O aš ieškau kas man pagamintų krikštynoms tortą ir nerandu
Vestuvėms jau turiu, bet deja krikštynoms negali. Jei kas galėtumėte kažką pasiūlyti labai lauksiu.
Sveikos
siansdien buvau Babarskienes imonej, uzsakiau 5kg sakoti, labai grazus, dave paragauti tikraj skanus, tikras sakotis truputi minkstas, ir skonis kitoks negu maximose buna.
Del papuosimu tai parode kokie buna.
Issirinkom su sampano spalvos rozem
siansdien buvau Babarskienes imonej, uzsakiau 5kg sakoti, labai grazus, dave paragauti tikraj skanus, tikras sakotis truputi minkstas, ir skonis kitoks negu maximose buna.
Del papuosimu tai parode kokie buna.
Issirinkom su sampano spalvos rozem
http://www.apievestu...estuviu-tortas- keliu nuoroda, nes blem nemoku foto ikelt. zodziu musu tortas tas buvo su naslaitem:) ten galerijoj 7 foto. na pamatysit. labai dvejojau del tu geliu, bet rezultatas patiko:) cia foto is parodos, bet musu toks pat, viduje buvo sokoladinis ir morenginis.
QUOTE(medlina @ 2010 08 02, 11:47)
O kiek toks tortas mazdaug sveria ir kainuoja? Mes irgi planuojam is Dauksiagires konditerijos uzsisakineti.
Cia 4kg tortas, pirmas aukstas morenginis, antras lengvas saldziarugstis.Kaina 39lt/kg. Bet as nesigailejau, nes torto papuosimas nereliai dailiai padarytas.Taip lygiai glajus uzpiltas, kad pirma karta taip maciau, kiek teko kitose vestuvese dalyvauti ir matyti.O drugeliu sparneliu krastelius prasiau aukso spalvyte padailinti, tai taip ir padare, tik gaila nuotraukoje nematyti.
kažkaip užtempėm su tortu, vestuvės kitą savaitgalį, o mes dar torto neužsakę kažin ne per vėlai bus rytoj užsakinėt? planuojam užsakinėt iš Daugšiagirės bijau sulaukt atsakymo kad vėluojam
QUOTE(Babauziukas @ 2010 08 02, 21:27)
kažkaip užtempėm su tortu, vestuvės kitą savaitgalį, o mes dar torto neužsakę kažin ne per vėlai bus rytoj užsakinėt? planuojam užsakinėt iš Daugšiagirės bijau sulaukt atsakymo kad vėluojam
na kiek teko bendrauti su sios konditerijos darbuotoja telefonu, tai jin issireiske, jog jie uzsakymus priema kuo anksciau, nes kadangi uzsakymu jiems netruksta o plius padaryti grazius pauosimus uzstrunka ir. .t.t, tai net nzn ar dar priims is jusu uzsakyma , nebent jusu tortas nebus kazkos super ispudingais papuosimasi ar pan...bet bandykyt....
na ir pabandžiau, nelabai patiko kad gal biški vėlokai, bet visgi užsakymą priėmė aptarnavo tikrai maloniai tik mums torto kainą sakė 45Lt/kg, tokia kaina ir internetinėje svetainėje parašyta.. kažkaip keista, nes jei gerai supratau, iš kitų prašė po 39Lt/kg ir už atvežimą po 2Lt/km ir už stovą palikt 200 lt reikės, daugoka, bet grąžins juos na kadangi man pas juos labiausiai tiko ir patiko tortų papuošimai, tai pas juos ir rinkausi negalvodama daugiau.. plius ir laikas jau spaudžia..
kaip jums šie tortukai
QUOTE(karoliukas*s @ 2010 08 03, 17:01)
cia jusiskes svenetes?
labai domina kainos tu mazu pyragaiciu,keik vnt kainuoja