QUOTE(kristina-buziene @ 2009 07 10, 19:53)
Savotiskai grazi
Nežinau kodėl, bet mano širdį šita nuotrauka pavergė.
QUOTE(grange @ 2009 07 10, 22:02)
o tai ta kur sekmadienio rytas vilniuje taigi rėmelis naudotas, galima taip?
Atrodo kaip rėmelis...
Pvz. pas mane irgi buvo fotoparametras, o ne rėmelis, bet Rustei pasakius, kad rėmelis, aš jį nuėmiau. O čia pasirodo galima...
QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 07 11, 15:14)
Su tais žmonėms perlenkta, jei turi matytis žmogus, tai žmogus o ne skruzdėlytė
nnori rodytis veidu, paveiksluokis nusisukęs ar šonu, galiausiai pasuk galvą ir niekas neatpažins
bet ieškoti su padidinimo stiklu žmogaus
tai nereikėjo gal tada skelbti kad reikia žmonių kaip būtinos sąlygos
Aišku yra kaip yra, bet gal kitam konkurse reikėtų įdėti kažkokį saugiklį, kad žmogus nebūtų kaip vabaliukas
čia jokiu būdu ne priekaištai, o tik pamąstymai
QUOTE(grange @ 2009 07 11, 15:21)
tai žinoma, dabar jau tas konkursas baigės, bet sekantiems, reikia kažkokių apribojimų aišku, kaip čia buvo kalbėta,sunku nurodyti žmogaus dydį foto,na bet būkim sąmoningi, žmogus yra žmogus, ir jis turi matytis normaliai, bent jau atskirti ar tai vyras ar moteris
Nes dabar tas pats, kas ir be žmonių. Taigi reiklavimas neteko savo reikšmės. Gerai, kad paprastai yra dauguma susipratusių dayvių, kurie patys nesiunčia, jei mato, kad reikalvimų neatitinka, bet yra tokių, kurie "turi" dar šimtą įrodymų (matomų tik moderatorei), kad neva žmonės yra ir nuotraukos nevogtos. Taigi ir be žmogaus galima tą patį procesą padaryt, nusiųsti Rustei kadrą su žmogum, o į konkusrą be - jau bus nevogta... Čia šiaip pamąstymui... nebūtina komentuoti.