QUOTE(naitas @ 2009 08 07, 12:15)
laimiene, prašau neišsisukinėt nuo atsakymo - kuo laistyt pomidorus, kad gautų kalio?
1, kalio permanganato tirpalu - margancovke - (vaikus rekomenduoja maudyt, kol kūdikėliai, labai labai silpnam tirpale)
2, kalio kokiais tai lašais iš vaistinės? a la gudobelių kokiu ekstraktu? širdies lašais?
1, kalio permanganato tirpalu - margancovke - (vaikus rekomenduoja maudyt, kol kūdikėliai, labai labai silpnam tirpale)
2, kalio kokiais tai lašais iš vaistinės? a la gudobelių kokiu ekstraktu? širdies lašais?
nu gi parasiau kalio fosfatu lieju.yra pirkti
as priskyniau siandien vel gera krepsa is siltnamio ir dar krepsa is lauko,tai iki siol verdu sultis. niam niam kaip bus skanu ziema
mano pomidorai susirgo lapai pradejo dziuti, ar tai ruduoti ar tai juoduoti nesuprantu...
QUOTE(AveM @ 2009 08 07, 22:46)
Tai gal rukas koks pagavo ar dregme pakenke.
net neisivaizduoju...atrodo lyg kas su verdanciu vandeniu butu nuplikes....kas keisciausia, tai toliau sau grazius zalius lapukus leidzia....nu, gal spes panokti dar likusieji...
QUOTE(deiido @ 2009 08 07, 22:22)
net neisivaizduoju...atrodo lyg kas su verdanciu vandeniu butu nuplikes....kas keisciausia, tai toliau sau grazius zalius lapukus leidzia....nu, gal spes panokti dar likusieji...
gal buvo labai nuleipe per karsti? mano taip buvo, neatidariau iki peitu,tai virsunes nuleipusios buvo ,manisu kad amen,bet tie lapai nudziuvo,o kitus leisti pradejo
siandien uzvakavau pomidoru-agurku zele 28 stiklainiukus po 700 g
ka darot is pomidoru? as tai tik zele ir sultis. gal kas netingesit koki receptuka?
QUOTE(laimiene @ 2009 08 09, 22:07)
gal buvo labai nuleipe per karsti? mano taip buvo, neatidariau iki peitu,tai virsunes nuleipusios buvo ,manisu kad amen,bet tie lapai nudziuvo,o kitus leisti pradejo
ka darot is pomidoru? as tai tik zele ir sultis. gal kas netingesit koki receptuka?
Agurkų -pomidorų ,kaip darot,aš tik vien pomidorus?
QUOTE(deiido @ 2009 08 07, 21:42)
mano pomidorai susirgo lapai pradejo dziuti, ar tai ruduoti ar tai juoduoti nesuprantu...
Pas mane tas pats.Bet aš savo priežastį žinau.Buvo nuplyšęs šiltnamio stogas ir pamerkė lietus,per daug drėgmės gavo.Tai dabar pajuodųsius lapus baigiu išskinti.