QUOTE(egliux2184 @ 2010 04 11, 16:38)
labai grazus vidurinis tortukas, o kaip zinoti keliu kg torta uzsisakineti? nuo zmoniu kieko priklauso ar kaip ?
Torto skaiciuojama 200 g. vienam sveciui, jei nesiulysite kitu saldumynu.
Papildyta:
QUOTE(Dorela @ 2010 04 11, 15:55)
As irgi pasimetus nebezinau kur zusakineti Buvau issirinkusi Bijola, nuejau i cukraine Vokieciu gatvej ir ten buvo labai nemazai zmoniu. Na galvoju paklausiu, jei darys uzsakyma, tai uzsakysiu, jei ne - ateisiu kita karta. Palaukiau eilutej, paklausiau ar galima uzsakuyti, sake kad galima ir dave albuma is ko rinktis. Pasiemiau albuma, pasedejau, isirinkau tortus, vel atstovejau eilute, ir sakau, kad noriu uzsisakyti toki torta. O pardaveja sako: "Siandien ne uzsakymu diena, ateikit kita diena". Tai jau dabar ten eiti tikrai nenoriu. Ant duru tai neafisuoja uzsakymu ar neuzsakymu ten dienos pas juos. Ir siaip buvo parodyta didele nepagarba
Man irgi teko susidurti su tokiu poziuriu, tai tikrai nuvilia. Kiekvienai nuotakai jos vestuves yra svarbiausias dalykas pasauly, ir kiekviena smulkmena yra be galo svarbi.
Dabar as pati kepu tortus. Ir tai man yra ne darbas is kurio as gyvenu, o didziulis malonumas. Kai namie visi suminga, as sedu prie uzsakymo ir galiu iki ryto dailinti ir grazinti be galo. Ir kiekvienas tortas, kuri atiduodu uzsakovui, man yra kaip kudikis, ismyluotas isglostytas...Pergyvenu as del torto, skambinu, klausiu ar patiko, ar skanu. Ir didziausias malonumas yra isvysti nuostaba ir dziaugsma to akyse, kuriam tortas skirtas.
Galite sakyti, kad reklamuoju save, gal ir yra dalis tiesos. Bet is tiesu norejau pasakyti, kad ne visoms kepejoms yra nusispjaut.