QUOTE(Lady*love @ 2011 01 25, 00:03)
netiesa,visada darom su dengta mase,ir tortas milzinas buna,nes tas padengimas keliu mm.
na tie keli mm kaip cia pasakius apie 4mm tikrai. o pati mase sunki. netgi 3 kg torto svorio sudaro tikrai nemazai (dirbau konditerijoj pati). Zinoma galbut kiekviena imone daro kitaip (bet idomu kaip, mase juk ta pati ir norint kad graziai guletu ji turi buti atitinkamo storio).
del torto milziniskumo kazkaip idomiai jus cia rasot, truputi truksta info jusu teiginiams. tai zinoma bus jis milziniskas jei uzsako 10kg ir kokio ambasadoriaus su morengu bet jei kokio sunkaus torto tai milziniskam labai daug kg reikes
na nenoriu gincytis, tik norejau patarti
o kas netiki, uzsisakykit gimtadieniui torciuka su tokia mase, patys pamatysit kiek svorio ji sudaro.
Papildyta:
QUOTE(miskouoga @ 2011 01 24, 22:18)
Netiesa, esu mase dengus ir jogurtini ir medaus torta, o jie tikrai minksti.
Ir dar tortu gamintojai suinteresuoti kuo storsni dengimo mases luita uzkraut ant torto, kad daugiau svertu. Esu maciusi ir 1 - 1,5 cm storio .
Ir dar tortu gamintojai suinteresuoti kuo storsni dengimo mases luita uzkraut ant torto, kad daugiau svertu. Esu maciusi ir 1 - 1,5 cm storio .
o keliu aukstu jie buvo???? vieno auksto tai zinoma be problemu bet koks
as kalbu apie proginius, tokius kurie yra minimum 3 aukstu.
ivairios pagalveles ir t.t. - jiems reikia stabilumo. zinau kad net medinius pagaliukus kartais (ypac vasara) per vidury ideda kad tik nenuciuoztu dar kai karsta.