Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos vardui - 1000 metų

QUOTE(Betukas @ 2009 07 08, 20:42)
drinks_cheers.gif  unsure.gif

Kažkaip ir aš manau, kad toks konkursas ne tam, kad siekti prizo, o tam, kad parodyti kokia graži mūsų šalis  ax.gif  Norisi, kad iš mūsų sudėtų foto išeitų graži mozaika...Tarsi koks pristatantis Lietuvą  lankstinukas, tiems, kas nepažįsta šio krašto  rolleyes.gif ...Juk tai ne vien tautiški rūbai  rolleyes.gif
Tiesiog norisi įvairovės  smile.gif
(kažin, ar suprato kas ką norėjau pasakyt  g.gif  doh.gif  biggrin.gif )

labai taikliai parašyta smile.gif
konkursas būtent parodyti mūsų šalies grožį, puoselėjamas tradicija,s ir nebūtinai Lietuvoje...išeivijoje labai netgi gerbiamos mūsų šventės, ir emigrantai labai stengiasi išsaugoti savo lietuviškumą sad.gif kas beje labai džiugina smile.gif
Atsakyti
radau pas save va toki kadra lithuania.gif

user posted image
Atsakyti
As perziurejau visas nuotraukas ir ne galiu patiketi ,kad tiek mazai nuotrauku su senoviniais namuais ,muzejuais,ir t.t bet daug nuotrauku su jura doh.gif jau konkursas tampa panasus ne i 1000 metu letuvai, o i nuotrauku rinkini verysad.gif
arba-mano tevyne lietuva! toks pavadinimas labiau tiktu g.gif

pvz http://www.supermama...p...&phid=17780
si nuotrauka grazi 4u.gif bet kaip sis pavadinimas susija su konkursu ,vel jura ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 08 liepos 2009 - 22:15
labai grazi man sita nuotraukyte wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 08, 22:59)
As perziurejau visas nuotraukas ir ne galiu patiketi ,kad tiek mazai nuotrauku su senoviniais namuais ,muzejuais,ir t.t bet daug nuotrauku su jura doh.gif jau konkursas tampa panasus ne i 1000 metu letuvai, o i nuotrauku rinkini verysad.gif
arba-mano tevyne lietuva! toks pavadinimas labiau tiktu g.gif

Bet konkursas ir nesivadina "Lietuvos senovė" wink.gif. Platesnis jis. Gimtadieninis, o ant torto nebūtinai žibalinės lempos gi...plius jūra senesnė ir istoriškesnė už kai kuriuos muziejus tai tikrai biggrin.gif

Ai atsibodo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 08 liepos 2009 - 22:10
smile.gif+2009 07 08, 23:07-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 07 08, 23:07)
Bet konkursas ir nesivadina "Lietuvos senovė" wink.gif. Platesnis jis. Gimtadieninis, o ant torto nebūtinai žibalinės lempos gi...plius jūra senesnė ir istoriškesnė už kai kuriuos muziejus tai tikrai biggrin.gif
tai gerai bigsmile.gif Lietuvos vardui - 1000 metų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 08, 22:59)
Galite primusti mane  verysad.gif bet truksta musu lietuvaitems fantazijos ir ziniu apie lietuva verysad.gif

Pritariu, paradedant tuo, kad šalies pavadinimas rašomas iš didžiosios raidės (Lietuva).

QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 08, 23:13)
tai gerai  bigsmile.gif Lietuvos vardui - 1000 metų  4u.gif

na, o tai kai tu šventi savo gimtadienius, visada vartai savo kūdikystės nuotraukas? Išsidėlioji pirmus batelius, palutes? Ar pasidžiaugi ir tuom kas yra ir ką matai dabar?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 08 liepos 2009 - 22:23
smile.gif+2009 07 08, 23:07-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 07 08, 23:07)

Tiksliai parašei. Man irgi nelabai suprantamas tas noras tik neva griežtai lietuviškų senovės atributų. Juk per tą tūkstanmetį tiek augome, keitėmės, kodėl to neparodyt?...

O iš esančių nuotraukų man labai gražūs ir tikrai laiko tėkmę atspindintys vaizdai bei žmonės, pvz., Višinkskio muziejus, prižiūrėtojas, ir tiesiog lauko gėlių pievos, vainikai, basos kojos, jūra... Ne mažiau gražu ir jaunasis riedlentininkas šalia varpinės - puiki praeities ir ateities draugystė dabartyje thumbup.gif

Ir dar labai įdomu buvo pamatyt Lietuvą tokią, kokios nė neįsivaizdavau esant (nebepamenu kieno ta nuotrauka buvo; gaila, kad ne konkurse) - su medeliais nuostabaus saulėlydžio fone bigsmile.gif good.gif

Gražus konkursas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 08 liepos 2009 - 22:49
Man "Basakoje Lietuva" patinka wub.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 07 08, 23:19-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 07 08, 23:19)
na, o tai kai tu šventi savo gimtadienius, visada vartai savo kūdikystės nuotraukas?
Bet praityje visada prisimenu ir vartau albuma , ir pazuriu proseneli, seneli , ir tevus wub.gif , ir visada norisi gryzti i kaima kur augau kur mano pasodinti medziai wub.gif
Cia is mano kaimo Glitiskiu dvaras 4u.gif nuorejau ideti i konkursa ,bet nera zmoniu verysad.gif
http://kaltura.bloga...o-sodyba-4.html
Azuolas, kuriam apie 500-600 metu thumbup.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 09 liepos 2009 - 10:02
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 07 08, 16:11)
3 kryžių kalne nebūtina fotografuoti vien tik kryžius rolleyes.gif

drinks_cheers.gif man šita fotkė visai tinkama ir normali,yra prastesnių smile.gif
Atsakyti
"Tūkstantmečio odisėja. Jachta „Ambersail“ įplaukia į kruizinių laivų terminalą. 2009-07-05, Klipėda."
Reiktų pataisyt miesto pavadinimą

Atsakyti