Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos vardui - 1000 metų

QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 05, 11:12)
bet ,as pvz herbas tikrai sunkiai iziurimas 4u.gif
bigsmile.gif pazymejau ir idejau plevesuojanti veliava lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 05, 12:30)

programu naudojimas ir pasaliniu objektu iterpimas jomis nera leistinas wink.gif

na susitaikykit kad nepatvirtino foto, ir ieskokit kitos, arba gaudykit kadrus - savaitgalis, ir siuo metu vykstantys renginiai - puiki proga geram kadrui siam foto konkursui wink.gif
Atsakyti
http://www.supermama...p...&phid=17702

gražu. bet paskaičius komentarus šioj temoj ir reikalavimus.....tai pasakykit kodėl čia joninės o ne saulėlydis Ispanijoje g.gif kur tas lietuviškumas? g.gif

http://www.supermama...p...&phid=17723
o čia tai.... g.gif jau nebepanašu į nuotrauką....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirkt: 05 liepos 2009 - 12:22
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 05, 12:30)
user posted image

tai maciau,maciau kurioi vietoi herbas, ir veliava, tik sakau,kad ten LT vtai tikrai sunkiai yziurima, herbas is vis 4u.gif

nu ta veliava plevesuojanti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mirkt @ 2009 07 05, 13:21)

http://www.supermama...p...&phid=17723
o čia tai.... g.gif jau nebepanašu į nuotrauką....

man tai labai grazu blush2.gif kaip atvirukas.
va tik klausimas, kaip Ruste patikrino ar ne is ineto platybiu paimta rolleyes.gif ir ar nedailinta jokiomis programikemis 4u.gif
jei viskas atitinka taisykles, pagarba autoriui 4u.gif

tik va i akis dabar netycia uzkliuvo tas kvadraciukas po tiltu unsure.gif tai matyt tikrai ne atvirukas tongue.gif
Atsakyti
aš pasižiūrėjau kad nuotraukoj kurią norėjau dėt nėra jokių herbų ir vėliavų, matyt reiks siūsti vi-va-vi kad padarytų visus tenkinančią lotuliukas.gif

o ta su palangos tiltu visiškai akivaizdu kad apdorota. jei ne ps tai kontrastai tikrai stipriai koreguoti. bet jei tenkina tai tenkina smile.gif
Atsakyti
man ir ta foto per daug, bet kad žmonių tai jau visiškai nesimato... žinau mano pačios toli, bet bent galima įžvelgt,čia tai jau laaaabai toli,kažkaip šiuo atveju tas pats ar yra jie ar ne. tai man kyla kl. jei užtenka tiek, tai kodėl iš vis neleist dėt be žmonių? na ar tie miniatiūros padės nustatyti,kad tai foto ne iš interneto?

kažkaip kitą kart arba reikia dar susiaurinti taisykles, kad turi matytis žmonės aiškiai, pilnu veidu na ar nusisukę, bet kad nereiktų su padidinamu stiklu ar pan. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mirkt @ 2009 07 05, 13:21)
.....tai pasakykit kodėl čia joninės o ne saulėlydis Ispanijoje

o kodėl jūs mirkt, o ne pvz. Rustė?...

O šiaip tai ne dėl to kilo noras pasisakyti, o dėl vienos nuotraukos tąsymo ir "atpažįstamo" braižo svarstymo puslapis ar du atgal.

Nežinau ar pataiko, bet ar tai nėra bet kuriuo atveju bandymas išviešinti kito autorystę? Nes tarkim ir aš labai gerai supratau kurlink lenkiama ir ar tokiem "lenkimam" negalioja šita taisyklė?

11. Visos nuotraukos iki balsavimo pabaigos yra anoniminės.Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan.
Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai galima padaryti fotokonkursui pasibaigus. Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, pašalinama iš konkurso.
Jei nuotrauka išviešinama nepriklausomai nuo to kas tai padaro ( "tarsi netiesioginias" išviešinimai irgi galioja , kai "nueikit į tą konkursą ir pažiūrėkit patys") yra skiriamos tokios nuobaudos:
Jei išviešinama ne savo - pašalinama iš konkurso nuotrauka to, kas tai padarė, o jei nedalyvauja narys tada gauna įspėjimą.

