Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų mažylis sunkiai serga

Pingvinuke, aš labai retai čia užsuku bet labai d\iaugiuosi kad jūsų šauniai šeimynai viksas po truputėlį gerėja.Sėkmės heart.gif
Atsakyti
SU RUGSEJO 1 - aja !!!!!!!!!!!!

Sekmes Pinginuke tavo vaikams is naujo pradet mokslus smartass.gif smartass.gif smartass.gif Kaip mazius darzelyje po atostogu?
Atsakyti
Pingvinuke gal turi kas paimtu striukyte is manes 6 metu mazdaug +-1 odine naturali berniukiska striukyte . Tik butu gerai kad siom dienom .
Atsakyti
Renax zinoma nezmoniskai buciau dekinga uz ta striukyte tik nezinau kokiam tu pasaulio kraste randiesi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Siaip jei Tau butu nesunku gal galetumei perduoti per autika mes pasiimtume ir vairuotojui butinai atsilygintume.Juk Tu noretumei kad greitu laiku ja pasiimtume,o mes net nezinome kur Tu randiesi,iki masinos mums toli,tad jei tau nesunku perduok taip jei gali ir parasyk mums zinute tel 867230031
Tikrai butu didelis aciu
Atsakyti
kaip sekesi pirmokeliui? wink.gif
Atsakyti
Pingvinuke as perduociau per siuntu tarnyba bet man reik tavo vardo pavardes ir adreso ,gali parasyt i asmenine (nes tokiu duomenu tau reiks atsiimant ). O tu stoti pasimtum .
Atsakyti
Na pirmoji rugsejo tikrai buvo yspudinga ir nekasdieniska.Daug balionu,daug geliu ir sypsenu,daug nerimo ir pasimetimo.Mano pirmaklasis zuikis irgi buvo tarsi ne savas ,tai jis cia linksmas ,tai lupa patempes,kas sekunde nuotaikos jam keistesi.Galvojau nu jau sakes dabar tikrai bus.Jam mokykla nepatiks huh.gif Ai tiesa galime pasigirti,kad visai davatkiski nesame,bet labai sventiskai atrode kai visa mokykla uspludo bazinycia ir pats Siauliu vyskupas palimino vius mokinius,tevelius ir aisku mokytojus.Nu tada susijaudinau ir as ir asaros pasileido upeliais kaip pupos.Na kaskaip viskas atrode labai sventiska ir iskilminga.
Uz tai ligoniukui-darzelinukui laimes buvo pilnos kelnes,kad vel atsirado darzeliai.Sokiai ir dainos ji vede is proto.Selo nerealiai,duko su vaikais.Na tai ir juokiames jam ne vaistu reikia ,o geru emociju ir jis pasveiks biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Na dabar apie save galiu papasakoti,as nusivariau kaip arklys nuo koju,nieko nebespeju ir taip toliau.Kaskoks kosmaras.is pat ryto ankstaus as gyvenu autobusuose (ech dabar suprantu ka reiksia kai neturi savo ratu tongue.gif tongue.gif tongue.gif pirma tai dar to taip nesijaute)darzelis,mokykla,paskui vel mokykla,muzikalke,vel muzikalka ,darzelis,o kur dar mano mokslai ,jau baigesi atostogos ir darbelis(gerai kad namie),tai kaip viska spesiu nebeisivaizduoju.
Bet as nezmoniskai laiminga ,kad mano pypliukai dabar labai linksmi ir laimingi.Man tai yra gyvenimo kredo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O Renax mes dovaneles nekantrei laukiam biggrin.gif
Atsakyti
Sekmes jusu seimynai!!! Laikykites ir tikekit, kad viskas bus gerai ir jusu mazylis pasveiks! Patikek manim, labai daug daro tikejimas!!!
Dar karta sekmes ir sveikatos jums visiems!!! wink.gif
Atsakyti
labutis pingvinuke, tik dabar perskaiciau jusu skyreli. labai uzjauciu del jusu ligeliu ir linkiu kuo didesnes stiprybes ir sekmes tau ir tavo seimai wub.gif
as taip pat is siauliu, tai jei kuo galiu padeti sakyk, jei galesiu tikrai padesiu smile.gif wink.gif
Atsakyti
Kaip jums sekas?
va ką radau, jums gal pravers:

Nauja gydymo metodika vaikams su autizmu Vaiko raidos centre
2005 balandžio 13 d., 12:22


2005 m. balandžio 14 d., ketvirtadienį 11 val. Vilniaus universiteto vaikų ligoninės Vaiko raidos centre vyks Hidrosensorinės stimuliacijos kabineto ir gydymo metodikos pristatymas. Tai nauja gydymo metodika skirta vaikams su autizmu. Kabinetas įrengtas V.Landsbergio fondo lėšomis.
Programa:

11.00. Prezentacija 204 aud.

11.30. Kabineto pristatymas.

12.00. Bendravimas prie kavos.

Maloniai kviečiame Jus atvykti adresu Vytauto 15, Vilnius.

