Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos vardui - 1000 metų

QUOTE(laukine @ 2009 07 10, 22:05)
o man sita nuotrauka kaip paveluotas traukinys i konkursa geltona zalia raudona  rolleyes.gif
nu nesiziuri ta plastmaske - kur cia Lietuva ? smile.gif

Man grazi ta nuotrauka, spalvinga tokia ir juokinga. Tos lietuvaites sedi su tautinem skrybelem ir kroksais biggrin.gif
Atsakyti
o tai ta kur sekmadienio rytas vilniuje taigi rėmelis naudotas, galima taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 07 10, 23:02)
o tai ta kur sekmadienio rytas vilniuje taigi rėmelis naudotas, galima taip?  g.gif

negali būti fotografuota per kokį nors daiktą? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *meduota*: 10 liepos 2009 - 22:17
QUOTE(grange @ 2009 07 10, 23:02)
o tai ta kur sekmadienio rytas vilniuje taigi rėmelis naudotas, galima taip?  g.gif

ne rėmelis, juostinis kadras.

galiu konkrečiai užklausti kas ten daryta, bet ne rėmas.
Atsakyti
mm aišku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 07 10, 23:07)
ne rėmelis, juostinis kadras.

galiu konkrečiai užklausti kas ten daryta, bet ne rėmas.

manau klausti net nereikia
tikrai ne remelis, o ir foto superine wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginta. @ 2009 07 10, 17:12)
O kada buvai, aš tai pernai buvau užsukus, aišku ne tokia tvarkai kaip Mosėdyje, bet man vistiek labai gražu, tik gaila nuotraukų neturiu iš ten

aš seniau, prieš kokius 3-4 metus.

QUOTE(Rustė @ 2009 07 10, 21:44)
Kauno pily matosi einantys žmonės dešinėje keliu. doh.gif

įsitikinau, kad man tikrai reikia akinius stiprintis. nematau jokių žmonių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 07 11, 11:07)

įsitikinau, kad man tikrai reikia akinius stiprintis. nematau jokių žmonių  doh.gif

niu žinai, kai žmonės tokio dydžio, nenuostabu 4u.gif
Atsakyti
user posted image

kur žmonės? ar tie kur kažkur vaikšto kažkur tie taškai? jie kažkaip nurodo kad foto nevogta? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2009 07 10, 21:44)
gavau emeilu originalą...ten matosi...ir čia matosi kai žinai kur žiūrėti..
autorei sakiau ginsis pati savo foto, jei kas kabinėsis...po konkurso prašom klausinėti jos... cool.gif

nenorėjau tvirtinti, bet kaip įrodymus atsiuntė...nu ką dabar daryti...

krauk tadum ir mano , apsiginsiu, originalą irgi gavai ir su žmonėms ir ne, galiu dar tos pačios visokiais rakursais atsiust bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2009 07 11, 15:40)
niu žinai, kai žmonės tokio dydžio, nenuostabu  4u.gif

aš tai pastebėjau kad vis kažko nesuprantu doh.gif aš maniau fone turi matytis žmogus ( foto autorius) arba jo artimieji taip bus atpažintas foto tikrumas , o pasirodo tinka bet kokie žmonės nesvarbu kad ir turistai iš Varšavos biggrin.gif o aš čia parinuosi kad savęs nenoriu rodyt ir šeimos viešai , tai įkišu į kadrą kokių turistu ( ir meldžiuosi kad kuris kada netyčia savęs neatpažintu ir nepaskelbtu kad pažeidžiu jo teises) ir dalyvauju lotuliukas.gif vnž reikia dėt sm logo ant foto matyt tai bus vienintelis būdas apsisaugot ir nesąmonių mažiau bus? g.gif
Atsakyti
Su tais žmonėms perlenkta, jei turi matytis žmogus, tai žmogus o ne skruzdėlytė biggrin.gif schmoll.gif nnori rodytis veidu, paveiksluokis nusisukęs ar šonu, galiausiai pasuk galvą ir niekas neatpažins ax.gif bet ieškoti su padidinimo stiklu žmogaus doh.gif tai nereikėjo gal tada skelbti kad reikia žmonių kaip būtinos sąlygos mastau.gif Aišku yra kaip yra, bet gal kitam konkurse reikėtų įdėti kažkokį saugiklį, kad žmogus nebūtų kaip vabaliukas ax.gif čia jokiu būdu ne priekaištai, o tik pamąstymai mirksiukas.gif
Atsakyti
tai žinoma, dabar jau tas konkursas baigės, bet sekantiems, reikia kažkokių apribojimų aišku, kaip čia buvo kalbėta,sunku nurodyti žmogaus dydį foto,na bet būkim sąmoningi, žmogus yra žmogus, ir jis turi matytis normaliai, bent jau atskirti ar tai vyras ar moteris biggrin.gif
Atsakyti
ne man blondinei suprast tų priekabių dėl žmonių ieškojimo schmoll.gif

svarbu žmogus yra, ir kokio skirtumo kokio dydžio.
Juolab, kad darytoj foto iš toli ar iš aukštai normalaus dydžio žmogaus ir neįpaišysi.
Atsakyti