Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos vardui - 1000 metų

QUOTE(*meduota* @ 2009 07 11, 15:35)
ne man blondinei suprast tų priekabių dėl žmonių ieškojimo  schmoll.gif

svarbu žmogus yra, ir kokio skirtumo kokio dydžio.
Juolab, kad darytoj foto iš toli ar iš aukštai normalaus dydžio žmogaus ir neįpaišysi.

tai tame ir reikalas, kad tokiam konkurse nereikėjo reikalavimo su žmonėm, jei tai buvo bandymas apsisaugoti nuo vagystės.
Atsakyti
Na šio konkurso sąlyga buvo tokia, kaip nesukite, viskas atitinka sąlygas.

kaip supratau šį kartą vagysčių nebuvo, bet dar pažiūrėsim kaip bus su agitacijom balsuoti g.gif

kitų konkursų sąlygos ką nors sugalvosim kitaip, kad apsisaugoti, bet ir šitas kartas visai neprastai gavosi.

gal ir atbaidė tas noras dėti svetimas foto, kai buvo reikalaujamas žmogus nuotraukoje.

i 
nuotraukos į konkursą nebepriimamos, paskutinė pateko nuotrauka atsiųsta iki 17h.
Atsakyti
Šis konkkursas tikrai labai vykęs thumbup.gif Sąlygos gana aiškios 4u.gif tik va kitam konkursui siūlyčiau apibrėžti kad žmogus būtų tarkim aiškiai matomas biggrin.gif kažkuriam konkurse buvo irgi kad paveiksluota tik kažkuri žmogaus dalis 4u.gif bet šiaip tai viskas thumbup.gif mano akiai tai labiausiai vykęs konkursas per paskutinius metus rolleyes.gif
Atsakyti
tik dabar pamačiau, kad yra nuotrauka su Barstyčių akmeniu, apie kurį temoje užsiminiau. foto anksčiau įdėta, nei aš parašiau g.gif kaip čia taip nepastebėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2009 07 10, 19:53)
Savotiskai grazi  4u.gif 

user posted image

Nežinau kodėl, bet mano širdį šita nuotrauka pavergė. wub.gif

QUOTE(grange @ 2009 07 10, 22:02)
o tai ta kur sekmadienio rytas vilniuje taigi rėmelis naudotas, galima taip?  g.gif

Atrodo kaip rėmelis... g.gif
Pvz. pas mane irgi buvo fotoparametras, o ne rėmelis, bet Rustei pasakius, kad rėmelis, aš jį nuėmiau. O čia pasirodo galima...

QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 07 11, 15:14)
Su tais žmonėms perlenkta, jei turi matytis žmogus, tai žmogus o ne skruzdėlytė  biggrin.gif  schmoll.gif nnori rodytis veidu, paveiksluokis nusisukęs ar šonu, galiausiai pasuk galvą ir niekas neatpažins  ax.gif bet ieškoti su padidinimo stiklu žmogaus  doh.gif tai nereikėjo gal tada skelbti kad reikia žmonių kaip būtinos sąlygos mastau.gif Aišku yra kaip yra, bet gal kitam konkurse reikėtų įdėti kažkokį saugiklį, kad žmogus nebūtų kaip vabaliukas  ax.gif čia jokiu būdu ne priekaištai, o tik pamąstymai mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(grange @ 2009 07 11, 15:21)
tai žinoma, dabar jau tas konkursas baigės, bet sekantiems, reikia kažkokių apribojimų aišku, kaip čia buvo kalbėta,sunku nurodyti žmogaus dydį foto,na bet būkim sąmoningi, žmogus yra žmogus, ir jis turi matytis normaliai, bent jau atskirti ar tai vyras ar moteris  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

Nes dabar tas pats, kas ir be žmonių. Taigi reiklavimas neteko savo reikšmės. Gerai, kad paprastai yra dauguma susipratusių dayvių, kurie patys nesiunčia, jei mato, kad reikalvimų neatitinka, bet yra tokių, kurie "turi" dar šimtą įrodymų (matomų tik moderatorei), kad neva žmonės yra ir nuotraukos nevogtos. Taigi ir be žmogaus galima tą patį procesą padaryt, nusiųsti Rustei kadrą su žmogum, o į konkusrą be - jau bus nevogta... Čia šiaip pamąstymui... nebūtina komentuoti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 07 11, 18:53)
Šis konkkursas tikrai labai vykęs  thumbup.gif Sąlygos gana aiškios  4u.gif tik va kitam konkursui siūlyčiau apibrėžti kad žmogus būtų tarkim aiškiai matomas  biggrin.gif kažkuriam konkurse buvo irgi kad paveiksluota tik kažkuri žmogaus dalis  4u.gif bet šiaip tai viskas  thumbup.gif mano akiai tai labiausiai vykęs konkursas per paskutinius metus  rolleyes.gif

kaip tik ruste labai gerai padare ,kad neapibreze ant kiek matomas turejo buti zmogus,nes butu darbo sau padarius patikekit,jai ir dabar mamkos kabinejasi,
tai jai parasytu kokio dydzio,tai tada is vis butu nesamone,ginciotusi iki pamelynavimo mamos mirksiukas.gif
Atsakyti
visdelto kokia musu Lietuva grazi salis...nuostabia gamta turime.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 11, 21:14)
kaip tik ruste labai gerai padare ,kad neapibreze ant kiek matomas turejo buti zmogus,nes butu darbo sau padarius patikekit,jai ir dabar mamkos kabinejasi,
tai jai parasytu kokio dydzio,tai tada is vis butu nesamone,ginciotusi iki pamelynavimo mamos mirksiukas.gif

na manau užtektų pasakymo, aiškiai matomas žmogus, nes dabar tikrai yra tokių fotkių, kur aš nė nesuprantu, ten žmogus ar koks augalas...bet iš esmės, tai koks man skirtumas, vistiek tos nuotraukos nekrito man labiausiai į akį, kažkaip man asmeniškai bent šiame konkurse labiausiai ir patinka tos fotkės, kur yra aiškiai matomi žmonės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktutes: 11 liepos 2009 - 21:51
QUOTE(escape_simute @ 2009 07 11, 22:20)
visdelto kokia musu Lietuva grazi salis...nuostabia gamta turime.. smile.gif
drinks_cheers.gif Visi sutiks su tavim mirksiukas.gif

Atsakyti
daug gražių foto, bet ši manau labaiusiai atitiko konkurso tema : istorija, mūsų ateitis ir patriotiškuma dvasia šalia Kudirkos... liuks nuotrauka thumbup.gif
http://www.supermama...p...&phid=17751
Atsakyti
QUOTE(Labanoriska @ 2009 07 12, 00:33)
daug gražių foto, bet ši manau labaiusiai atitiko konkurso tema :  istorija, mūsų ateitis ir patriotiškuma dvasia šalia Kudirkos... liuks nuotrauka  thumbup.gif

drinks_cheers.gif faina foto thumbup.gif wub.gif
mergytes pagal veliavos spalva aprengtos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 12 liepos 2009 - 09:45
QUOTE(Labanoriska @ 2009 07 12, 00:33)
daug gražių foto, bet ši manau labaiusiai atitiko konkurso tema :  istorija, mūsų ateitis ir patriotiškuma dvasia šalia Kudirkos... liuks nuotrauka  thumbup.gif

aš tai abejoju ar vaikai supranta prasmę smile.gif
Atsakyti