Kontaktinis asmuo:

L.e. direktoriaus pareigas dr. Jovita Petrulytė

tel. 2780398

tel. 2125523

Atsakyti
Ech gaila kad tik dabar maulia Tavo zinute pamaciau .Na bet gerai kad kontaktai liko.Butinai pasidomesiu,nors zinai nebelabai kasko ir tikiuosi.Jau praradau bet kokia nors ir mazyte vilti.Nieko nebeliko manyje.Tustuma ir tamsa.
Galima pavadinti supermamos pesimistiskiausia mamyte-pingvinuke.
Juolab kai jis su dienele auga ir vis atsiranda nauju lyg siol nebuvusiu simptomu.jie mane glumina ir gasdina,bet nieko negaliu pakeisti.Nieko nieko nieko sad.gif Jo keistenybes stebina tik kitus manes jau niekas nestebina.
Tai va kaip mes gyvename.
Darzelyje seimininkele net sugebejo manes paklasuti ar mes jo nemusam,nes jis pradejo krupcioti.Atrodo sunku patiketi,kad tai gali paklausti moteris dirbanti su serganciais vaikais.Na isties tai ten visi vaikai beveik tik silpnaregiai.bet vistiek labai skaudu sad.gif Vietoj to kad butume nors paguosti del jo kasdien keistejancio elgesio,mes net esame kaskuo itarinejami.Po tokiu dienu jauciuosi isgresta kaip skuduras.pasimetu,apsigaubiu pagalve ir blaiunu,bliaunu,bliaunu.Zinau tas bloivimas man nieko nepades,bet nors slapia pagalve mano skausma kaskiek sugeria.
As turiu su tuo susitaikyti.Turiu turiu turiu.bet kodel negaliu?kodel ma tai per sunku?
Zinau del jo bedu busime nekart apkaltinti kaskuo.Vieni sakys kad ji skriaudziame,kiti kad per daug mylime ir nebaram,kiti dar kaska.bet as tik tylesiu verksiu ir verksiu.Zmogui lengva pasakyt atsiprasau as pasakiau nepagalvojus,bet kaip sunku tai isgirst sad.gif
Be to mano pati geriausia klases drauge su kuria nesimateme beveik nuo lauriuko gimimo,pamaciusi mano vaika isiagando ir nutrauke bet koki rysi su mumis,neziurint tai kad ji jo kryjsto mama.
taciau dabar baisiausia musu bedele yra mokyklele. sad.gif Na cia daug pasakoti,bet.Kita rudeni mano grazuolis vaikinukas turi pradeti eiti i mokyklele.ir niekam neidomu,kad jis nera knygeles laikes rankose.Reikia mokyklom pirmoku,tai pagal nauja istatyma ir mano vaikinui privalu isiet is darzelio.Dabar toks istatymas kad jei tais metais sueis 7metai privaloma eit i mokykla.Nors lauriukui 7 metukai sueis tik gilu gruodi kai jis sedes mokyklineme suole.Darzelis mums liepe iki kitu metu susirasti mokyklele kuri mus priimtu. sad.gif
Stai turime 3 variantus tik neaiksu kas mus priims sad.gif
Regos darzelio pradine mokyklele.-tas kad ten tik silpnaregiai vaikuciai,ir kurie dauguma jau pazysta raideles kai tuo atveju mes be kamuolio beveik nepazystame daigtu sad.gif butu mano baltas varniukas ten.Tas atkrenta.
Lauzyko mokyklele-ten vaikiukai su psichikos sutrikimais.kiek girdejau ten daug agresyviu vaikiuku.Mano zvirbli ten nukankintu negyvai sad.gif .Mano berniukas visai neagresyvus,cia kalbu ne tik kaip mama bet ir svetimuju lupomis.
3 variantas mus vyliotu labiausia.ten ugdymo centriukas.Yra daug itin sunkiu ,gulinciu vaikuciu.Zinau yra ir su psichikos sutrikimais.Bet stai kur bedele.Zinau kad jie truputeli kratosi su psichikos sitrikimais sad.gif Nezinau nuo ko ten priklauso ar nuo pinigines,ar nuo kaskokiu dalyku,bet bandysime laime.Noreciau jam rasti saugia ir silta vietele.Kur jo niekas neskriasutu,kur jis butu saugus.Pamaciau kad Vilniuje akluju mokykloje yra tokiu vaikuciu kaip mano kiskutis.Labai susidomejau ja.Gal ten einancios mamytes man papasakos kaip ten ir kas.Tik vel nerimauju ar galeciau as ji kaskur isvesti,palikti savaitei?
Bijau,kad nuo visu tu galvojimu ir minciu man nepasireikstu autizmas biggrin.gif
Labai smagu kad manes nepamirsot ir kad prisimenat mus su lauriuku.As orgo daznai Jus prisimindavau tik kad mano senukas kompas buvo usilenkes ir nebegalejau Jusu gerosios mamytes pasiekti.
SOS reikalinga paaglba.Info apie spec ugdymo istaigas,kuriuose vaikuciams gera
Atsakyti
Pingvinuke, smagu, kad vėl atsiradai 4u.gif Tu esi SUPER MAMA savo Lauriukui. Ir dar žinok, kad esi šviesuliukas daugeliui kitų mamyčių. Mokausi iš tavęs stiprybės ir noro keisti padėtį ax.gif
Atsakyti