Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos vardui - 1000 metų

QUOTE(Ginta. @ 2009 07 08, 11:00)
Nu bet kabinėjatės prie visko, negi negalima paprasčiausia pasigrožėt nuotraukom ir pasidžiaugti, vis kažkas turi užkliūt biggrin.gif

vat butent thumbup.gif drinks_cheers.gif bet žiūriu, kai kuriom neišeina vien pasigrožėt schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SSSema: 08 liepos 2009 - 10:10
lakuotus nagus ir aš pamačiau , bet koks skirtumas, šiuolaikiškos lietuvaitės tongue.gif

manote tais senais laikais lūpų nesidažė, ar kvepalais nesinaudojo? (aišku tos, kurios išgalėjo nusipirkti)... o ir kitos, išrūgomis veidą prausė, kad baltesnis būtų... ir plaukus juodos duonos mirkalu skalavo, kad blizgėtų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 07 08, 11:20)
lakuotus nagus ir aš pamačiau , bet koks skirtumas, šiuolaikiškos lietuvaitės tongue.gif

manote tais senais laikais lūpų nesidažė, ar kvepalais nesinaudojo? (aišku tos, kurios išgalėjo nusipirkti)... o ir kitos, išrūgomis veidą prausė, kad baltesnis būtų... ir plaukus juodos duonos mirkalu skalavo, kad blizgėtų wink.gif

burokėliais, burokėliais žandukus tepė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 07 08, 11:22)
burokėliais, burokėliais žandukus tepė mirksiukas.gif

na tiksliai, šituo irgi tongue.gif
bet jau pasižnaibydavo, kad raudonesni būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SSSema @ 2009 07 07, 23:08)

aha tikrai gerai atrodo, ne tik veidus issipiese, bet dar ir rubus pritaike thumbup.gif

aha, atsitiktin ai greičiausiai sustojo.
mes kai buvom minėjime ambasadoj tai irgi b uvo prašymas apsirengti baltai ir turėti akcentą geltono, žalio arba raudono rolleyes.gif

user posted image

spam.gif banned2.gif sorry
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 07 08, 11:29)
aha, atsitiktin ai greičiausiai sustojo.

spam.gif  banned2.gif sorry

ei, na ką tu čia atsiprašinėji, labai net į temą foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 07 08, 10:32)
ei, na ką tu čia atsiprašinėji, labai net į temą foto smile.gif

4u.gif
ggalvojau iš tos serijos su kuria nors dalyvaut, bet kažkaip... joje tik stovi žmonės su akcentais..
Atsakyti
user posted image

man sita labai grazi. apskritai, pastebejau, kad sokeju tautiniai rubai visada buna grazesni. Tokios ryskios spalvos, ir judesys graziai pagautas, iskart aisku, kas cia vyksta. Kol kas si nuotrauka mano favorite.
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 07 08, 10:57)
o lietuvaitės nagų lakuot neturėtų?

turetu turetu, bet kad kitos kojos tokios basos o ta viena lakuota... bet vis tiek man ta nuotrauka graziausia
Rustė pamirsai pasakyt, kad anglimi akytes paise ir cukruotus plaukus ant popieriuku nakciai suko... lietuvaites visada buvo graziausios, o kas mano kitaip tegul mane apmeto
Atsakyti
QUOTE(SSSema @ 2009 07 08, 10:59)
nu jau nereikia ant tiek kabinetis, nesimato ten beveik ar nagai nulakuoti ar ne, suprasciau jei butu kokia raudona spalva nulakuoti, tai sviestu is tolo, o dabar daugelis net nepastebi tongue.gif

drinks_cheers.gif

o as net nepastebejau smile.gif
foto man irgi grazi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitaru @ 2009 07 08, 11:54)
user posted image

man sita labai grazi. apskritai, pastebejau, kad sokeju tautiniai rubai visada buna grazesni. Tokios ryskios spalvos, ir judesys graziai pagautas, iskart aisku, kas cia vyksta. Kol kas si nuotrauka mano favorite.

o mano akys jos bijo. pavargsta jei bandau ką įžiūrėt tam paplaukusiam vaizde ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 07 08, 13:25)
o mano akys jos bijo. pavargsta jei bandau ką įžiūrėt tam paplaukusiam vaizde  ax.gif

Man tas suplaukimas labiausiai ir patinka. Tas judesys nuotraukoje thumbup.gif . Kazin, ar butu grazu, jei butu nufotografuota be judesio g.gif . butu tiesiog ispusti sijonai. O dabar matau sokio sukuri. Super thumbup.gif
Atsakyti