aciu uz atsakyma.
dar norejau paklausti ar "pasitvirtina" toks vestuvinio torto variantas , kai yra vienodi pyragaiciai sudeti kaip tortas ?
gal ir patogu, jokiu pjaustymu, kiekvienas gauna po gabaleli. Tik neaisku koki skaiciu uzsakyti, kiekvienam sveciui po viena ar po du ?
ar esat kuri darius toki varianta vestuvems ir kas gamina tokius?
QUOTE(NIDA* @ 2010 04 08, 20:37)
As tik pasakysiu, kad Bijoloj tokio pyragiuko kaina 10 Lt. Tai jei kiekvienam po du, tai tortas aukso vertes bus..
QUOTE(NIDA* @ 2010 04 08, 18:37)
aciu uz atsakyma.
dar norejau paklausti ar "pasitvirtina" toks vestuvinio torto variantas , kai yra vienodi pyragaiciai sudeti kaip tortas ?
man grazu kadangi pazystu, kas netoli namu kepa skanius tortus bandysim eit tartis i LT grize, jei kaina ir visa kita tenkins imsim tokiu variantu
sakyciaus tik po viena porcija, nes manau bus tokiu kas atsives, tai butu pakartojimui, be to bus kitu saldumynu
Man siuo metu tortas "galvos skausmas" Negalvojau, kad tiek gali kainuoti tortai.
Kiek jus skiriat pinigeliu savo tortui?
As mastau 2-3 aukstu Tai kokia gali buti kaina jeigu kokiie 5-6kg?
QUOTE(Mimuke @ 2010 04 09, 19:04)
man grazu kadangi pazystu, kas netoli namu kepa skanius tortus bandysim eit tartis i LT grize, jei kaina ir visa kita tenkins imsim tokiu variantu
sakyciaus tik po viena porcija, nes manau bus tokiu kas atsives, tai butu pakartojimui, be to bus kitu saldumynu
tai vat kad nebus beveik kitu saldumynu tortas bus pagrindas. Bet , kaip supratau, toks pyragaiciu-mazu torciuku variantas atpuola brangoka. Apsistosim ties vieno auksto tortu . Tiesa, o ka darot su padeklais? reikia tureti savo ar kaip?
QUOTE(aureka @ 2010 04 09, 23:12)
Man siuo metu tortas "galvos skausmas" Negalvojau, kad tiek gali kainuoti tortai.
Pagaliau siandien uzsisakem torta Emem is Bijolos triju aukstu, 6kg ir skirtingu skoniu. Kaina paskaiciavo apie 210Lt + dar pristatymas i sventimo vieta 2Lt/km. Na ir dar 100Lt uzstatas uz stova, kuri atiduos grazinus stova.
[quote=kaubojey,2010 04 10, 13:19]
Antras torciukas man jau labai labai
Antras torciukas man jau labai labai
As irgi pasimetus nebezinau kur zusakineti Buvau issirinkusi Bijola, nuejau i cukraine Vokieciu gatvej ir ten buvo labai nemazai zmoniu. Na galvoju paklausiu, jei darys uzsakyma, tai uzsakysiu, jei ne - ateisiu kita karta. Palaukiau eilutej, paklausiau ar galima uzsakuyti, sake kad galima ir dave albuma is ko rinktis. Pasiemiau albuma, pasedejau, isirinkau tortus, vel atstovejau eilute, ir sakau, kad noriu uzsisakyti toki torta. O pardaveja sako: "Siandien ne uzsakymu diena, ateikit kita diena". Tai jau dabar ten eiti tikrai nenoriu. Ant duru tai neafisuoja uzsakymu ar neuzsakymu ten dienos pas juos. Ir siaip buvo parodyta didele nepagarba
QUOTE(egliux2184 @ 2010 04 11, 18:38)
o kaip zinoti keliu kg torta uzsisakineti? nuo zmoniu kieko priklauso ar kaip ?
Manau, kad nuo zmoniu kiekio priklauso. Mes 50-ciai zmoniu 6kg uzsisakem. Turetu uztekti. Dar daug kas priklauso ir nuo torto rusies. Jei tortas sunkus (sokoladinis ir pan.), tai gali but ir tuos 6kg uzsakius atsiimsite maza tortuka. Taip, kad atkreipkite demesi i torto rusi.
QUOTE(Dorela @ 2010 04 11, 15:55)
As irgi pasimetus nebezinau kur zusakineti Buvau issirinkusi Bijola, nuejau i cukraine Vokieciu gatvej ir ten buvo labai nemazai zmoniu. Na galvoju paklausiu, jei darys uzsakyma, tai uzsakysiu, jei ne - ateisiu kita karta. Palaukiau eilutej, paklausiau ar galima uzsakuyti, sake kad galima ir dave albuma is ko rinktis. Pasiemiau albuma, pasedejau, isirinkau tortus, vel atstovejau eilute, ir sakau, kad noriu uzsisakyti toki torta. O pardaveja sako: "Siandien ne uzsakymu diena, ateikit kita diena". Tai jau dabar ten eiti tikrai nenoriu. Ant duru tai neafisuoja uzsakymu ar neuzsakymu ten dienos pas juos. Ir siaip buvo parodyta didele nepagarba
norejau paklausti, kas per albumas? ar jame reikia issirinkti kaip atrodytu tortas? o kaip del skoniu? ar leidzia isragauti? iskur zinoti, kuris skanus?