Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos vardui - 1000 metų

QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 04, 15:20)
O kur bent vienas zenklas kad cia padaryta nuotrauka LT ax.gif is Lt,nei veliavos,nieko. schmoll.gif  g.gif

Cia tai neblogai suskelei. Gal Klaipedoje nebuvai? Miesto simbolis pacioje miesto sirdyje. Nors, ka man mergaitei is Klaipedos provincijos zinoti, gal kiekvienam mieste ju po Merdiana stovi. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 04, 12:14)

čia tikrinai Rustę, kad tokią foto kėlei? lotuliukas.gif
Atsakyti
Emerencija, paziuresiu atidziau, ir foto bus.

Vi-va-vi, matau paaiskino kokio miesto simbolis yra Meridianas.

Del tautiniu rubu tai ir atskiriu ir google pasitikrinti galima, o ir autores paklausti-susumavus info gana paprasta atskirti.
Baltarusių rūbai visai kitokie wink.gif
Atsakyti
bet juk jokios vėliavos, etc. nėra būtinos. įdomu būtų pamatyt vi-va-vi nuotrauką g.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 07 04, 16:37)
bet juk jokios vėliavos, etc. nėra būtinos. įdomu būtų pamatyt vi-va-vi nuotrauką g.gif

pati pasirodys foto.

mano nuomone ten dalinai ji tinkama buvo, kaip tu sakai "pritempta", bet tas, kas buvo joje pavaizduota, neatspindi Lietuvos nei vardo nei istorijos. Būtų kas nors iš simbolikos - būčiau tvirtinusi - idėja nebloga buvo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 07 04, 15:37)
Cia tai neblogai suskelei. Gal Klaipedoje nebuvai? Miesto simbolis pacioje miesto sirdyje. Nors, ka man mergaitei is Klaipedos provincijos zinoti, gal kiekvienam mieste ju po Merdiana stovi.  lotuliukas.gif
haaa lotuliukas.gif buvau as Klaipedoj ir zinau kad cia Meridianas bigsmile.gif bet kas ne buvo gali ir ne zinoti kad butent Klaipedoj yra Meridianas,arba aplamai ne zino kas yra Meridianas mirksiukas.gif galima pagalvoti kad jis stovi ir kitame mieste ar sali, todel kad nera nei vieno zenklo kad LT.
QUOTE(Rustė @ 2009 07 04, 16:40)
mano nuomone ten dalinai ji tinkama buvo, kaip tu sakai "pritempta", bet tas, kas buvo joje pavaizduota, neatspindi Lietuvos nei vardo nei istorijos. Būtų kas nors iš simbolikos - būčiau tvirtinusi - idėja nebloga buvo wink.gif
Gerai ,ne tinka mano nuotrauka supratau rolleyes.gif
QUOTE(l'eau @ 2009 07 04, 16:37)
smalsumas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 04 liepos 2009 - 15:59
QUOTE(Rustė @ 2009 07 04, 16:40)
pati pasirodys foto.

čia jūs taip sakot. aš taip sakau kai nuotrauka visiškai ne į temą rolleyes.gif be to kad pagal aprašymą nėra būtina kad atspindėtų vardą, istoriją ar būtų simbolika, daugybė foto neatspindinčių. nebent vėl prasideda interpretavimai g.gif juk gali būti ir tiesiog gražus vaizdas ("atspindi šalies grožį"), istorinės vietos rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 04, 16:58)
smalsumas  tongue.gif

tai aišku, nes pagal Rustės atsakymą spėju jog nuotrauka greičiausiai atitiko temą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 04 liepos 2009 - 16:04
QUOTE(l'eau @ 2009 07 04, 17:03)
tai aišku, nes pagal Rustės atsakymą nuotrauka greičiausiai puikiai atitiko temą smile.gif
user posted image
Ant kepures yra lietuvos herbas,o ant peties trispalve. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 04, 16:58)
haaa lotuliukas.gif  buvau as Klaipedoj ir zinau kad cia Meridianas bigsmile.gif bet kas ne buvo gali ir ne zinoti kad butent Klaipedoj yra Meridianas,arba aplamai ne zino kas yra Meridianas mirksiukas.gif galima pagalvoti kad jis stovi ir kitame mieste ar sali, todel kad nera nei vieno zenklo kad LT.

na,čia jau iš prūsimo reikalas, nes daugumai galima pritaikyti tą patį dalyką. Gal kažkas nematęs kažkokių pilių,gal kažkur yra panašus nusileidimas nuo piliakalnio kaip Kernavėj, gal kas nors nežino kur yra tam tikras pvz gamtos paminklas-medis ir pan,bet kaip ir sakiau-čia išprūsimo reikalas 4u.gif jei galima prikibt prie meridiano,tai galima prikibt prie kiekvienos fotkės praktiškai mirksiukas.gif na,gal Trakų pilį ar Katedros varpinę plius minus visi žino,bet... Tiesiog pasigooglini jei obejtas įddomus ir nematytas-ir žinai jau apie jį daugiau,vat ax.gif
tikrai nustebau,kad tau užkliuvo Meridianas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 04, 17:05)
user posted image

čia su šita norėjai dalyvvaut?
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 04, 17:05)

spėjau teisingai. puiki foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 04, 15:20)
O kur bent vienas zenklas kad cia padaryta nuotrauka LT ax.gif is Lt,nei veliavos,nieko. schmoll.gif  g.gif

gal kas žinojo šią vietą ir patvirtino g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2009 07 04, 17:09)
čia su šita norėjai dalyvvaut?
Taip mirksiukas.gif
QUOTE(l'eau @ 2009 07 04, 17:13)
spėjau teisingai. puiki foto 4u.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti