Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos vardui - 1000 metų

user posted image
cia gerai sustoje : geltona, zalia, raudona smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 07, 23:15)
58 nuotrauku 4u.gif o as galvojau bus apie 200 nuotrauku mirksiukas.gif

as kazkaip irgi maniau, kad foto bus labai daug, juk tema toooookia plati, bet gal dar pasipils daugiau fotkiu ax.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(*Dita* @ 2009 07 08, 00:00)
cia gerai sustoje : geltona, zalia, raudona smile.gif

aha tikrai gerai atrodo, ne tik veidus issipiese, bet dar ir rubus pritaike thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 07 07, 23:56)
jeigu ką, tai tikrieji lietuviai buvo juodaplaukiai ir mėlynakiai, o perėjus švedams, totoriams,rusams ir kt, pasidarėm šviesiaplaukių tauta...
bet man plaukų ir akių spalva nesudaro tautybės įvaizdžio smile.gif

na yra tipiškų tautų, bet lietuviai dauguma tamsiaplaukiai manyčiau  g.gif

viskas aisku smile.gif
pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 07, 21:39)
busiu priekaby biggrin.gif
man lietuvaites asocijuojasi su sviesiais plaukais biggrin.gif

siame texnologiju amziuje sviesiaplaukes lietuvaites nenori buti blondinemis, todel dazosi tamsiai lotuliukas.gif
labai grazi "basakoje Lietuva" bet kam ta viena basa koja nusilakavo nagus... visa reikala pagadino doh.gif
Atsakyti
as tai neiziuriu, kad kurios nagai butu nulakuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dita* @ 2009 07 08, 10:37)
as tai neiziuriu, kad kurios nagai butu nulakuoti g.gif
nulakuoti nagai biggrin.gif ir labai gerai matosi bigsmile.gif
http://www.supermama...p...&phid=17764
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 08 liepos 2009 - 09:57
QUOTE(lucra @ 2009 07 08, 09:45)
labai grazi "basakoje Lietuva" bet kam ta viena basa koja nusilakavo nagus... visa reikala pagadino doh.gif

o lietuvaitės nagų lakuot neturėtų?
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 07 08, 10:57)
o lietuvaitės nagų lakuot neturėtų?
man nera skirtuma 4u.gif padarytas pedikiuras nagai grazus kaip tik konkursui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lucra @ 2009 07 08, 09:45)

nu jau nereikia ant tiek kabinetis, nesimato ten beveik ar nagai nulakuoti ar ne, suprasciau jei butu kokia raudona spalva nulakuoti, tai sviestu is tolo, o dabar daugelis net nepastebi tongue.gif
Atsakyti
Nu bet kabinėjatės prie visko, negi negalima paprasčiausia pasigrožėt nuotraukom ir pasidžiaugti, vis kažkas turi užkliūt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 08, 10:59)
man nera skirtuma 4u.gif padarytas pedikiuras nagai grazus kaip tik konkursui thumbup.gif

drinks_cheers.gif
man irgi normaliai žiūrisi
Atsakyti
QUOTE(SSSema @ 2009 07 08, 10:59)
nu jau nereikia ant tiek kabinetis, nesimato ten beveik ar nagai nulakuoti ar ne, suprasciau jei butu kokia raudona spalva nulakuoti, tai sviestu is tolo, o dabar daugelis net nepastebi tongue.gif

aš tai net nepastebėjau 4u.gif man tai visai nekliudo,nematau aš tų lakavimų smile.gif man gražu ir tiek smile.gif
Atsakyti