Kaina tikrai atsakanti bet aš galvoju, geriau pataupyti ir bandyti kokybiškesnį ir ilgaamžiškesnį šiltnamiuką turėt
jau planuojuos gal net kitiems metams...
... šiaip, peržiūrėjus biudžetą, juk nemažai pinigėlių ne itin reikalingiems ir ne itin tikslingiems dalykams išleidžiame (reikalingiems, bet ne taip, kad negalėtume tais momentais be jų išsiversti), tad galime bandyti ir pataupyti
O kaip turėtų būti gera sukiotis tokiame šiltnamiuke
Pažiūrėkit foto - jie net stoglangius turi, pro kuriuos labiausiai išgaruoja karščio perteklius
QUOTE(mikuotuke @ 2009 07 17, 19:37)
Kaina tikrai atsakanti bet aš galvoju, geriau pataupyti ir bandyti kokybiškesnį ir ilgaamžiškesnį šiltnamiuką turėt
Nepykite,bet toks šiltnamis tikrai ilgai neatsipirks.Niekada nepirkčiaun tokio brangaus šiltnamio.Kaip maniškis pasakytų kiek už tokius pinigus galima prisipirkti daržovių. O ir neprispirkti,o papraščiausiai jau geriau lauke auginti,nei tokį šiltnmamį pirkti.Nebent pinigai mėtosi ant kelio ir lengvai uždirbami.
Pasistatėme iš senų langų tokį šiltnamį,šiemet jaučiu toliau tęsime stogą uždengėme plėvele ir tulpės augo iš pavasario,paskui braškės,dabar pomidorai ,agurkai ir dar visokių nesamonių prisodinta.Juk žiemą vistiek tame šiltnamyje neiko nesodinsite?O ta vasara tokia trumpa.Na supūs supūs nuo drėgmės tas mano šiltnamis po 5 metų,negaila bus nuversti,bet jis jau bus atitarnavęs.
QUOTE(AveM @ 2009 07 17, 20:38)
Ne velnio nesupuna,as jau septinti metai galvoju kada sugrius,tai vyras kita pastatys,o sis kuo puikiausiai laikosi.
užsiundyk kirvarpų ir kokios grybienos
QUOTE(AveM @ 2009 07 17, 09:36)
Nieko nesuprantu,negaliu patiketi,kad kazkur nera lietaus.Mes jau namuose visur vaikstom su botais kitaip isbrist neimanoma.
Žinai ir man neina patikėti ,kad pas jus lyja ,pas mus visa savaitė nėra lietaus,atsibodo ta sausra kaip reikia viską laistyti ,pareinu i kambarį 23 val
QUOTE(satanele @ 2009 07 18, 18:42)
Pas mus taip kepina kad aš priversta laistyti šiltnamį kas trčią dieną,o kaip pas jus ?
Pavėsyje 30, žiauriai karšta