Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, šakočiai ir kiti saldumynai

QUOTE(tuatra @ 2011 02 03, 21:25)
Iš kokių firmų užsisakinėjot? Mokėti 46 litus už kilogramą man gaila user posted image nors, kai pagalvoju, tortas tik apie 60 lt brangesnis gautųsi unsure.gif

QUOTE(tuatra @ 2011 02 04, 00:14)
miskouoga, dabar kai pasakysit savo torto kainą, tai mes čia išgriūsim irgi biggrin.gif

As nelabai supratau Jusu pirmos zinutes. Todel ir paklausiau, kas kainuoja 46 lt uz kg.
Ar cia kilogramo torto kaina tokia? O tai kas kainuoja 60 lt brangiau?

Savo vestuvinio torto kainos nepasakysiu, nes tai buvo labai senai ir as nepamenu, kiek kainavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 02 04, 09:06)
bet kai pagalvoji ir paskaičiuoji tai normali ta kaina... kai visus mokesčius susimoki tai nekas ten ir lieka...  doh.gif  čia lietuva... čia lietūs lyja... bet tema ne apie tai  biggrin.gif

pritariu visu 100%. mokesciu tai ziauriai daug reikia moketi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2011 02 04, 10:05)
As nelabai supratau Jusu pirmos zinutes. Todel ir paklausiau, kas kainuoja 46 lt uz kg.
Ar cia kilogramo torto kaina tokia?  O tai kas kainuoja 60 lt brangiau?

Aš ir pati būčiau nesupratusi, jeigu nežinočiau, ką turiu omeny bigsmile.gif o turiu omeny, kad kitose firmose kilogramo kaina 35 lt, tad nuo 6 kg susitaupo apie 60 lt. Tačiau tie tortukai visai paprastučiai...
Atsakyti
QUOTE(tuatra @ 2011 02 04, 18:10)
Aš ir pati būčiau nesupratusi, jeigu nežinočiau, ką turiu omeny bigsmile.gif o turiu omeny, kad kitose firmose kilogramo kaina 35 lt, tad nuo 6 kg susitaupo apie 60 lt. Tačiau tie tortukai visai paprastučiai...

jei vasara reikes,tai dar galit priskaiciuoti,kad kazkiek brangs 4u.gif
Atsakyti
[quote=tuatra,2011 02 03, 23:25]
Iš kokių firmų užsisakinėjot? Mokėti 46 litus už kilogramą man gaila user posted image nors, kai pagalvoju, tortas tik apie 60 lt brangesnis gautųsi unsure.gif
[/qu ote]
kiek aš atsimenu, kai mes užsisakinėjom, tai 46lt kg buvo už labai sudėtingų formų tortus, visi kiti virš 30lt kg smile.gif tai kaina manau normali, nebent jūs norite kokio įmantraus tortuko, tada jau teks mokėti daugiau
Atsakyti
Jums čia panašu į sudėtingus tortus? unsure.gif "Vestuvinio torto kaina nuo 45 Lt/kg", o tenoriu paprasto dviejų aukštų su kaspinu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tuatra @ 2011 02 06, 20:33)
Jums čia panašu į sudėtingus tortus? unsure.gif "Vestuvinio torto  kaina nuo 45 Lt/kg", o tenoriu paprasto dviejų aukštų su kaspinu verysad.gif

Nebutina cia uzsakineti. Yra ir daugiau kepyklu.
Jei tik pasakai, kad vestuvems, tai kaina is kart isauga. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2011 02 07, 13:10)
Nebutina cia uzsakineti. Yra ir daugiau kepyklu.
Jei tik pasakai, kad vestuvems, tai kaina is kart isauga.  doh.gif

drinks_cheers.gif tas pats su puokstemis jaunajai... jei pamergei, ar siaip i baliu, tada kaina normali.. tik pasakai jaunosios, kaina iskart sokteli...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 02 07, 15:14)
drinks_cheers.gif tas pats su puokstemis jaunajai... jei pamergei, ar siaip i baliu, tada kaina normali.. tik pasakai jaunosios, kaina iskart sokteli...

tai nesakykit kad jaunajai. parodykit ar nupasakokit kokios norit ir viskas ax.gif
Atsakyti
O mergaites, - gal kas praeita vasara, ar siek tiek anksciau darete vestuves ir zinote mazdaug kur gerai daro tortus ir nera labai brangus torto kilogramas? Butu labai labai didelis aciu, jeigu kas pasidalintu tokia info.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(antiblond @ 2011 02 08, 14:24)
O mergaites, - gal kas praeita vasara, ar siek tiek anksciau darete vestuves ir zinote mazdaug kur gerai daro tortus ir nera labai brangus torto kilogramas? Butu labai labai didelis aciu, jeigu kas pasidalintu tokia info..  wub.gif

kas yra nebrangu g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 02 08, 15:27)
kas yra nebrangu  g.gif

Uz dyka biggrin.gif
Atsakyti