Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, šakočiai ir kiti saldumynai

Merginos, gal zinote kur Vilniuje galima uzsisakyti grybuku, kankoreziu ir pan dalykelius. Jei galima i az, nes temos nelabai seku
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 07 11, 18:24)
Hmm, gal pas mus sveciai nevalgantys buvo  biggrin.gif  per krikstynas uzsakiau dvieju aukstu, 3 kg torta 20-čiai žmoniu ir viso nesuvalgem  smile.gif

Tad vestuvem su 16 zmoniu uzsakinesiu 2 kg manau  g.gif
Juk svarbu kad tai dienai uztekstu, ania? Ar jus dar orientuojates, kad idet sveciams laukneseli?  ax.gif

mes dejom laukneseli, bet ne vestuvini torta smile.gif mes pati virsutini auksta 1kg, pasilikom sau, tai dviese suvalgem wub.gif o i laukneseli dejom sakocius, kitus tortus, nes ju buvo gal kokie 4 dar be vestuvinio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 07 11, 18:24)
Hmm, gal pas mus sveciai nevalgantys buvo  biggrin.gif  per krikstynas uzsakiau dvieju aukstu, 3 kg torta 20-čiai žmoniu ir viso nesuvalgem  smile.gif

Tad vestuvem su 16 zmoniu uzsakinesiu 2 kg manau  g.gif
Juk svarbu kad tai dienai uztekstu, ania? Ar jus dar orientuojates, kad idet sveciams laukneseli?  ax.gif

mano tuomet sveciai buvo "abzoros". 10 kg tortas (cia tokio jau reikejo, nes stovas butu negraziai atrodes), 30 zmoniu. namo negavau parsivezt nei gabalelio doh.gif zinoma siek tiek daviau, bet tikrai nedidelius gabalelius ir siek tiek sakocio. kazkaip turbut manieji sveciai buvo saldumynu megejai biggrin.gif
Atsakyti
Mums sventes vietoj siulo sakytis uz 45 lt/kg. Tai net nezinau ka daryt... Graziu ten tortu yra, bet kaina doh.gif Tiesa, kaip manot 52 zmonems uzteks 6 kg torto (na aisku priklausomai nuo rusies patars, bet mazdaug). Gaunasi po 115 g.
Atsakyti
Gavau atsakyma is bijolos ir ragaines. Beje labai greitai. Super! Jie paskaiciavo kad mano norimas tortas 3 aukstu (7 kg) kainuos apie 250 Lt+pristatymas (kokie 140 Lt (70 km nuo Vilniaus)) Viso: 392 Lt. O is sventes vietos man tortas kainuos 45*7= 315... As tortu visiskai nevalgau... nezinau kaip man ji reiks issirinkt...
Atsakyti
QUOTE(Stebukle23 @ 2010 07 13, 14:00)
Gavau atsakyma is bijolos ir ragaines. Beje labai greitai. Super! Jie paskaiciavo kad mano norimas tortas 3 aukstu (7 kg) kainuos apie 250 Lt+pristatymas (kokie 140 Lt (70 km nuo Vilniaus)) Viso: 392 Lt. O is sventes vietos man tortas kainuos 45*7= 315... As tortu visiskai nevalgau... nezinau kaip man ji reiks issirinkt...

Is Ragaines buvau uzsakius torta vaiko gimtadieniui. Pasiule jogurtini su sviesiu ir tamsiu biskvitu. Labai lengvas skrandziui, tirpstantis burnoje, rekomneduoju bent viena aukstuka pasimti jogurtinio drinks_cheers.gif
O kaina irgi buvo 45 lt/kg, dar bandziau klausti del pigesnes kg kainos, tai sake kad 45 lt ir yra pigiausias variantas. Siaip Ragaine pakankamai brangi konditerija g.gif
p.s. gal vertetu paziureti ne tokia populiaria konditerija? As klp uzsakinejau krikstynoms torta, tai pigiau gavosi o ir skonis kitoks, nei pardavinejamuose tortuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimucia: 13 liepos 2010 - 13:12
ideja krikstynoms, vestuvems
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rufalija @ 2010 07 11, 18:34)
Merginos, gal zinote kur Vilniuje galima uzsisakyti grybuku, kankoreziu ir pan dalykelius. Jei galima i az, nes temos nelabai seku

Užsakinėjau pernai vestuvėms grybų šeimyną Antaviliuose tuoj pat už Vilniaus.Buvo tikrai gražūs ir skanūs.Sakė kad jei reikia tai kepa ir atskirai grybus.Jei domina galėsiu duoti telefono nr.
Papildyta:
Užsakinėjom tortą iš Bijolos, tai ta firma kur aptarnavo vestuves paėmė jį iš Bijolos ir nuvežė į sodyba kartu su maistu.Po vestuviu grąžino ir padėklą, o už jį net ir užstato nemokėjom.Tai pasiteiraukit gal ir jums taip pat gali atvežti.O ragainės dabar tortai suprastėjo ir aptarnavimas taip pat.
Atsakyti
QUOTE(kair47 @ 2010 07 16, 19:16)
Užsakinėjau pernai vestuvėms grybų šeimyną Antaviliuose tuoj pat už Vilniaus.Buvo tikrai gražūs ir skanūs.Sakė kad jei reikia tai kepa ir atskirai grybus.Jei domina galėsiu duoti telefono nr.

Gali duot numeriuka ir man? nes man tai labai aktualu kaiptik db ieskausi aks tokius dalykelius kepa biggrin.gif
Atsakyti
mes uzsakinejome torta vilniuje, gulbinienes imoneje, zamenhofo gatveje yra. tortas buvo 3 aukstu, aukstai vienas ant kito, visi trys aukstai skirtingu skoniu, kaina 37lt/kg nepriklausomai kokius skonius renkiesi, tortas buvo skanus apie 5,5 kg. o reikejo ji nuvezti 70 km nuo vilniaus, tai teveliai sekmingai ta torta nuveze iki sodybos, nei sugriuvo nei ka, nes tortas buvo idetas i deze. o sakoti uzsakinejom pas Babarskiene imonej, labai skanus sakotis buvo, kg kaina 25 lt, ten pat mama uzsakinejo ir grybukus ir riesutukus, viskas labai buvo skanu, ir visi gyre smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliukasas: 22 liepos 2010 - 09:36
Musu vestuviu tortas buvo toks wub.gif uzsakem Alkavoj, Kaune, paragavau tik maza gabaliuko, tai negaliu sprest..bet kiek pamenu, tai visi labai gyre biggrin.gif tik nuo karscio statuleles biski i sona pasviro biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 26 liepos 2010 - 17:25
QUOTE(burbuliukasas @ 2010 07 22, 11:31)
mes uzsakinejome torta vilniuje, gulbinienes imoneje, zamenhofo gatveje yra. tortas buvo 3 aukstu, aukstai vienas ant kito, visi trys aukstai skirtingu skoniu, kaina 37lt/kg nepriklausomai kokius skonius renkiesi, tortas buvo skanus apie 5,5 kg. o reikejo ji nuvezti 70 km nuo vilniaus, tai teveliai sekmingai ta torta nuveze iki sodybos, nei sugriuvo nei ka, nes tortas buvo idetas i deze. o sakoti [COLOR=red]uzsakinejom pas Babarskiene imonej, labai skanus sakotis buvo, kg kaina 25 lt, ten pat mama uzsakinejo ir grybukus ir riesutukus, viskas labai buvo skanu, ir visi gyre smile.gif

gal galima gauti kontaktus kur sakoti ir grybukus uzsakynejote?... blush2.gif
kuriame mieste?
Atsakyti