šiaip manyčiau tinkama foto buvo
QUOTE(Rustė @ 2009 07 03, 17:52)
tavo nuotrauka su rėmeliu, netiks
Nuėmiau... Tikuosi, kad tiks dabar... Net nepastebėjau rėmelio
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 04, 17:05)
Ant kepures yra lietuvos herbas,o ant peties trispalve.
tas pats variantas kaip vaiką į vėliavą suvyniot.
be to nežinau, kad LT kariuomėnė būtų kuom pasižymėjusi.
visos šalys turi savo karius.
todėl ir sakiau, kad kariuomenės nuotrauka tiko dalinai, bet neįžiūrimas herbas, nu netenkina manęs...nors kur tolumoje plevėsuotų trispalvė...ant peties tematau radoną juostelę..
interpretacijų nėra, ir negali būti. visas nuotraukose esančias vietoves pertikrinu. na aišku, tas, kurios ir taip aiškios ne, bet tarkim kokias pilis, bažnyčias, kurių nesu mačius aš paieškau internete, ar tokia tikrai yra, ir ten tikrai ji.
Vi-Va-Vi buvai įdėjusi kitą foto, kuri daug labiau tiko
bet vis dar tikiuosi, kad įdėsi ką nors įspūdingesnio
Papildyta:
Dėl Meridiano nesutinku, kad ne Lietuvos simbolikos dalis...bažnyčios, ar vienuolyno taip pat kažkas gal net pavadinimo nėra girdėjęs, o tenai labai žymi, išskirtinė vieta...
Lietuvą sudaro ne tik Katedra, Gedimino pilis ir Trakai, ji kupina ir mažų, bet žymių vietų, kurias mes galime parodyti..kas ir bus jei visos dės tik žymias...turėsim 50 Trakų pilies foto ir 60 Gedimino pilies...bus neįdomu
kiekviena savaip matome mūsų šalies grožį
interpretacijų nėra, ir negali būti. visas nuotraukose esančias vietoves pertikrinu. na aišku, tas, kurios ir taip aiškios ne, bet tarkim kokias pilis, bažnyčias, kurių nesu mačius aš paieškau internete, ar tokia tikrai yra, ir ten tikrai ji.
Vi-Va-Vi buvai įdėjusi kitą foto, kuri daug labiau tiko
Papildyta:
Dėl Meridiano nesutinku, kad ne Lietuvos simbolikos dalis...bažnyčios, ar vienuolyno taip pat kažkas gal net pavadinimo nėra girdėjęs, o tenai labai žymi, išskirtinė vieta...
Lietuvą sudaro ne tik Katedra, Gedimino pilis ir Trakai, ji kupina ir mažų, bet žymių vietų, kurias mes galime parodyti..kas ir bus jei visos dės tik žymias...turėsim 50 Trakų pilies foto ir 60 Gedimino pilies...bus neįdomu
kiekviena savaip matome mūsų šalies grožį
QUOTE(Rustė @ 2009 07 04, 19:16)
idesiu ir laimesiu
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 04, 19:25)
idesiu ir laimesiu
labai tau to linkiu
tad laukiu naujos foto
QUOTE(Rustė @ 2009 07 04, 19:32)
tad laukiu naujos foto
o kas tave pavaduos? kas tvirtins nuotraukas? ir geru atostogu
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 04, 19:36)
paskaityk
aš kaime, su kompiuteriu ir internetu
niekur nedingau, tik pailsėti noriu, nuo forumo darbų konkursas vyksta kaip vykęs, nieko jam nenutiks aš viską žiūriu
labai laukiau foto iš dainų šventės ir sulaukiau
QUOTE(Rustė @ 2009 07 04, 19:39)
paskaityk
niekur nedingau, tik pailsėti noriu, nuo forumo darbų konkursas vyksta kaip vykęs, nieko jam nenutiks aš viską žiūriu
man si foto is dainu sventes labai grazi tokia sviesi
Visu pirma noriu padekoti uz grazu konkursa...
o burbuliuojanciom del nuotrauku neprofesionalumo ar kokybes noriu priminti, kad tai nera meno konkursas, jusu teise nesilankyti ten kur nesmagu ir neskanu... manau kiekvienas dalyvis nori parodyti, kas sirdziai labiausia siejasi su lietuviskumu... o kodel gi neidejus 20 ar 70 metu senumo nuotraukos kur musu tevai ar seneliai geguzineje... mano tikslas nera cia plesytis del laimejimo, noriu parodyti kitiems labai labai sena reiskini kuris gyvuoja beveik 90m Lietuvoje ir kurio dalyve man teko garbe buti... manau tai neblogas paveldas... taigi dar karta dekoju uz si konkursa
o burbuliuojanciom del nuotrauku neprofesionalumo ar kokybes noriu priminti, kad tai nera meno konkursas, jusu teise nesilankyti ten kur nesmagu ir neskanu... manau kiekvienas dalyvis nori parodyti, kas sirdziai labiausia siejasi su lietuviskumu... o kodel gi neidejus 20 ar 70 metu senumo nuotraukos kur musu tevai ar seneliai geguzineje... mano tikslas nera cia plesytis del laimejimo, noriu parodyti kitiems labai labai sena reiskini kuris gyvuoja beveik 90m Lietuvoje ir kurio dalyve man teko garbe buti... manau tai neblogas paveldas... taigi dar karta dekoju uz si konkursa
arogantiska
gražu būtų pamatyti senovines foto
nepamirštam, kad nuotraukos anonimiškos
gaila būtų kažką šalinti iš šio konkurso...vis dar tikiuosi, kad apsieisim be detektyvų
gaila būtų kažką šalinti iš šio konkurso...vis dar tikiuosi, kad apsieisim be detektyvų
QUOTE(Rustė @ 2009 07 04, 23:34)
arogantiska
atsiprasau, jei kazka ne taip parasiau prasom zinute pravalyti,... tiesiog nepatiko kai kurie pasisakymai apie netikusia konkurse dalyvaujanciu nuotrauku kokybe