Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos vardui - 1000 metų

QUOTE(laukine @ 2009 07 17, 10:58)
o jie ne kiekviena sekmadieni, per veliavos pakeitima prie prezidenturos buna?  bigsmile.gif

sveikinimai nugaletojams  4u.gif

aha, ir per visas sventes doh.gif nedarbo dienos ,jiems visada darbo wacko.gif

nepatikesit,bet pries veliavos pakelima,jie dar kiekviena sekmadieni misiose atbuna biggrin.gif

ruste, foto pasakiskos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 17 liepos 2009 - 10:14
Aš savo balsiukus atidavaiu už pirmą ketvirtą ir keturioliktą (erikiuxxx) vietas. Labai akį patraukė. smile.gif

Labai patiko c-girl ir loretoido pateiktos nuotraukos. Pasakiškos. wub.gif

Malonu, kad ir mano nuotrauka buvo pastebėta, aptarta temoje, ji nebuvo per daug apkarpyta, kaip sakė l'eau, čia toks pasirinktas formatas fotografuojant... Nieko nenukirpau. smile.gif Aprašymas, mano nuomone, irgi atitiko tema, nes viršuje nuotraukos pavadinimas (gi nebūtina vardinti kas nuotraukoje, nes ir taip aiškus veiksmas), o žemiau tik du sakiniai apie pačia aikštę (kaip ir daugumoje šio konkurso nuotraukų), o antro sakinio antra dalis mini pačią Rotušę (Rotušės aikšte ir Rotušė juk susiję dalykai), nors jos ir nesimato nuotraukoje... Na, ne visi supratao gal, bet man pernelyg banalu fotografuoti žmogų pozuojantį prie kokio nors pastato. Jos tinka tik šeimos albumui, bet ne konkursui... mirksiukas.gif

Dėkui ir tuos kelis balsus, man jie labai malonūs wub.gif
Atsakyti
Sveikinu visus dalyvius ir laimėtojus 4u.gif čia jau toks konkursas, kad mums lietuviams viskas gražu turi būti mirksiukas.gif labiausiai visgi III vietą sveikinu, nes pati balsavau tongue.gif šiaip gražios pirmosios vietos, tik jos labai vienodos biggrin.gif žmogiukai laimėjo, gamtos ar statinių vaizdeliai neprasimušė kažkodėl smile.gif

p.s. Ruste, tavo vaikus jau atpažįstu biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
----------
Papildyta:
Norejau ideti nuotrauka, bet labai mazos dedasi kazkodel unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Papugele: 17 liepos 2009 - 12:46
turbūt todėl, kad url (adress) kopijuoji nuo mažo vaizdelio
Atsakyti
Dar įkelsiu kelis vaizdelius smile.gif

Ta pati Šiaulių (mano gimto miesto) katedra, tik iš kitos pusės ir vasarą smile.gif

user posted image

Palanga
user posted image

ir saulėlydis per Jonines 2 metai atgal
norėjau dalyvaut su šita, bet kaip ir pati sakiau, nelabai atskirsi čia Lietuva ar ne, tuo labiau, kad buvo labai panaši su saulėlydžiu...

user posted image

Prieš saulėlydį
user posted image

Kuršių Nerija
user posted image

Unikali ir vienintelė vieta Lietuvoje, kur gyvena Kormoranai ir jų sugadinti medžiai sad.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 17 liepos 2009 - 14:29
QUOTE(grange @ 2009 07 17, 15:28)

Unikali ir vienintelė vieta Lietuvoje, kur gyvena Kormoranai ir jų sugadinti medžiai sad.gif

user posted image
user posted image

jega bigsmile.gif
o kur cia taip
Atsakyti
Vakar apsimiegojusi pamiršau pasveikinti kitas nugalėtojas blush2.gif Taigi sveikinu second.gif ir third.gif vietos laimėtojas 4u.gif

Čia dar šiek tiek foto:

