Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos vardui - 1000 metų

ojojoj, kaip sunkiai issirinkau, uz ka balsuoti. Daug nuotrauku vertu balso, o isirinkti reikejo tik tris. Nu bet siaip ne taip isirinkau. Balsavau uz sias:
user posted image
user posted image
user posted image

O cia dar keli lietuviski nekonkursiniai vaizdeliai:
Gandrai mociutes sodyboje, zemaitijoje
user posted image

Nevezio slenis nuo skraydykliu kalno Netonyse, uz Raudondvario
user posted image
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 07 12, 14:28)

O čia pratesiant temą - užvakar daryta nuotrauka - Alantos (Naujasodžio) dvaras. Labai gražiai sutvarkyta aplinka, parkas, tvenkinys... smile.gif

user posted image

thumbup.gif labai grazi nuotrauka dvaras koks fainas,gaila i konkursa nedejai verysad.gif iskart balsociau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 12, 14:55)
thumbup.gif labai grazi nuotrauka dvaras koks fainas,gaila i konkursa nedejai verysad.gif iskart balsociau wub.gif

nu matai bėda čia žmogaus nėra laugh.gif , o gal kur per langelį ir žiūri, tik nesimato biggrin.gif
bet tikrai gražus dvaras, nebuvus aš ten nė karto, nors atrodo, lyg ir namžai Lietuvėlės pravažiavus, įvairių kampelių pažiūrėjus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktutes @ 2009 07 12, 15:04)
nu matai bėda čia žmogaus nėra laugh.gif , o gal kur per langelį ir žiūri, tik nesimato biggrin.gif
bet tikrai gražus dvaras, nebuvus aš ten nė karto, nors atrodo, lyg ir namžai Lietuvėlės pravažiavus, įvairių kampelių pažiūrėjus smile.gif

smile.gif
lotuliukas.gif

o desinei pusei ne zmogus? g.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 12, 15:13)
smile.gif
lotuliukas.gif

o desinei pusei ne zmogus? g.gif  tongue.gif

nu aš tai ten kažką panašaus į skelbimų ar informacinį stendą matau, na gal tik neįžiūriu, gal ir žmogus laugh.gif ...na ale koks skirtumas, nuotrauka graži, teisingiau gražus dvaras joje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktutes @ 2009 07 12, 16:19)
nu aš tai ten kažką panašaus į skelbimų ar informacinį stendą matau, na gal tik neįžiūriu, gal ir žmogus laugh.gif ...na ale koks skirtumas, nuotrauka graži, teisingiau gražus dvaras joje smile.gif

smile.gif lotuliukas.gif oi geras,rimtai doh.gif

cia proproseneliai, biggrin.gif juos susaude sad.gif
turejo vienturte dukra, o ta vienturte mano jau prosenele pagimde 12 vaiku biggrin.gif
gaila dvaro nesimato biggrin.gif visas fotkes kas kur istampe doh.gif

user posted image

cia vyras biggrin.gif tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 12 liepos 2009 - 15:37
ogo tai ko su tokiom gražiom fotkėm nedalyvauji bigsmile.gif

man jau ir davė pabalsuot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 12, 16:35)
smile.gif  lotuliukas.gif  oi geras,rimtai doh.gif
cia proproseneliai,  biggrin.gif  juos susaude sad.gif
turejo vienturte dukra, o ta vienturte mano jau prosenele pagimde 12 vaiku biggrin.gif
gaila dvaro nesimato biggrin.gif  visas fotkes kas kur istampe doh.gif

user posted image

nu kaip man patinka tokios nuotraukos is senoves bigsmile.gif
as kaip tik parsivezus is kaimo senus albumus vartau ir tvarkau, tai lyg kokiam transe gyvenu, kaip nespalvotam kine, vis bandau isivaizduoti, ka zmones tuomet jaute, ka galvojo...
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 12, 16:35)
cia vyras biggrin.gif  tongue.gif

user posted image

labai grazi nuotrauka, buciau balsavus uz tokia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitaru @ 2009 07 12, 16:42)
nu kaip man patinka tokios nuotraukos is senoves bigsmile.gif
as kaip tik parsivezus is kaimo senus albumus vartau ir tvarkau, tai lyg kokiam transe gyvenu, kaip nespalvotam kine, vis bandau isivaizduoti, ka zmones tuomet jaute, ka galvojo...

labai grazi nuotrauka, buciau balsavus uz tokia thumbup.gif

ir man patinka senoves ax.gif

foto kur vyras mano laiko veliava,tai si foto superine man wub.gif
labai gaila kad fotografavau ne as blush2.gif
Atsakyti
Už vyrus būčiau balsavus garantuotai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 07 12, 14:28)
O čia pratesiant temą - užvakar daryta nuotrauka - Alantos (Naujasodžio) dvaras. Labai gražiai sutvarkyta aplinka, parkas, tvenkinys... smile.gif

user posted image

labai graži nuotrauka, galėjot drąsiai dalyvaut tvirtindama kad žmonės žvelgia pro langą smile.gif

balsavau
http://www.supermama...p...&phid=17726 - gražios spalvos, kompozicija, o žmogus lyg tarp kitko smile.gif
http://www.supermama...p...&phid=17791 - labai graži thumbup.gif
http://www.supermama...p...&phid=17792 - nostalgija, jaus senokai nebuvau kernavėj.. rolleyes.gif

o ši prajuokino thumbup.gif nes buvo parašyta "Nuotraukos, kur primestinai panaudota Lietuvos simbolika <...> nebus tvirtinamos"
iš šiaip studijinių nuotraukų kažkaip nesitikėjau juk tiek daug gražių vaizdų Lietuvoj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 12, 15:13)
o desinei pusei ne zmogus? g.gif  tongue.gif

ne, manyčiau, kad stovi už stendo, slepiasi smile.gif
Atsakyti