Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos vardui - 1000 metų

QUOTE(l'eau @ 2009 07 16, 23:17)
juk nebūtina sužinot iš karto, laimėtojai iki ryto nepasikeis mirksiukas.gif
kas cia zino visko gali atsitikti, ir mano laimeta vieta ikels i paskutine eile lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ruste 4u.gif kodel po balsavimo mes ne galim matyti kas uz mus balsavo verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 16, 23:35)
Ruste  4u.gif  kodel po balsavimo mes ne galim matyti kas uz mus balsavo verysad.gif

nesigilink, eik miegot tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 16, 23:35)
kas cia zino visko gali atsitikti, ir mano laimeta vieta ikels i paskutine eile lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ruste  4u.gif  kodel po balsavimo mes ne galim matyti kas uz mus balsavo verysad.gif

nu kam tau reikia, jie balsavimas anonimiškas tai ir nematot.
Atsakyti
smile.gif+2009 07 16, 23:37-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 07 16, 23:37)
nesigilink, eik miegot tongue.gif
10m wacko.gif
QUOTE(Rustė @ 2009 07 16, 23:40)
nu kam tau reikia, jie balsavimas anonimiškas tai ir nematot.
aisku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 16, 23:50)

balsuoja tie, kam tavo foto yra graži smile.gif

man tai pilnai gana tokio paaiškinimo smile.gif nesigilinu kas balsavo ir dėl ko wink.gif
Papildyta:
Na štai sulaukėm rezultatų smile.gif
manau jie puikūs lithuania.gif
Atsakyti
Valio. Sveikinimai nugalėtojams. birthday.gif
Iš nepakliuvusių į trejetuką, balsavau už Višinskio muziejaus paslaptis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 16 liepos 2009 - 23:08
pirm antra vietos super trečia irgi nieko bet buvo vertesniu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 16 liepos 2009 - 23:04
Sveikinu nugaletojus ipac first.gif lithuania.gif
user posted image

Atsakyti
sveikinu nugaėtojas.
Pirma vieta man nelabai rolleyes.gif bet kitos nieko,,,
Atsakyti
Na kadangi ir man jau pranešė, tai dėkavoju visoms kas balsavote už mano sūnelio foto. 4u.gif Iš tiesų man šitas konkursas nebuvo tik konkursas (jei pažiūrėjote prieš tai dalyvavau tik viename). Tai buvo kažkas "švento", kažkas "mano", kažkas tokio ko suvaidint ir dirbtinai padaryt neįmanoma. Būtent per Ambersail sutikimą (tarp kitko juos turėjau galimybę sutikti du kart - Dubline ir Londone) visi lietuviai buvo ypatingai vieningi, neretas Lietuvos himną (Tautišką Giesmę) giedojo ašarotom akim, o rankas laikydami prie širdies...tai buvo kažkas TOKIO ko lietuviai emigrantai niekada nepamirš.

Kadangi esu dar ir iš fotoklubo "Fotomanai" čia Airijoje, tai mes turėjom galimybę fotografuoti jų sutikimą, o kitą dieną darėm parodą. Amberseilai išsivežė keletą užfiksuotų akimirkų atgal į Lietuvą wub.gif O mes pasilikom jų atsidavimą, patriotizmą, garbę ir pasididžiavimą būt lietuviais.

Taigi, VIENAS VARDAS - LIETUVA lithuania.gif
Atsakyti
Sveikinu nugaletojus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ipatingai 1-aja vieta lithuania.gif first.gif
Atsakyti
sveikinimai nugaletojams lithuania.gif first.gif second.gif third.gif nuotraukytes nuostabios wub.gif

p.s ir aciu uz mus balsavusiems rolleyes.gif
Atsakyti