Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos vardui - 1000 metų

sveikinimai pirmai, trečiai vietai, nuotraukos tikrai nuostabios 4u.gif erikiuxxx, jūsų nuotrauka kartais ne per prezidentūros perdavimo ceremoniją daryta?

------------------
tiesa visada akis bado user posted image kam teptis kojas į ***. kai jis sėkmingai tepliojasi pats..
ŠEIMAI LABAI REIKALINGA PAGALBAuser posted image
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 07 17, 06:17)
sveikinimai pirmai, trečiai vietai, nuotraukos tikrai nuostabios 4u.gif erikiuxxx, jūsų nuotrauka kartais ne per prezidentūros perdavimo ceremoniją daryta?

------------------
tiesa visada akis bado user posted image kam teptis kojas į ***. kai jis sėkmingai tepliojasi pats..
ŠEIMAI LABAI REIKALINGA PAGALBAuser posted image

cia liepos 6d buvo smile.gif
pilies gatveje ax.gif buvo kaip tik laisva jiems pertraukele,o veliau ejo i valdovu rumu atidaryma ax.gif dar veliau i iskilminga vakariene ax.gif
Atsakyti
aišku, nes matėm tuos pačius per perdavimą, visi labai fotkinosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 07 17, 07:46)
aišku, nes matėm tuos pačius per perdavimą, visi labai fotkinosi smile.gif

lotuliukas.gif aha mes irgi kai atejom pas teti,tai laukem 10min,nes kad jau fotkinasi visi biggrin.gif o jis dar toks nemegejas fotografuotis,bet kai svetimiems tai ,kad stovi ziuriu issisiepes kaip slyva mad.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 17 liepos 2009 - 06:59
sveikinimai nugaletojams, laimejo graziausia nuotrauka wub.gif
gaila tik kad pazadetu apdovanojimu prizines vietos taip ir nagauna verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristulka: 17 liepos 2009 - 08:27
Sveikinam laimėtojas (1 ir 3 vieta ir mano balsiukus gavo) 4u.gif 4u.gif 4u.gif Buvo labai daug gražių, mielų foto.
QUOTE(Getter @ 2009 07 17, 00:55)
Na kadangi ir man jau pranešė, tai dėkavoju visoms kas balsavote už mano sūnelio foto.  4u.gif  Iš tiesų man šitas konkursas nebuvo tik konkursas (jei pažiūrėjote prieš tai dalyvavau tik viename). Tai buvo kažkas "švento", kažkas "mano", kažkas tokio ko suvaidint ir dirbtinai padaryt neįmanoma. Būtent per Ambersail sutikimą (tarp kitko juos turėjau galimybę sutikti du kart - Dubline ir Londone) visi lietuviai buvo ypatingai vieningi, neretas Lietuvos himną (Tautišką Giesmę) giedojo ašarotom akim, o rankas laikydami prie širdies...tai buvo kažkas TOKIO ko lietuviai emigrantai niekada nepamirš.

Kadangi esu dar ir iš fotoklubo "Fotomanai" čia Airijoje, tai mes turėjom galimybę fotografuoti jų sutikimą, o kitą dieną darėm parodą. Amberseilai išsivežė keletą užfiksuotų akimirkų atgal į Lietuvą  wub.gif O mes pasilikom jų atsidavimą, patriotizmą, garbę ir pasididžiavimą būt lietuviais.

Taigi, VIENAS VARDAS - LIETUVA  lithuania.gif

Ir nuotrauka ir eilėraštukas super thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikinu laimėtojas 4u.gif Visos nuotraukos buvo savaip gražios, smgau, kad turim tokią gražią ir gamta bei papročiais turtingą Tėvynę Lietuvą lithuania.gif
Atsakyti
Sveikinu nugalėtojus lithuania.gif

Labai ačiū už 23 balsus mano Baltijos keliui. Nuotrauka daryta beveik lygiai prieš 20 metų. Ten - aš smile.gif. Tais laikais fotoaparatų tokių niekas neturėjo. Iš Amerikos buvo atvykęs mano močiutės brolis, kuriam šis įvykis buvo be galo svarbus ir brangus. Jis ir darė tas nuotraukas su savo tuo metu mum tik pasvajot galėjusiems Kodak fotoaparatu. Vėliau ir nuotraukas atsiuntė, nes iš tokių juostelių pas mus niekas foto nedarydavo.
Man ta nuotrauka yra be galo brangi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama Agnė: 17 liepos 2009 - 09:13
sveikinam nugalėtojus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
lithuania.gif Sveikiname konkurso nugalėtojas! lithuania.gif

I VIETA Getter
Aš lietuvis! Tik ne Lietuvoj,
Bet širdelėj savoj -
Saugau šį vardą
Lyg kovotojo kardą.

Amberseilai atplaukę,
Garsiai, garsiai užtraukė-
VIENAS VARDAS LIETUVA
O aš šaukiau - Ją mylėsiu VISADA!!!

user posted image

II VIETA avytess
Dainų šventė 2009

user posted image

III VIETA jurgitaru
Esu dailiai išmokyta,
Moku gražiai austi...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 17, 06:29)
cia liepos 6d buvo smile.gif
pilies gatveje ax.gif buvo kaip tik laisva jiems pertraukele,o veliau ejo i valdovu rumu atidaryma ax.gif dar veliau i iskilminga vakariene ax.gif

o jie ne kiekviena sekmadieni, per veliavos pakeitima prie prezidenturos buna? bigsmile.gif

sveikinimai nugaletojams 4u.gif
Atsakyti
O mūsų Lietuva be galo graži smile.gif
temos neuždarysiu, dėkite foto kas kokias turite, pasirodykim, kad ir po konkurso smile.gif

paminėkite vietą, kur daryta nuotrauka smile.gif

Nemunas ties Druskininkais

user posted image

Liškiava

user posted image

Varnikų takas, Trakų raj.

user posted image

Nida, tolumoje Parnidžio kopa

user posted image

Merkinė - Merkio ir Nemuno santaka

user posted image

Druskininkai - Druskonio ežeras