ojojoj, kaip sunkiai issirinkau, uz ka balsuoti. Daug nuotrauku vertu balso, o isirinkti reikejo tik tris. Nu bet siaip ne taip isirinkau. Balsavau uz sias:
O cia dar keli lietuviski nekonkursiniai vaizdeliai:
Gandrai mociutes sodyboje, zemaitijoje
Nevezio slenis nuo skraydykliu kalno Netonyse, uz Raudondvario
QUOTE(baltė @ 2009 07 12, 14:28)
O čia pratesiant temą - užvakar daryta nuotrauka - Alantos (Naujasodžio) dvaras. Labai gražiai sutvarkyta aplinka, parkas, tvenkinys...
labai grazi nuotrauka dvaras koks fainas,gaila i konkursa nedejai iskart balsociau
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 12, 14:55)
labai grazi nuotrauka dvaras koks fainas,gaila i konkursa nedejai iskart balsociau
nu matai bėda čia žmogaus nėra , o gal kur per langelį ir žiūri, tik nesimato
bet tikrai gražus dvaras, nebuvus aš ten nė karto, nors atrodo, lyg ir namžai Lietuvėlės pravažiavus, įvairių kampelių pažiūrėjus
QUOTE(viktutes @ 2009 07 12, 15:04)
nu matai bėda čia žmogaus nėra , o gal kur per langelį ir žiūri, tik nesimato
bet tikrai gražus dvaras, nebuvus aš ten nė karto, nors atrodo, lyg ir namžai Lietuvėlės pravažiavus, įvairių kampelių pažiūrėjus
o desinei pusei ne zmogus?
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 12, 15:13)
nu aš tai ten kažką panašaus į skelbimų ar informacinį stendą matau, na gal tik neįžiūriu, gal ir žmogus ...na ale koks skirtumas, nuotrauka graži, teisingiau gražus dvaras joje
QUOTE(viktutes @ 2009 07 12, 16:19)
nu aš tai ten kažką panašaus į skelbimų ar informacinį stendą matau, na gal tik neįžiūriu, gal ir žmogus ...na ale koks skirtumas, nuotrauka graži, teisingiau gražus dvaras joje
oi geras,rimtai
cia proproseneliai, juos susaude
turejo vienturte dukra, o ta vienturte mano jau prosenele pagimde 12 vaiku
gaila dvaro nesimato visas fotkes kas kur istampe
cia vyras
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 12, 16:35)
oi geras,rimtai
nu kaip man patinka tokios nuotraukos is senoves
as kaip tik parsivezus is kaimo senus albumus vartau ir tvarkau, tai lyg kokiam transe gyvenu, kaip nespalvotam kine, vis bandau isivaizduoti, ka zmones tuomet jaute, ka galvojo...
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 12, 16:35)
labai grazi nuotrauka, buciau balsavus uz tokia
QUOTE(jurgitaru @ 2009 07 12, 16:42)
nu kaip man patinka tokios nuotraukos is senoves
as kaip tik parsivezus is kaimo senus albumus vartau ir tvarkau, tai lyg kokiam transe gyvenu, kaip nespalvotam kine, vis bandau isivaizduoti, ka zmones tuomet jaute, ka galvojo...
ir man patinka senoves
foto kur vyras mano laiko veliava,tai si foto superine man
labai gaila kad fotografavau ne as
Už vyrus būčiau balsavus garantuotai
QUOTE(baltė @ 2009 07 12, 14:28)
O čia pratesiant temą - užvakar daryta nuotrauka - Alantos (Naujasodžio) dvaras. Labai gražiai sutvarkyta aplinka, parkas, tvenkinys...
labai graži nuotrauka, galėjot drąsiai dalyvaut tvirtindama kad žmonės žvelgia pro langą
balsavau
http://www.supermama...p...&phid=17726 - gražios spalvos, kompozicija, o žmogus lyg tarp kitko
http://www.supermama...p...&phid=17791 - labai graži
http://www.supermama...p...&phid=17792 - nostalgija, jaus senokai nebuvau kernavėj..
o ši prajuokino nes buvo parašyta "Nuotraukos, kur primestinai panaudota Lietuvos simbolika <...> nebus tvirtinamos"
iš šiaip studijinių nuotraukų kažkaip nesitikėjau juk tiek daug gražių vaizdų Lietuvoj