Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos vardui - 1000 metų

QUOTE(Ramunita @ 2009 07 12, 22:03)
na,balsavau jau ir aš smile.gif už ką-tai nesakysiu,bet noriu pasidžiaugt,kad superinis konkursas gavosi  thumbup.gif Gražių vietų pamačiau ax.gif ,o ir jūs,mielos forumietės,nebuvot piktos,rietenų praktiškai nebuvo 4u.gif Gal to tūkstantmečio porga visos gavo daugiau tolerancijos 4u.gif

kriminalų ir gerai kad nebuvo, puiku kad atradau daug vietų kurias norėčiau aplankyti smile.gif o va kai kurie dalykai tikrai ne visai maloniai stebina:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 12 liepos 2009 - 22:59
Fainas konkursėlis ir pagaliau normalus... nes nieko nėra nemaloniau kaip skaityti marazmus kaip praitose temose.
Šaunuolės, kad pagaliau susikaupėt thumbup.gif ...ir išprotėjęs Kalėdų senialis dingo...
Balsavau už šias.
Atsakyti
Žiūriu Tytuvėnai visiems patinka wub.gif tikrai verta važiuoti, ne vien architektūros ansamblių pažiūrėt, ale ir ežerų yra wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
aš viršutinei su berniuku ir trispalve irgi atidaviau balsą. smile.gif
Atsakyti
aš tradiciškai pasireikšiu, kad jau matyti lyderiai biggrin.gif na bent iš šios temos pasisakančiųjų turiu omeny mirksiukas.gif man tai jie visai nepatinka ax.gif dvarai yra gerai, yra tiek atremontuotų, sutvarkytų, nežinau kas gali būtų taip žavu nusilupusioje sienoje g.gif suprantu dar dailius griuvėsius, bet čia...
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 07 13, 15:38)
aš tradiciškai pasireikšiu, kad jau matyti lyderiai biggrin.gif na bent iš šios temos pasisakančiųjų turiu omeny mirksiukas.gif man tai jie visai nepatinka ax.gif dvarai yra gerai, yra tiek atremontuotų, sutvarkytų, nežinau kas gali būtų taip žavu nusilupusioje sienoje g.gif suprantu dar dailius griuvėsius, bet čia...

autentiškumas
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 07 13, 14:38)

tu čia apie Tytuvėnus?

Pastebėjau, kad dažnai stebies daugumos išrinktomis nuotraukomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gritte: 13 liepos 2009 - 14:55
apie Tytuvėnus - nebalsavau, ta prasme - esu įsitikinus, kad užimtų kvapą tas "tvyrantis autentiškumas". Bet realybėje. O nuotrauką dar ir kaip nuotrauką norisi įvertint. smile.gif Ne, nėra prasta, bet pasirinkau mano matymui labiau tikusias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 13 liepos 2009 - 15:31
QUOTE(gritte @ 2009 07 13, 15:54)
tu čia apie Tytuvėnus?

Pastebėjau, kad dažnai stebies daugumos išrinktomis nuotraukomis.

aha

turbūt aš netradicinio skonio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viktutes @ 2009 07 12, 14:04)
nu matai bėda čia žmogaus nėra laugh.gif , o gal kur per langelį ir žiūri, tik nesimato biggrin.gif
bet tikrai gražus dvaras, nebuvus aš ten nė karto, nors atrodo, lyg ir namžai Lietuvėlės pravažiavus, įvairių kampelių pažiūrėjus smile.gif

Yra šios nuotraukos kelios versijos, tame tarpe ir su mano dukryte, po dvaro teritoriją šėliojančia (su žmogum, ta prasme)... bigsmile.gif Šioje be žmonių nufotografuota smile.gif

Tytuvėnai man patinka, turi kažkokios auros ta nuotrauka... Na, su savo nuotaika kažkaip... Nors nėra ypatingos estetikos, bet turi kažką tokio... g.gif smile.gif
Čia kaip ir Santakos bažnyčioje (Kaune), baisi, išlaužyta, vitražai suniokoti, viduje nėra net grindų... Baisutėlė, bet kai joje esi, tai regis ir jauti istorijos alsavimą (kaip poetiškai pasakiau rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 07 13, 15:38)

man sakyčiau tame apsilaupyme pats žavesys, nes tie sterilūs sutvarkyti nutinkuoti dvarai nekvepia tokiu autentiškumu kaip 'apsilaupiusios sienos' smile.gif

--------------------
tiesa visada akis bado user posted image
Atsakyti
šiame konkurse nebalsavau - balsavo mano mama (mano niku žinoma), kad būtų teisinga tongue.gif

nerodysiu už ką balsavo, bet pasirinktos foto tikrai atspindi Lietuvą ir jos vardo tūkstantmetį 4u.gif
Atsakyti