Ruste, man až niekaip neatsidaro, tai rašau čia.
Aš gal kažką ne taip suspaudžiau vakar ir nepašalinau savo foto iš neužpildytų o vėl patvirtinimui išsiunčiau. Sutarėm juk kad kitos ieškosiu, tinkamesnės. Galėtum išimti? Ačiū!
Galėtų būti foto ir su Pažaislio vienuolynu, Puntuko akmeniu, Rumšiškėm, Zapyškio ar šv. Onos bažnyčia, Grafų Tiškevičių dvaru... Užgavėnėm..
QUOTE(*Dita* @ 2009 07 07, 23:00)
sita foto turbut is tautiskos giesmes giedojimo. gi buvo prasymas apsirengti geltonus raudonus arba zalius rubus... tai ir apsirenge o fotografas per objektyvo akyte pamate ta vaizda. nuotrauka grazi
Gal aš akla bet parodykit man tą Trijų kryžių kalną šioje nuotraukoje
Nematau.Gal būtų geresnis kitoks pavadinimas,kad ir pavalkiotas Vilniaus vaizdai ar dar koks nors
Nematau.Gal būtų geresnis kitoks pavadinimas,kad ir pavalkiotas Vilniaus vaizdai ar dar koks nors
QUOTE(Lady Dy @ 2009 07 08, 13:29)
manau fotografavosi užsilipusi ant trijų kryžių kalno. Na pavadinimas gal kitoks galėjo būti, na bet autorei/iui toks patiko
QUOTE(Lady Dy @ 2009 07 08, 15:29)
o ji ant to kalno negali būt?
QUOTE(*meduota* @ 2009 07 08, 15:33)
o ji ant to kalno negali būt?
Tikriausiai taip ir yra,bet man nieko tie turėklai be parašo nesako.
QUOTE(Lady Dy @ 2009 07 08, 15:29)
tikrai nekokia foto
O kas tokio išskirtinai lietuviško "Rugiagėlių pievelėj Dzūkijoje"? Be pavadinimo, aišku Kažkaip negirdėjau, kad rugiagėlės būtų išskirtinai lietuviškos gėlės Tokių nuotraukų, spėju, visos turim, reik dabar paskubėti ir įdėti "Aguonų pievutė Pabradėj", "Ramunių šlaitelis Balbierišky" ir pan. Pvz.:
ta mergina yra ant Trijų kryžių kalno, tik vaizdas į Vilnių.
gal norėta pasakyti, kad kalnas toks.
pievų foto tinkamos, kodėl ne
gal norėta pasakyti, kad kalnas toks.
pievų foto tinkamos, kodėl ne
Ajej kaip gaila, kad nežinojau
QUOTE(Loretoidas @ 2009 07 08, 16:11)
O kas tokio išskirtinai lietuviško "Rugiagėlių pievelėj Dzūkijoje"? Be pavadinimo, aišku Kažkaip negirdėjau, kad rugiagėlės būtų išskirtinai lietuviškos gėlės Tokių nuotraukų, spėju, visos turim, reik dabar paskubėti ir įdėti "Aguonų pievutė Pabradėj", "Ramunių šlaitelis Balbierišky" ir pan. Pvz.:
sitos foto,kartais ne avytess darytos
kaip ir toji pas jus profilyje?