Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, šakočiai ir kiti saldumynai

QUOTE(Lady*love @ 2011 01 25, 00:03)
netiesa,visada darom su  dengta mase,ir tortas milzinas buna,nes tas padengimas keliu mm. smile.gif  tongue.gif

na tie keli mm kaip cia pasakius apie 4mm tikrai. o pati mase sunki. netgi 3 kg torto svorio sudaro tikrai nemazai (dirbau konditerijoj pati). Zinoma galbut kiekviena imone daro kitaip (bet idomu kaip, mase juk ta pati ir norint kad graziai guletu ji turi buti atitinkamo storio).
del torto milziniskumo kazkaip idomiai jus cia rasot, truputi truksta info jusu teiginiams. tai zinoma bus jis milziniskas jei uzsako 10kg ir kokio ambasadoriaus su morengu smile.gif bet jei kokio sunkaus torto tai milziniskam labai daug kg reikes mirksiukas.gif
na nenoriu gincytis, tik norejau patarti 4u.gif
o kas netiki, uzsisakykit gimtadieniui torciuka su tokia mase, patys pamatysit kiek svorio ji sudaro. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(miskouoga @ 2011 01 24, 22:18)
Netiesa, esu mase dengus ir jogurtini ir medaus torta, o jie tikrai minksti.
Ir dar tortu gamintojai suinteresuoti kuo storsni dengimo mases luita uzkraut ant torto, kad daugiau svertu. Esu maciusi ir 1 - 1,5 cm storio  blink.gif .

o keliu aukstu jie buvo???? vieno auksto tai zinoma be problemu bet koks
as kalbu apie proginius, tokius kurie yra minimum 3 aukstu.
ivairios pagalveles ir t.t. - jiems reikia stabilumo. zinau kad net medinius pagaliukus kartais (ypac vasara) per vidury ideda kad tik nenuciuoztu dar kai karsta.
Atsakyti
QUOTE(etute @ 2011 01 25, 08:32)
o keliu aukstu jie buvo???? vieno auksto tai zinoma be problemu bet koks
as kalbu apie proginius, tokius kurie yra minimum 3 aukstu.
ivairios pagalveles ir t.t. - jiems reikia stabilumo. zinau kad net medinius pagaliukus kartais (ypac vasara) per vidury ideda kad tik nenuciuoztu dar kai karsta.

Idedu pagaliukus ir as. Ir ne butinai vasara. Daugiaukscius geriausia daryti ant daugiaaukscio padeklo bigsmile.gif . O jei viena ant kito dedi, tai pirma auksta reikia tvirtesni pasirinkt, kad islaikytu kitus aukstus.
Si vasara labai nedekinga tortams buvo. Ir gamybos procesas sudetingas ir laikymo salygos. Vaziavom su vyru i jubilieju, dovanu vezem torta, vaziuot reikejo 150 km, tai masinoj pasidarem 18 laipsniu, o lauke 33 buvo. blink.gif . Susalau, kaip saldytuve.
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2011 01 25, 11:19)
Si vasara labai nedekinga tortams buvo. Ir gamybos procesas sudetingas ir laikymo salygos. Vaziavom su vyru i jubilieju, dovanu vezem torta, vaziuot reikejo 150 km, tai masinoj pasidarem 18 laipsniu, o lauke 33 buvo.  blink.gif . Susalau, kaip saldytuve.

as viena karta vaziavau toj budoj saldytuve doh.gif , laikiau torta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif

Aš su keletu klausimėlių. Esu užsienio tinklapiuose nusižiūrėjusi keletą tortų pvz, kurie man siaubingai patinka. Tik įdomu, ar konditeriai LT apsiimtų pagal foto daryti tortą? blush2.gif Ir kur estetiškiausi ir skaniausi tortai? Mąstau tarp Bijolos ir Gulbinienės.

Taip pat nesugalvoju kiek kg reiktų vienos dienos vestuvėms 30 žmonių g.gif Ir kada jau pradėti užsisakinėti turtą (mūsų vestuvės liepą)? Baisu, kad vėliau vestuvių piko metu nebeturės kada apsiimti, jeigu vėlai kreipsimės ax.gif

Atsakyti
QUOTE(lauriut_ @ 2011 01 25, 19:30)
4u.gif

Aš su keletu klausimėlių. Esu užsienio tinklapiuose nusižiūrėjusi keletą tortų pvz, kurie man siaubingai patinka. Tik įdomu, ar konditeriai LT apsiimtų pagal foto daryti tortą? blush2.gif Ir kur estetiškiausi ir skaniausi tortai? Mąstau tarp Bijolos ir Gulbinienės.

