lakuotus nagus ir aš pamačiau , bet koks skirtumas, šiuolaikiškos lietuvaitės
manote tais senais laikais lūpų nesidažė, ar kvepalais nesinaudojo? (aišku tos, kurios išgalėjo nusipirkti)... o ir kitos, išrūgomis veidą prausė, kad baltesnis būtų... ir plaukus juodos duonos mirkalu skalavo, kad blizgėtų
lakuotus nagus ir aš pamačiau , bet koks skirtumas, šiuolaikiškos lietuvaitės
manote tais senais laikais lūpų nesidažė, ar kvepalais nesinaudojo? (aišku tos, kurios išgalėjo nusipirkti)... o ir kitos, išrūgomis veidą prausė, kad baltesnis būtų... ir plaukus juodos duonos mirkalu skalavo, kad blizgėtų
aha, atsitiktin ai greičiausiai sustojo.
mes kai buvom minėjime ambasadoj tai irgi b uvo prašymas apsirengti baltai ir turėti akcentą geltono, žalio arba raudono
man sita labai grazi. apskritai, pastebejau, kad sokeju tautiniai rubai visada buna grazesni. Tokios ryskios spalvos, ir judesys graziai pagautas, iskart aisku, kas cia vyksta. Kol kas si nuotrauka mano favorite.
turetu turetu, bet kad kitos kojos tokios basos o ta viena lakuota... bet vis tiek man ta nuotrauka graziausia
Rustė pamirsai pasakyt, kad anglimi akytes paise ir cukruotus plaukus ant popieriuku nakciai suko... lietuvaites visada buvo graziausios, o kas mano kitaip tegul mane apmeto
nu jau nereikia ant tiek kabinetis, nesimato ten beveik ar nagai nulakuoti ar ne, suprasciau jei butu kokia raudona spalva nulakuoti, tai sviestu is tolo, o dabar daugelis net nepastebi
man sita labai grazi. apskritai, pastebejau, kad sokeju tautiniai rubai visada buna grazesni. Tokios ryskios spalvos, ir judesys graziai pagautas, iskart aisku, kas cia vyksta. Kol kas si nuotrauka mano favorite.
Man tas suplaukimas labiausiai ir patinka. Tas judesys nuotraukoje . Kazin, ar butu grazu, jei butu nufotografuota be judesio . butu tiesiog ispusti sijonai. O dabar matau sokio sukuri. Super