Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis

Maniskiai visi irgi neblogai stengiasi duoti derliu,tik viena rusis netinka. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 09 01, 17:28)
Maniskiai visi irgi neblogai stengiasi duoti derliu,tik viena rusis netinka. ax.gif

sakykit o jus kai marinuojat pomidorus be rugsties ar esat prie ju kartu dejus paprika?ar galima taip?ar paprikai jau reikia rugsties? 4u.gif ar nerugsta?
Atsakyti
Na be rugsties marinuoju tik pomidorus,o jei jau kazka pridedu,tai dedu pora saukstu ar trejeta acto.Nezinau nemeginau.Galreikes pameginti viena stiklainiuka,kai paprikos prinoks.
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 09 01, 20:55)
sakykit o jus kai marinuojat pomidorus be rugsties ar esat prie ju kartu dejus paprika?ar galima taip?ar paprikai jau reikia rugsties? 4u.gif ar nerugsta?



Manau reikia žinoti receptą, kad paprikas be rūgšties konservuoti, juk parduotuvėse parduoda Lecho iš paprikų - ten jos pomidorų sultyse, be acto.
Atsakyti
rolleyes.gif
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 09 01, 19:55)
sakykit o jus kai marinuojat pomidorus be rugsties ar esat prie ju kartu dejus paprika?ar galima taip?ar paprikai jau reikia rugsties? 4u.gif ar nerugsta?



o kaip be rugsties pomidorai ? ir laikosi? nagi prasom receptuka rolleyes.gif
Atsakyti
Galiu ir as paidalinti pomidoru marinato recepteliu, kuri jau eile metu naudoju ir visi klausia paragave recepto. Mes pomidorus suvalgom o marinata isgeriam, labai svelnus ir skanus lotuliukas.gif

1 l vandens;
1 valg. saukstas druskos (su kaupu);
2 valg. saukstai cukraus. Jei daroma 5 l ar daugiau marinato, galima net kokiu saukstu daugiau cukriuko wink.gif
50 ml acto.

Siulau pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2009 09 02, 09:41)
rolleyes.gif
o kaip be rugsties pomidorai ? ir laikosi? nagi prasom receptuka  rolleyes.gif

3 l vandens
3 saukstai su kaupu druskos
2 saukstai cukraus
pipiru, lauro lapu (dejau dar krapu, cesnako, vysniu lapu, serbentu lapu, bet viska nuplykiau verdanciu vandeniu)
sudeti pomidorus i stiklainius ir prieskonius, uzpilti verdanti marinata, uzdengti dangteliais stiklainius ir palaikyti 10 - 15 min, nupilti, uzvirti marinata ir uzpylus uzsukti, stiklainius apversti aukstyn papais, viskas, na dar as apklojau su kaldra kad perskaitu, skonis liuks, kaip su actu atrodo, svelnus, pirmi metai dariau, bet begau paragaut, tai rekomenduoju ir kitoms.
didesnius pomidorus perpjoviau per pus, kad daugiau tilptu i 0,7 stiklaini, o sio marinato uztenka 8 ar 10 stiklainiuku 0,7 l (tiksliai jau nepamenu) blush2.gif
Atsakyti
As darau 1s druskos.3 s.cukraus.Cia 1lt.marinato.Bet visada kaitinu.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 09 02, 22:44)
As darau 1s druskos.3 s.cukraus.Cia 1lt.marinato.Bet visada kaitinu.

Dabar ir aš tokė naudoju,irgi visada kaitinu bigsmile.gif
Atsakyti
Man kazkaip ant dusios ramiau pakaitinus.Jau geriau tuo momentu truputi uztrukti ir pavargti,nei paskui laukti kuris stiklainis sudurniuos. biggrin.gif
Atsakyti
pfu pfu viskas gerai laikosi, kad ir ne kaitinau.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 09 02, 23:41)
pfu pfu viskas gerai laikosi, kad ir ne kaitinau.. 4u.gif


Gal nesupyksit jai isiterpsiu. blush2.gif As irgi nemegstu kaitinimu atradau kad po pagalve nei kiek ne prasciau issikaitina ir darbo maziau g.gif .Suguldau stiklainius ant vienos pagalves kita uzdengiu palaikau kelias valandas ir laikosi kuo puikiausiai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 09 01, 20:55)
sakykit o jus kai marinuojat pomidorus be rugsties ar esat prie ju kartu dejus paprika?ar galima taip?ar paprikai jau reikia rugsties? 4u.gif ar nerugsta?


Paprika marinuoju kartu su pomidorais ir uzpilu pomidoru sultim thumbup.gif
Atsakyti