Taip pat nesugalvoju kiek kg reiktų vienos dienos vestuvėms 30 žmonių g.gif Ir kada jau pradėti užsisakinėti turtą (mūsų vestuvės liepą)? Baisu, kad vėliau vestuvių piko metu nebeturės kada apsiimti, jeigu vėlai kreipsimės ax.gif

Parodykit tortus bigsmile.gif Apsiima koniteriai daryti pagal nuotraukas.
Vienam zmogui skaiciuojama apie 150 g. torto.
Pries menesi, manau, galit eit uzsakinet.
Atsakyti
[quote=Lady*love,2011 01 22, 14:21]
[quote=rosebud1,2011 01 22, 01:02]
Lady*love iš visų tai 5, 9 ir 11 patiko smile.gif
smile.gif man visi vestuviniai tortai yra grazus bigsmile.gif
o siaip manau kuo kuklesnis tuo grazesnis ax.gif
[/quote]
man tai tikrai ne visi, labai priklauso nuo torto padarymo, tada bet koks tortas gali būti gražus smile.gif
Atsakyti
Ar as tokia neismanele ar ka, bet cia tai likau nesupratus, ar yra ka valgyti mastau.gif http://junebugweddin...am-nyholt-7.jpg
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2011 01 27, 20:58)
Ar as tokia neismanele ar ka, bet cia tai likau nesupratus, ar yra ka valgyti  mastau.gif  http://junebugweddin...am-nyholt-7.jpg

yra ,po gelytemis tortai.6 aukstai ir sesi tortai
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2011 01 25, 10:19)
Idedu pagaliukus ir as. Ir ne butinai vasara. Daugiaukscius geriausia daryti ant daugiaaukscio padeklo  bigsmile.gif . O jei viena ant kito dedi, tai pirma auksta reikia tvirtesni pasirinkt, kad islaikytu kitus aukstus.
Si vasara labai nedekinga tortams buvo. Ir gamybos procesas sudetingas ir laikymo salygos. Vaziavom su vyru i jubilieju, dovanu vezem torta, vaziuot reikejo 150 km, tai masinoj pasidarem 18 laipsniu, o lauke 33 buvo.  blink.gif . Susalau, kaip saldytuve.

Mes žiemą vežėm tortą atidarytais langais.Tirpo ir skylės žiojosi . Nuvežus,reikėjo taisyti .Tiesiog buvo labai šviežus ir neteisingai padarytas.Konditeriai turėtų žinoti,kad vidurinio sluoksnio negalima daryti kokio želinio,jogurtinio,jis turėtų būti stipresnis,kad išlaikytų viršutinį aukštą ir nebijotų vibracijos . Jaunieji tai nežino gamybos proceso.
Atsakyti
QUOTE(deimute @ 2011 01 28, 00:20)
Mes žiemą vežėm tortą atidarytais langais.Tirpo ir skylės žiojosi . Nuvežus,reikėjo taisyti .Tiesiog buvo labai šviežus ir neteisingai padarytas.Konditeriai turėtų žinoti,kad vidurinio sluoksnio negalima daryti kokio želinio,jogurtinio,jis turėtų būti stipresnis,kad išlaikytų viršutinį aukštą ir nebijotų vibracijos . Jaunieji tai nežino gamybos proceso.

Tai jau tikrai prasti konditeriai pasitaike. Bet man atrodo, kad jiems kad tik padaryt ir pinigus pasiimti. O paskui jau paciu uzsakovu bedos.
Mes kai su sese uzsakinejom torta jos vestuvems, Mazojoj ragainej, Naugarduko g., tai tas uzsakymu priemejas pradejo "varyt" ant seses, sako, ko cia zenijies, kam tau reikia, paskui vis tik issiskirsi. Dar torto nezinai, kokio nori blink.gif . Gal cia jis juokavo taip, bet mums nejuokinga buvo
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2011 01 28, 13:01)
Tai jau tikrai prasti konditeriai pasitaike. Bet man atrodo, kad jiems kad tik padaryt ir pinigus pasiimti. O paskui jau paciu uzsakovu bedos.
Mes kai su sese uzsakinejom torta jos vestuvems, Mazojoj ragainej, Naugarduko g., tai tas uzsakymu priemejas pradejo "varyt" ant seses, sako, ko cia zenijies, kam tau reikia, paskui vis tik issiskirsi. Dar torto nezinai, kokio nori  blink.gif . Gal cia jis juokavo taip, bet mums nejuokinga buvo

Jo jo, žinau tą užsakymų priėmėją. doh.gif Teko man ten porą kartų užsakyti tortą mergvakariui, tai siaubas kažkoks, kabinėjosi visą laiką, bajerius visokius nejuokingus skaldė ir dar į mergvakarį norėjo įsiprašyt. doh.gif Tai man ten net nesinori grįžti. g.gif
Atsakyti
O kokie atsiliepimai apie Kačergės vingį ar Alkavą? Kažin jie pristato tortą į šventės vietą? blush2.gif
Atsakyti