Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, šakočiai ir kiti saldumynai

QUOTE(miskouoga @ 2011 03 14, 15:36)
Paziurejau Flamingo tortus. Tikrai nieko ispudingo, bent jau isvaizda. Visi vestuviniai puosti baltu sokoladi ir gyvom gelem. Nesuprantu, uz ka tokius pinigus ima. Vaikiski is vis negrazus.

turbut pati atsakete i klausima ir poto pakartotinai uzdavet mums visoms blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2011 03 14, 16:47)
turbut pati atsakete i klausima ir poto pakartotinai uzdavet mums visoms blush2.gif

nuo to kaina neuzkyla 40lt uz kg ar tu gyvom darysi ar ne.
Atsakyti
Įdomu, ar dar kasnors užsisakinėja vestuvėms šakočius? Man tokia nostalgija seniems laikams smile.gif Galvoju gal užsisakyt ? g.gif
Atsakyti
nesu floristė,bet paklausiu,o kodėl gėlės turi būti pigios? bigsmile.gif sukišti bet kaip gėles gali kiekvienas,o gražiai jau reikia ir mokėti..kodėl jei kepykloj tai jau turi būti pigus,o jei jau namie tai rankų darbo? ax.gif jei žmonės perka,yra paklausa,tai valio thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Laimiečka @ 2011 03 14, 16:28)
Įdomu, ar dar kasnors užsisakinėja vestuvėms šakočius? Man tokia nostalgija seniems laikams  smile.gif Galvoju gal užsisakyt ? g.gif

užsakinėja tikrai,ir net puošia pagal norus biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimiečka @ 2011 03 14, 16:28)
Įdomu, ar dar kasnors užsisakinėja vestuvėms šakočius? Man tokia nostalgija seniems laikams  smile.gif Galvoju gal užsisakyt ? g.gif

Mes uzsakinejom ir tortu, ir sakociu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 03 14, 16:37)
nesu floristė,bet paklausiu,o kodėl gėlės turi būti pigios? bigsmile.gif  sukišti bet kaip gėles gali kiekvienas,o gražiai jau reikia ir mokėti..kodėl jei kepykloj tai jau turi būti pigus,o jei jau namie tai rankų darbo? ax.gif  jei žmonės perka,yra paklausa,tai valio thumbup.gif

Kiek man teko susidurti, tai konditeriai geliu neperka patys, torto uzsakovas atnesa.
Ir nesakiau, kad kepykloj turi buti pigus tortai, tik nesuprantu, del ko ju kaina turi buti 60-80 lt, jei papuosta baltojo sokolado tvorele ir keli geliu ziedai.
O ant vaikisku tortu sonu tai isvis sokolado nuolauzos uzklijuotos.

Ar as kazka minejau apie namie keptus tortus g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2011 03 14, 17:46)
Kiek man teko susidurti, tai konditeriai geliu neperka patys, torto uzsakovas atnesa.
Ir nesakiau, kad kepykloj turi buti pigus tortai, tik nesuprantu, del ko ju kaina turi buti 60-80 lt, jei papuosta baltojo sokolado tvorele ir keli geliu ziedai.
O ant vaikisku tortu sonu tai isvis sokolado nuolauzos uzklijuotos.

Ar as kazka minejau apie namie keptus tortus  g.gif  g.gif  g.gif

*o gal baltas šokoladas koks brangus,gi visaip gali būti ax.gif apie vaikiškus nekalbu,ne apie tai tema schmoll.gif o antra išvaizda dar ne viskas..nereik imt maximalios kainos ir nekalbėti apie vidų.. schmoll.gif

**nereik nė minėti,jei kalbam apie kepyklų darbą,jį juk su kažkuo lyginam ar ne? bigsmile.gif o kepyklose kainos plius minus panašios ax.gif

Papildyta:
ir dar nereik pamiršti kad tai nėra vien torto kaina schmoll.gif juk reikia ir mokesčius mokėti,ir algas konditeriams,ir patalpos kainuoja..ir uždirbti kaip ne kaip cool.gif dabar pasirodysiu kaip dirbanti flaminge lotuliukas.gif cool.gif bet taip nėr tongue.gif
Atsakyti
Paziurejau Flamingo tortus. Tikrai nieko ispudingo, bent jau isvaizda. Visi vestuviniai puosti baltu sokoladi ir gyvom gelem. Nesuprantu, uz ka tokius pinigus ima. Vaikiski is vis negrazus.

drinks_cheers.gif Aš lygiai tą patį pagalvojau. Ypač vestuviniai man tokie visi vienodi pasirodė...
Atsakyti

O man jie gražūs. Papuošimas natūralus, nenaudojamas dažytas marcipanas. Tik, žinoma, net ir už labai gražius bei skanius tortus tokia kaina - nelabai logiška...
Atsakyti
Flamingo TORTAS man grazus.Bet ne tortai nes jie visi vienodi.visur tas pats..tik geles skirtingos,toks jausmas,kad nuotraukas dare vieno ir to paties torto tik kompozicija geliu skirtinga.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2011 03 14, 23:58)
Flamingo TORTAS man grazus.Bet ne tortai nes jie visi vienodi.visur tas pats..tik geles skirtingos,toks jausmas,kad nuotraukas dare vieno ir to paties torto tik kompozicija geliu skirtinga.... doh.gif

Na, kadangi svečiams bus pteiktas tik vienas tortas, tai koks skirtumas, kiek papuošimo variantų turi ta kepykla? biggrin.gif Juk svečiai nematys visos "galerijos", o vieną vienintelį tortą. O tas papuošimo modeliukas visai nieko, ir jeigu kas būtent tokio nori - koks skirtumas, kad rinkosi tik vieną iš vieno?
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 03 15, 00:07)
Na, kadangi svečiams bus pteiktas tik vienas tortas, tai koks skirtumas, kiek papuošimo variantų turi ta kepykla? biggrin.gif Juk svečiai nematys visos "galerijos", o vieną vienintelį tortą. O tas papuošimo modeliukas visai nieko, ir jeigu kas būtent tokio nori - koks skirtumas, kad rinkosi tik vieną iš vieno?

gal jus ir teisi..sveciai juk tikrai neziures tos galerijos.. smile.gif
o siaip tortukai paprasti ir mieli,bet tik tiek ax.gif
Atsakyti