Ambersail'ų jachta, Dublinas
user posted image

Naktinis Vilnius
user posted image

user posted image

Užupio gatvelė
user posted image

Vilnius iš toooli
user posted image

Ačiū dar kartelį visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 17, 14:59)
jega  bigsmile.gif
o kur cia taip
pakeliui į Nidą, iškart už Juodkrantės yra Garnių kalnas, ir ten man atrodo net ženklas yra, kur palipi ir galima pamatyti juos, bet jie labai pavojingi, ir ypač jei apdirbtų,tai rūbuose palieka dėmės ,kurių neatplausi,ir odą gali nudeginti doh.gif juos bando naikinti, ir bijo,kad į miestą nepersimestų,nes tada tai šakės būtų. laivus sugadina, išgriaužia skyles net. taigi tie medžiai balti mirė vien dėl to doh.gif

QUOTE(Getter @ 2009 07 17, 15:21)

Ačiū dar kartelį visoms  4u.gif

kai paskaičiau nuotraukos "istoriją" foto pradėjo labaiu patikt, ir iš vis, nebuvau įsiskaičius į pavadinimą, galvojau,kad čia šiaip kokiam laive blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama Agnė @ 2009 07 17, 10:12)
Sveikinu nugalėtojus lithuania.gif

Labai ačiū už 23 balsus mano Baltijos keliui. Nuotrauka daryta beveik lygiai prieš 20 metų. Ten - aš smile.gif. Tais laikais fotoaparatų tokių niekas neturėjo. Iš Amerikos buvo atvykęs mano močiutės brolis, kuriam šis įvykis buvo be galo svarbus ir brangus. Jis ir darė tas nuotraukas su savo tuo metu mum tik pasvajot galėjusiems Kodak fotoaparatu. Vėliau ir nuotraukas atsiuntė, nes iš tokių juostelių pas mus niekas foto nedarydavo.
Man ta nuotrauka yra be galo brangi wub.gif

va tavo foto man ir yra pati pačiausia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 07 17, 11:46)
Aš savo balsiukus atidavaiu už pirmą ketvirtą ir keturioliktą (erikiuxxx) vietas. Labai akį patraukė. smile.gif

Dėkui ir tuos kelis balsus, man jie labai malonūs wub.gif

rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2009 07 17, 17:46)
pakeliui į Nidą, iškart už Juodkrantės yra Garnių kalnas, ir ten man atrodo net ženklas yra, kur palipi ir galima pamatyti juos, bet jie labai pavojingi, ir ypač jei apdirbtų,tai rūbuose palieka dėmės ,kurių neatplausi,ir odą gali nudeginti  doh.gif  juos bando naikinti, ir bijo,kad į miestą nepersimestų,nes tada tai šakės būtų. laivus sugadina, išgriaužia skyles net. taigi tie medžiai balti mirė vien dėl to  doh.gif

blink.gif ogo
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2009 07 17, 18:23)
va tavo foto man ir yra pati pačiausia thumbup.gif

Labai malonu girdėt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2009 07 17, 17:46)
pakeliui į Nidą, iškart už Juodkrantės yra Garnių kalnas, ir ten man atrodo net ženklas yra, kur palipi ir galima pamatyti juos, bet jie labai pavojingi, ir ypač jei apdirbtų,tai rūbuose palieka dėmės ,kurių neatplausi,ir odą gali nudeginti  doh.gif  juos bando naikinti, ir bijo,kad į miestą nepersimestų,nes tada tai šakės būtų. laivus sugadina, išgriaužia skyles net. taigi tie medžiai balti mirė vien dėl to  doh.gif
kai paskaičiau nuotraukos "istoriją" foto pradėjo labaiu patikt, ir iš vis, nebuvau įsiskaičius į pavadinimą, galvojau,kad čia šiaip kokiam laive  blush2.gif  doh.gif

Tie paukščiai - kormoranai. Nėra jie tokie jau baisia pavojingi. Ir prie marių, ir prie jūros atskrenda. Už Juodkrantės yra jų perimvietė. Ten jų gausiausia. Miesto valdžia dėjo pastangas juos išsaugot, bet persistengė. Nes iš tiesų, jų naikinamos gamtos plotai plečiasi. Bet pasižiūrėt tikrai verta ir įdomu.
Atsakyti