tai jo...nepertrest irgi labai svarbu...o daug laistyt irgi nepatartina, nes tada pomidorai trukineti pradeda... jau kaip laukiu savu pomidoriuku
as cia turbut daug praleidus, o ir visko perskaityt nesugebesiu, gal kas gali man trumpai rekomenduoti kitiems metams geras zemauges veisles?.... kolkas esu atradusi ir labai patenkinta bruklino ir hamiltono veislem bet gal dar geresniu yra?..
as cia turbut daug praleidus, o ir visko perskaityt nesugebesiu, gal kas gali man trumpai rekomenduoti kitiems metams geras zemauges veisles?.... kolkas esu atradusi ir labai patenkinta bruklino ir hamiltono veislem bet gal dar geresniu yra?..
KLausykit, o kaip žinot, kada jau laikas mulčiuotus augalus laistyt? Prakapstot mulčią ir žiūrit? Aš mat noriu dilgelėm apmulčiuot, tai nebus labai smagu krapštinėt nuo visur
is kazkokio zurnalo siems metams buvau nusirasius stai toki sarasiuka:
labai ankstyvi: Celebrity, Expres, Jet Star, Kamila, scorpio
ankstyvi:Blagovest, Krina, tolstoi, Master
Lauke auginami:
Laukiai, viltis2, slapukai, Ryciai, Balciai
pati auginus esu laukius, beta, betalux. Is ankstesniu, siemet pirmieji sirpti pradejo balkoniniai, dabar jau pradeda betalux
turiu nusipirkus knygele apie pomidorus, leidimas jau senesnis, bet gal kazkas patiks...
nesildomuose siltnamiuose: priscaF1, BlagovestF1, verliokaF1, pirmutisF1(ankst veisle,auksti), SveikutisF1(vid ankst, aukst), Vaisaf1(vid ankst,aukst), ausriai (ankst), rutuliai (vid ankst, aukst), milzinai (vid ankst, aukst), druciai (vid ankst, aukst), skariai (vid ankst, aukst)
sodinti lauke: roncoF1, Idol, Ildi, Idyll, radek, ryciai (vid ankst, vid aukscio), svara(velyv, aukst), Viltis2(anks,auksti), laukiai(pati ankstyviausia, zemi), slapukai(vid ankstyv), Balciai(vid ankst,auksti)
labai ankstyvi: Celebrity, Expres, Jet Star, Kamila, scorpio
ankstyvi:Blagovest, Krina, tolstoi, Master
Lauke auginami:
Laukiai, viltis2, slapukai, Ryciai, Balciai
pati auginus esu laukius, beta, betalux. Is ankstesniu, siemet pirmieji sirpti pradejo balkoniniai, dabar jau pradeda betalux
turiu nusipirkus knygele apie pomidorus, leidimas jau senesnis, bet gal kazkas patiks...
nesildomuose siltnamiuose: priscaF1, BlagovestF1, verliokaF1, pirmutisF1(ankst veisle,auksti), SveikutisF1(vid ankst, aukst), Vaisaf1(vid ankst,aukst), ausriai (ankst), rutuliai (vid ankst, aukst), milzinai (vid ankst, aukst), druciai (vid ankst, aukst), skariai (vid ankst, aukst)
sodinti lauke: roncoF1, Idol, Ildi, Idyll, radek, ryciai (vid ankst, vid aukscio), svara(velyv, aukst), Viltis2(anks,auksti), laukiai(pati ankstyviausia, zemi), slapukai(vid ankstyv), Balciai(vid ankst,auksti)
oi, kaip aciu tau, blakstiena5 kiek daug info suteikei...
QUOTE(AveM @ 2009 07 03, 22:20)
Tai kiek suprantu po paciu augalu nemulciuoja,tai tas tarpelis gal ir matosi.
Mulčiuoju viską ,šalia irgi.Kai reikės pažiūrėti,tai grebliuku patrauk ir matysi.jo dilgėlėmis labai gerai,bet tiek jų neturiu.