Mano siltnamiukas vos 1x1,5 m bet sociai, tik pomidoriukus ten auginu, visa kita lauke. Man simpatiskesni mazi siltamiai
QUOTE(AveM @ 2009 08 22, 11:47)
Maniskis jau labai pradejo kazko rasoti,turbut veikia temperaturu kaita,naktys pas mus jau labai saltos.
Aš vieną rytą radau viduje tiek rasos ,ir galvoju dabar tai bus galas,bet nieko ,tik vakare uždarau abejas duris,mažutį tarpuką palieku
laba diena
Uzdaviau klausimuka agurku temoje bet ir cia pasikartosiu mazu kas susidure su sia problema
Noriu paklausti antri metai is eiles siltnamyje uzpuola agurkus voratinkline erkute nezinau ka ir daryti ir su siera duminau tiksliau barsciau ir sejau grastycias o jos vitsiek agurku lapus uzpuola o jau paskui ir viska, lapus skainiojau roviau pazeistus augalus ale jos jau viska apeme
Dekui uz patarimus
Uzdaviau klausimuka agurku temoje bet ir cia pasikartosiu mazu kas susidure su sia problema
Noriu paklausti antri metai is eiles siltnamyje uzpuola agurkus voratinkline erkute nezinau ka ir daryti ir su siera duminau tiksliau barsciau ir sejau grastycias o jos vitsiek agurku lapus uzpuola o jau paskui ir viska, lapus skainiojau roviau pazeistus augalus ale jos jau viska apeme
Dekui uz patarimus