cia gerai sustoje : geltona, zalia, raudona
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 07, 23:15)
58 nuotrauku o as galvojau bus apie 200 nuotrauku
as kazkaip irgi maniau, kad foto bus labai daug, juk tema toooookia plati, bet gal dar pasipils daugiau fotkiu
Papildyta:
QUOTE(*Dita* @ 2009 07 08, 00:00)
cia gerai sustoje : geltona, zalia, raudona
aha tikrai gerai atrodo, ne tik veidus issipiese, bet dar ir rubus pritaike
QUOTE(Rustė @ 2009 07 07, 23:56)
jeigu ką, tai tikrieji lietuviai buvo juodaplaukiai ir mėlynakiai, o perėjus švedams, totoriams,rusams ir kt, pasidarėm šviesiaplaukių tauta...
bet man plaukų ir akių spalva nesudaro tautybės įvaizdžio
na yra tipiškų tautų, bet lietuviai dauguma tamsiaplaukiai manyčiau
bet man plaukų ir akių spalva nesudaro tautybės įvaizdžio
na yra tipiškų tautų, bet lietuviai dauguma tamsiaplaukiai manyčiau
viskas aisku
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 07, 21:39)
siame texnologiju amziuje sviesiaplaukes lietuvaites nenori buti blondinemis, todel dazosi tamsiai
labai grazi "basakoje Lietuva" bet kam ta viena basa koja nusilakavo nagus... visa reikala pagadino
as tai neiziuriu, kad kurios nagai butu nulakuoti
QUOTE(*Dita* @ 2009 07 08, 10:37)
as tai neiziuriu, kad kurios nagai butu nulakuoti
nulakuoti nagai ir labai gerai matosi http://www.supermama...p...&phid=17764
QUOTE(lucra @ 2009 07 08, 09:45)
labai grazi "basakoje Lietuva" bet kam ta viena basa koja nusilakavo nagus... visa reikala pagadino
o lietuvaitės nagų lakuot neturėtų?
QUOTE(*meduota* @ 2009 07 08, 10:57)
o lietuvaitės nagų lakuot neturėtų?
man nera skirtuma padarytas pedikiuras nagai grazus kaip tik konkursui QUOTE(lucra @ 2009 07 08, 09:45)
nu jau nereikia ant tiek kabinetis, nesimato ten beveik ar nagai nulakuoti ar ne, suprasciau jei butu kokia raudona spalva nulakuoti, tai sviestu is tolo, o dabar daugelis net nepastebi
Nu bet kabinėjatės prie visko, negi negalima paprasčiausia pasigrožėt nuotraukom ir pasidžiaugti, vis kažkas turi užkliūt
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 08, 10:59)
man nera skirtuma padarytas pedikiuras nagai grazus kaip tik konkursui
man irgi normaliai žiūrisi
QUOTE(SSSema @ 2009 07 08, 10:59)
nu jau nereikia ant tiek kabinetis, nesimato ten beveik ar nagai nulakuoti ar ne, suprasciau jei butu kokia raudona spalva nulakuoti, tai sviestu is tolo, o dabar daugelis net nepastebi
aš tai net nepastebėjau man tai visai nekliudo,nematau aš tų lakavimų man gražu ir tiek