Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos vardui - 1000 metų

QUOTE(Vicious Vici @ 2009 07 02, 13:33)
peržiūrėjau foto, kur žmonės vaidina per nacionalines šventes, taigi jie vieši asmenys, juos fotkina bele kas, jei nuspręsiu dalyvauti, tai gal nesupyks niekas... Tik ar nebūsiu apkaltinta, kad ne mano foto ar dar kaip nors? g.gif nes savų foto toje šventėje nenoriu rodyti ax.gif

va,ir man įdomu-ar galimas toks variantas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2009 07 02, 15:49)
va,ir man įdomu-ar galimas toks variantas 4u.gif

teoriškai kaip ir galimas, aš nepažįstu visų iš veido ir paso kopijos nereikalausiu įrodyti, kad čia tas anas asmuo.

tačiau nuotraukos turi būti iš asmeninio albumo, ne inetinės, ne žymių menininkų ir t.t.
Atsakyti
jei ir toliau tokio tipo ir tokios kokybės fotkės dalyvaus, tai ir aš savąją priduosiu, nors muiline daryta blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 07 02, 17:13)
jei ir toliau tokio tipo ir tokios kokybės fotkės dalyvaus, tai ir aš savąją priduosiu, nors muiline daryta blush2.gif  doh.gif

kokybė tinka ir muilinė smile.gif

nu koks skirtumas, svarbu Lietuva, kad matytųsi, kad Lietuva, pavadinimas smile.gif
Atsakyti
Turim puikų konkursėlį lithuania.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 07 02, 13:19)
aš supratau, kad būtinai turi būti žmogus unsure.gif  doh.gif

"Nuotraukose turi būti žmogus - vaikas, suaugęs nesvarbu"

jei taip ir toliau, tai gyvenime negalėsiu sudalyvauti, o tik kitus girti arba kritikuoti biggrin.gif svetimų gi nedėsi, o savo šeimos irgi juk neviešinsi ax.gif

Galima su savo šeimos nariais dėti ir jų neviešinant smile.gif
Atsakyti
naujas konkursas bigsmile.gif tik uzsienietem mamytem nelabai pasiseke unsure.gif
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 07 02, 16:24)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 07 02, 17:13)
jei ir toliau tokio tipo ir tokios kokybės fotkės dalyvaus, tai ir aš savąją priduosiu, nors muiline daryta blush2.gif  doh.gif

tikrai kad prastos kol kas ir neįdomios, bet gal atsiras dar, juk pati pradžia smile.gif
Atsakyti
Yra nemazai nuotrauku be veidu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gulia: 02 liepos 2009 - 17:23
moderatorė gi nebūna nuolat pasijungus. jei siuntėt perskaičiusi taisykles ir aprašymą - pasijungus patvirtins mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 07 02, 18:23)
moderatorė gi nebūna nuolat pasijungus. jei siuntėt perskaičiusi taisykles ir aprašymą - pasijungus patvirtins mirksiukas.gif

Zinau.
Itariu,kad nepatvirtins
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gulia: 02 liepos 2009 - 17:26
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 07 02, 17:24)

turi omeny nusisukusius? g.gif
Atsakyti