dėl VI-VA-VI nuotraukos, na ji ir be "paklijavimo" tiesą sakant mano asmeniniu supratimu gana įtikinamai kalbėjo apie tai, kad su Lietuva tai gana aiškiai susiję... gal kam ir kitaip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 05 liepos 2009 - 15:02
QUOTE(laukine @ 2009 07 05, 14:28)
man tai labai grazu  blush2.gif kaip atvirukas.
va tik klausimas, kaip Ruste patikrino ar ne is ineto platybiu paimta  rolleyes.gif ir ar nedailinta jokiomis programikemis  4u.gif
jei viskas atitinka taisykles, pagarba autoriui  4u.gif

tik va i akis dabar netycia uzkliuvo tas kvadraciukas po tiltu  unsure.gif tai matyt tikrai ne atvirukas tongue.gif

lotuliukas.gif matyt uzmirso kvadratuka pakoreguoti biggrin.gif

QUOTE(l'eau @ 2009 07 05, 15:22)

o ta su palangos tiltu visiškai akivaizdu kad apdorota. jei ne ps tai kontrastai tikrai stipriai koreguoti. bet jei tenkina tai tenkina smile.gif

drinks_cheers.gif pritariu
,man tai net i foto nepanasi smile.gif jura ,kaip piestuku nupiesta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 05, 16:01)
lotuliukas.gif  matyt uzmirso kvadratuka pakoreguoti biggrin.gif

Man atrodo, kad čia tyčia photoshopu tą kvadratuką įklijavo dirol.gif

Geležinė logika cool.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 07 05, 15:58-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 07 05, 15:58)

Nežinau ar pataiko, bet ar tai nėra bet kuriuo atveju bandymas išviešinti kito autorystę? Nes tarkim ir aš labai gerai supratau kurlink lenkiama ir ar tokiem "lenkimam" negalioja šita taisyklė?

11.          Visos nuotraukos iki balsavimo pabaigos yra anoniminės.Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan.
              Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba  logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse.  Tai galima padaryti fotokonkursui pasibaigus. Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, pašalinama iš konkurso.
                Jei nuotrauka išviešinama nepriklausomai nuo to kas tai padaro ( "tarsi netiesioginias" išviešinimai irgi galioja , kai "nueikit į tą konkursą ir pažiūrėkit patys")  yra skiriamos tokios nuobaudos:
Jei išviešinama  ne savo - pašalinama iš konkurso nuotrauka to, kas tai padarė, o jei nedalyvauja narys tada gauna įspėjimą.

dėl VI-VA-VI nuotraukos, na  ji ir be "paklijavimo" tiesą sakant mano asmeniniu supratimu gana įtikinamai kalbėjo apie tai, kad su Lietuva tai gana aiškiai susiję... gal kam ir kitaip...

gal is dalies tu ir teisi mirksiukas.gif
paprasciausiai,kas zino autoriaus foto tipa,tas ir taip zinos, juk niekas viesai nieko neskelbia, nepasako nei kas toje foto pavaizduota ir t.t.
nezinantis tikrai nesupras schmoll.gif
nes pvz ankstesniuose konkursuose, perziurejus foto,net keleta iskart krito i aki, ir buvo aisku,kieno jos smile.gif

Papildyta:
smile.gif+2009 07 05, 16:07-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 07 05, 16:07)
Man atrodo, kad čia tyčia photoshopu tą kvadratuką įklijavo  dirol.gif

Geležinė logika  cool.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 07 05, 15:22)

nežinau kas čia daryta, bet kontrastus koreguoti ir pagal taisykles berods niekas netrukdo ir nedraudžia wink.gif Taisyklės draudžia montažą, o ne šiokį tokį sutvarkymui skirtą spalvų/kontrasto it pan. koregavimą.

9. Fotokonkurse nebus tvirtinamos tos nuotraukos, kurios buvo apdorotos naudojant fotomontažą (foto nuotraukų jungimas į vieną atvaizdą, pašalinių objektų įtraukimas į kadrą kompiuteryje, papildomos grafikos ir kitų dailės elementų naudojimas). Gali būti pakoreguotas ryškumas, pašalintas "raudonų akių" defektas, ar fotografuojant nudojami filtrai – įspūdžio, spalvų sustiprinimui, bet ne fotomontažas, nebent konkretaus konkurso taisyklėse bus nurodyta kitaip.**
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 05, 16:12)
paprasciausiai,kas zino autoriaus foto tipa

tik nereikia, žmogaus apie kurį kalbėta braižą žinau gana neblogai, bet kol nepaskaičiau svarstymų čia nė nesusimąsčiau, kad tai reikėtų sieti su konkrečiu asmeniu. wink.gif Ne todėl, kad būtų panašus ar nepanašus braižas, o tiesiog todėl, kad nebandžiau žiūrėdama į nuotrauką ieškoti jos autoriaus, o štai panašūs pokalbiai gana aiškia "beda" pirštu į konkretų žmogų. Nereikia tiesą sakant nė braižo žinoti. Vienoje temoje ko gero tų pačių žmonių pasvarstymus paskaityti apie "vienodą braižą" per akis, kad suprastum kas ir apie ką
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 05, 16:12)
nes pvz ankstesniuose konkursuose, perziurejus foto,net keleta  iskart krito i aki, ir buvo aisku,kieno jos smile.gif

ir garsiai apie taip apreikšti visai nebūtina, nes tai vis tiek yra išviešinimas - vis tiek nėra taip, kad visi žino wink.gif Aš pati iki karksėjimų temoje šiuo atveju tikrai nesupratau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 05 liepos 2009 - 15:21