Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, šakočiai ir kiti saldumynai

QUOTE(rozine_svajone @ 2010 05 10, 19:23)
cia musu kuklus vestuvinis torciukas, kainavo nebrangiai, 22lt/kg, bet buvo labai skanus, 3 skirtingu skoniu.

Idomu butu suzinoti, kur taip pigiai uzsakinejote ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tuatra @ 2010 05 30, 17:12)
Idomu butu suzinoti, kur taip pigiai uzsakinejote  ax.gif

Sakiuose, kepykloje "rugelis" smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
beieškodama svajonių tortuko, radau va kokį "šedevrą" http://pics.boards.w....bride_cake.jpg

...gal kuri nors susigundys? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunshow: 01 birželio 2010 - 15:07
QUOTE(sunshow @ 2010 06 01, 15:06)
Sveikutes  4u.gif
beieškodama svajonių tortuko, radau va kokį "šedevrą" http://pics.boards.w....bride_cake.jpg

...gal kuri nors susigundys?  lotuliukas.gif

idomu, nuo ko jie prades ja pjaustyti ? rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2010 03 10, 09:19)
Gal žinot Klaipėdoje ar Palangoje kas kepa tortus? Labai reikia  4u.gif

Vaida, ar radote kąnors? Man ir reikia Klaipėdoje, bet internetu jokių kontaktų nerandu smile.gif
Atsakyti
Mes irgi ieskome Klaipedoje ir jos apylinkese kas vestuvini torta keptu, bet kazkaip sunkoka.
Tai turbut i ..Kiskio pyragai" kreipsimes nes ten kiek teko bandeles pirkti ar kokius pyragus, vyniotinius tai nusivilti neteko smile.gif
Atsakyti
Klaipėdoje ir jos rajone girdėjau gerai daro Venckų tortai, Ievos skanėstai (Gargždai) ir Flamingo bare, tik vat kainų nežinau niekur, reikės važiuot apsižiūrėti smile.gif
Atsakyti
Vencku tortus, jei cia apie Kintu duona, tai galiu pasakyt vidutiniski... valgiau torta dvieju skoniu... karmen ir tiramisu... O Ievos skanestu is Gargzdu tortai... na pacios nueikit i ju puslapi ir paziurekit i ju vetuvinius tortus lotuliukas.gif

QUOTE(Misija-vestuves @ 2010 06 17, 23:28)
Klaipėdoje ir jos rajone girdėjau gerai daro Venckų tortai, Ievos skanėstai (Gargždai) ir Flamingo bare, tik vat kainų nežinau niekur, reikės važiuot apsižiūrėti  smile.gif

Atsakyti
[FONT=Geneva]
Ieškau vestuvinių grybukų, riešutėlių, kaštonų, braškių, ežiukų... būdavo anksčiau tokių saldumynų per vestuves. Gal kas žinot kur juos kepa Vilniuj ar Utenoj? Bet kokia info būtų labai naudinga.
Atsakyti
Sveikutės smile.gif. Jau mums ne už kalnų reikės tortą užsisakyti, ir dabar galvoju, tarkim aš norėčiau, kad man padarytų tortą pagal nuotrauką, bet tokį, kokio dar nėra darę, tai iškyla tokio torto kaina?
Atsakyti
Manau iskyla klausimas tik ar tau ji apsiims daryti... Kad nuo to pabrangtu as nesu girdejus... 4u.gif

QUOTE(kaubojey @ 2010 06 19, 19:46)
Sveikutės smile.gif. Jau mums ne už kalnų reikės tortą užsisakyti, ir dabar galvoju, tarkim aš norėčiau, kad man padarytų tortą pagal nuotrauką, bet tokį, kokio dar nėra darę, tai iškyla tokio torto kaina?

Atsakyti
QUOTE(linautena @ 2010 06 19, 19:43)
[FONT=Geneva]
Ieškau vestuvinių grybukų, riešutėlių, kaštonų, braškių, ežiukų... būdavo anksčiau tokių saldumynų per vestuves. Gal kas žinot kur juos kepa Vilniuj ar Utenoj? Bet kokia info būtų labai naudinga.

kaune zinau grybukus kas kepa ax.gif
Atsakyti