QUOTE(mikuotuke @ 2009 08 30, 15:14)
na va, turiu pasigirti apsileidimo privalumais. Tai va, kaip žinia, pomidorus šiemet sodinau itin retai, kas metrą daugmaž. Ir jie tikrai dar iki šiol neserga!
eksperimentas pavyko
o dabar įdomiausioji dalis - gėda, bet pasipasakosiu.
Kokius 2,5 mėn. neravėjau šiltnamio, o nelaisčiau apie 2 mėn. Tai patikėkit, pomidorai sveiki ir milžiniški... o lapai! O vaisiai! natūrali gamta, taip sakant bet skonis nerealus ir kvapas labai stiprus pomidorų ogi per kiaurą stogą prilydavo šiltnamin, piktžolės neleisdavo išgaruoti drėgmei, tai viskas sau natūraliai auga, ir, atrodo, gerai visi jaučiasi
... aišku, vaizdas tai siaubingas žolės iki kelių dėl to tai gėėėėėda...... bet ką, atostogavau, o grįžusi į darbus kibdavau kitus apsileidau....
eksperimentas pavyko
o dabar įdomiausioji dalis - gėda, bet pasipasakosiu.
Kokius 2,5 mėn. neravėjau šiltnamio, o nelaisčiau apie 2 mėn. Tai patikėkit, pomidorai sveiki ir milžiniški... o lapai! O vaisiai! natūrali gamta, taip sakant bet skonis nerealus ir kvapas labai stiprus pomidorų ogi per kiaurą stogą prilydavo šiltnamin, piktžolės neleisdavo išgaruoti drėgmei, tai viskas sau natūraliai auga, ir, atrodo, gerai visi jaučiasi
... aišku, vaizdas tai siaubingas žolės iki kelių dėl to tai gėėėėėda...... bet ką, atostogavau, o grįžusi į darbus kibdavau kitus apsileidau....
Pas mane tas pats auginimo principas.Tik tankiau susodinti.Derlius didelis ir vis dar gausus.
QUOTE(AveM @ 2009 08 31, 11:35)
Man siemet viska sugadino "anytos veisle"
anyta velnio pramanyta
QUOTE(satanele @ 2009 08 31, 13:27)
anyta velnio pramanyta
Augalas pats didziulis,o vaisius dave tik po du.
O gal kas bandėt "penius" augint? Pas mane jų šiemet kažkaip netyčia net 7 daigai, o jie veši kaip nežinau kas...pomidorų nedaug, bet lapų!!!!!! Aš jų nespėju genėt, o jau retint pradėjau, liko 3, bet baisiai daug vietos užima. Jau kitais metais nei vieno nesodinsiu.
As tik viena siais metais pasisodinusi "Peni" buvau, kaip sakant "ant prikolo", ar, kaip kazkuri mergina rase, kad paglostyt ka tureciau i siltnami nuejusi.. Bet siaip man jie absoliuciai nieko gero, sausi.. ir ta forma.. net i stiklaini netinka...
QUOTE(GiedrikeB @ 2009 09 01, 13:11)
As tik viena siais metais pasisodinusi "Peni" buvau, kaip sakant "ant prikolo", ar, kaip kazkuri mergina rase, kad paglostyt ka tureciau i siltnami nuejusi.. Bet siaip man jie absoliuciai nieko gero, sausi.. ir ta forma.. net i stiklaini netinka...
nu jo, sakyčiau ir paglostymui būna geresnių pomidorų
QUOTE(*GREISI* @ 2009 08 31, 10:44)
Pas mane tas pats auginimo principas.Tik tankiau susodinti.Derlius didelis ir vis dar gausus.
aha, mulčo jokio neturėjau, nes per vėlai susigriebiau, bet va, atostogos išėjo į naudą
gerai, kad ne aš viena tokia kitą vertus - gamtai geriau, kai į ją nesikišama