Labas
Kurią įmonę rinktis:
bijola ar mazoji ragaine?
dekui
QUOTE(TindiRindiRiuska* @ 2011 01 05, 11:56)
is bijolos niekada nieko neuzsakinejom tad negaliu pasakyti kas patiko o kas ne
o del mazosios ragaines galiu pasakyti daug ir tik teigiamus dalykus:)
buvo manoseses vestuves,padare pagal foto torta toki kokio norejo jaunieji,kriskto dukrelei metuku proga uzsakem irgi is ten pat.skanu sviezia visada ir taip pat kaip is paveikslelio,proseneles jubiliejui irgi is ten pirkom...Ir as savo vestuvem darysiu tik ten nes tai laiko patikrinta kepykla! Nezinau gal kitiem nepatinka mazoji ragaine bet as sakau is savo patirties ir is gyminiu..
http://sphotos.ak.fb...4_3369526_n.jpg kriksto dukrytes tortas
QUOTE(TindiRindiRiuska* @ 2011 01 05, 12:56)
sveikia
ir apie ta ir apie ta yra nekokiu atsiliepimu
QUOTE(Envuke @ 2010 11 25, 22:54)
Labai ispudingas
Papildyta:
QUOTE(rosebud1 @ 2010 10 10, 15:35)
Labai paprastas, bet labai grazus
QUOTE(TindiRindiRiuska* @ 2011 01 05, 11:56)
Na mes asmeniškai visus tortus užsakinėjame bijoloje. Visada skanu, šviežia, estetiška dar neteko nusivilti, bet tikiu, kad yra įvairių nuomonių
Įmetu foto pasižiūrėti: mano vestuvinis, mamos (tas iš dviejų rutulių) ir svočios su buteliu
QUOTE(mmmune @ 2011 01 06, 19:29)
Na mes asmeniškai visus tortus užsakinėjame bijoloje. Visada skanu, šviežia, estetiška dar neteko nusivilti, bet tikiu, kad yra įvairių nuomonių
Įmetu foto pasižiūrėti: mano vestuvinis, mamos (tas iš dviejų rutulių) ir svočios su buteliu
Man tai simtalapis cia skaniausiai atrdo
Jei kas kartosis, tai iš anksto atsiprašau - dedu tai, ką buvau radusi "dėl savęs" - internetinis archyvas
Papildyta:
Papildyta:
3, 6 ir paskutinis man labai grazus. O koks buvo Jusu?
Merginos, kaip manot, apsiimtų kas nors daryt?
Dar keli gražuoliai:
"Sakiau, kad nereikėjo imti to viršutinio morenginio, niekas net neparagavo"
"Sakiau, kad nereikėjo imti to viršutinio morenginio, niekas net neparagavo"
QUOTE(tuatra @ 2011 01 20, 02:01)
Merginos, kaip manot, apsiimtų kas nors daryt?
Manau, kad apsiimtu, bet ka padarytu, nezinia .
Tie tortai is uzsienietisku psl. labai grazus atrodo, bet jie gaminami yra tik is biskivto paprasciausio ir pateplioti uogiene. Jokiais kremais nepertepti, todel, labai lengva is ju padaryti neitiketinu formu tortus. Tuo tarpu, lietuviski tortai daromi su kreminiais pertepimais, dedama vaisiu, jie yra dregni ir minksti, ir is ju formuoti kazka yra daug sunkiau.
Va cia uzsienietiskas tortas:
O cia lietuviskas tortas: