Mes irgi ieskome Klaipedoje ir jos apylinkese kas vestuvini torta keptu, bet kazkaip sunkoka. Tai turbut i ..Kiskio pyragai" kreipsimes nes ten kiek teko bandeles pirkti ar kokius pyragus, vyniotinius tai nusivilti neteko
Klaipėdoje ir jos rajone girdėjau gerai daro Venckų tortai, Ievos skanėstai (Gargždai) ir Flamingo bare, tik vat kainų nežinau niekur, reikės važiuot apsižiūrėti
Vencku tortus, jei cia apie Kintu duona, tai galiu pasakyt vidutiniski... valgiau torta dvieju skoniu... karmen ir tiramisu... O Ievos skanestu is Gargzdu tortai... na pacios nueikit i ju puslapi ir paziurekit i ju vetuvinius tortus
QUOTE(Misija-vestuves @ 2010 06 17, 23:28)
Klaipėdoje ir jos rajone girdėjau gerai daro Venckų tortai, Ievos skanėstai (Gargždai) ir Flamingo bare, tik vat kainų nežinau niekur, reikės važiuot apsižiūrėti
[FONT=Geneva]
Ieškau vestuvinių grybukų, riešutėlių, kaštonų, braškių, ežiukų... būdavo anksčiau tokių saldumynų per vestuves. Gal kas žinot kur juos kepa Vilniuj ar Utenoj? Bet kokia info būtų labai naudinga.
Sveikutės . Jau mums ne už kalnų reikės tortą užsisakyti, ir dabar galvoju, tarkim aš norėčiau, kad man padarytų tortą pagal nuotrauką, bet tokį, kokio dar nėra darę, tai iškyla tokio torto kaina?
Manau iskyla klausimas tik ar tau ji apsiims daryti... Kad nuo to pabrangtu as nesu girdejus...
QUOTE(kaubojey @ 2010 06 19, 19:46)
Sveikutės . Jau mums ne už kalnų reikės tortą užsisakyti, ir dabar galvoju, tarkim aš norėčiau, kad man padarytų tortą pagal nuotrauką, bet tokį, kokio dar nėra darę, tai iškyla tokio torto kaina?
[FONT=Geneva]
Ieškau vestuvinių grybukų, riešutėlių, kaštonų, braškių, ežiukų... būdavo anksčiau tokių saldumynų per vestuves. Gal kas žinot kur juos kepa Vilniuj ar Utenoj? Bet kokia info būtų labai naudinga.