Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos vardui - 1000 metų

Ruste, man až niekaip neatsidaro, tai rašau čia.
Aš gal kažką ne taip suspaudžiau vakar ir nepašalinau savo foto iš neužpildytų o vėl patvirtinimui išsiunčiau. Sutarėm juk kad kitos ieškosiu, tinkamesnės. Galėtum išimti? Ačiū!

Galėtų būti foto ir su Pažaislio vienuolynu, Puntuko akmeniu, Rumšiškėm, Zapyškio ar šv. Onos bažnyčia, Grafų Tiškevičių dvaru... Užgavėnėm..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 08 liepos 2009 - 14:16
QUOTE(*Dita* @ 2009 07 07, 23:00)
user posted image
cia gerai sustoje : geltona, zalia, raudona smile.gif

sita foto turbut is tautiskos giesmes giedojimo. gi buvo prasymas apsirengti geltonus raudonus arba zalius rubus... tai ir apsirenge o fotografas per objektyvo akyte pamate ta vaizda. nuotrauka grazi
Atsakyti
Gal aš akla bet parodykit man tą Trijų kryžių kalną šioje nuotraukoje
Nematau.Gal būtų geresnis kitoks pavadinimas,kad ir pavalkiotas Vilniaus vaizdai ar dar koks nors

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 07 08, 13:29)
Nematau.Gal būtų geresnis kitoks pavadinimas,kad ir pavalkiotas Vilniaus vaizdai ar dar koks nors

user posted image

manau fotografavosi užsilipusi ant trijų kryžių kalno. Na pavadinimas gal kitoks galėjo būti, na bet autorei/iui toks patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 07 08, 15:29)

user posted image

o ji ant to kalno negali būt?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 07 08, 15:33)
o ji ant to kalno negali būt?
g.gif

Tikriausiai taip ir yra,bet man nieko tie turėklai be parašo nesako.
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 07 08, 15:29)

user posted image

drinks_cheers.gif
tikrai nekokia foto
Atsakyti
3 kryžių kalne nebūtina fotografuoti vien tik kryžius rolleyes.gif

o man labai patinka foto iš Kryžių kalno su mažyte mergyte, gal ir nupozuota nerealiai, nežinau, bet tuomet vaikas augantis aktorius, nes labai natūraliai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 08 liepos 2009 - 15:12
O kas tokio išskirtinai lietuviško "Rugiagėlių pievelėj Dzūkijoje"? g.gif Be pavadinimo, aišku bigsmile.gif Kažkaip negirdėjau, kad rugiagėlės būtų išskirtinai lietuviškos gėlės tongue.gif Tokių nuotraukų, spėju, visos turim, reik dabar paskubėti ir įdėti "Aguonų pievutė Pabradėj", "Ramunių šlaitelis Balbierišky" ir pan. bigsmile.gif Pvz.:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
ta mergina yra ant Trijų kryžių kalno, tik vaizdas į Vilnių.

gal norėta pasakyti, kad kalnas toks.

pievų foto tinkamos, kodėl ne tongue.gif
Atsakyti
Ajej kaip gaila, kad nežinojau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 07 08, 16:11)
O kas tokio išskirtinai lietuviško "Rugiagėlių pievelėj Dzūkijoje"? g.gif  Be pavadinimo, aišku bigsmile.gif Kažkaip negirdėjau, kad rugiagėlės būtų išskirtinai lietuviškos gėlės tongue.gif Tokių nuotraukų, spėju, visos turim, reik dabar paskubėti ir įdėti "Aguonų pievutė Pabradėj", "Ramunių šlaitelis Balbierišky" ir pan. bigsmile.gif Pvz.:

user posted image

user posted image

user posted image

sitos foto,kartais ne avytess darytos smile.gif
kaip ir toji pas jus profilyje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 08 liepos 2009 - 15:24