatinka, nes tie tarpai labai dideli tarp padeklu, kazkaip negraziai atrodo... Todel noriu ''vientiso'' torto, keliu aukstu smile.gif
Atsakyti
noreciau paklausti kur geriau uzsakyti vestuvini torta 3 aukstu? skaiciau daug atsiliepimu, taciau kur geriau uzsakinet tai nzn... gal kas patarti galetu? rolleyes.gif
Atsakyti
Išpeikėt jūs mano tortą su karūna, tai imsiu paprastutį, fainutį blush2.gif user posted image
O kol kas einu ieškot toliau biggrin.gif gal vėl persigalvosiu blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Covalie @ 2011 04 04, 00:07)
noreciau paklausti kur geriau uzsakyti vestuvini torta 3 aukstu? skaiciau daug atsiliepimu, taciau kur geriau uzsakinet tai nzn... gal kas patarti galetu?  rolleyes.gif

vadinasi mažai skaitėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuatra @ 2011 04 04, 00:57)
Išpeikėt jūs mano tortą su karūna, tai imsiu paprastutį, fainutį blush2.gif user posted image
user posted image

labai grazus tortukas ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos mirksiukas.gif

Gal kuri zinote, kur Siauliuose kepa skanius ir grazius tortus? g.gif Kazkas rase, kad Birute kepa skanius, bet isvaizda nekokia..
Atsakyti
labutis,o su Birute geriau netureti jokiu reikalu verysad.gif ji jau pasieke savo varda ir dabar tik tyciojas is zmoniu..nes susitari kad iskeps toki torta koki pvz tu nori,o kai atv pasiimti visai net nepanasus..manao drauge pries du metus ten uzsisake jaunuju torta ir seip sausainiu ten ir dar kazka..ir ka galvojat atv pasiimt ir vos neiskrito is padu doh.gif doh.gif nes tortas visiskai kitos nei buvo sutare,sausainiu uzsakymu nera nes jie isvaziavo kazkaip tai i kita miesta visai doh.gif doh.gif tai gerai kad turejo kazkokiu kt sausainiu ir pardave juos..na o tortu tai tikrai neliko suzaveta doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Kai cia blink.gif siaubas kazkoks... Nualpciau turbut biggrin.gif
O kokiu atsiliepimu apie Pasvalio ausros tortus? mirksiukas.gif Galoju gal is ten uzsisakyti, tik reiketu vaziuoti pasiimti, nes iki sventimo vietos per toli atvezti..
Atsakyti
[quote=tuatra,2011 04 04, 00:57]
Su karuna tikrai berysio tortas buvo cool.gif Sitas man labai patiko bigsmile.gif
Ir as kazka panasaus zadu uzsakineti
Atsakyti
draugė šiauliuose sakėsi lyg pumpurėlis ar kažkokia panaši kepykla,labai skanus tortas buvo bigsmile.gif ir išvaizda gera 4u.gif
Atsakyti