Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos vardui - 1000 metų

smile.gif+2009 07 07, 15:07-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 07 07, 15:07)
tai kad šita nuotrauka plika akim žiūrint nepažeidžia jokių taisyklių ir tiek...nėra taisyklės draudžiančios kažką kita primenančio vaizdo.

Žiū, ne konkursui nes be žmonių  biggrin.gif , bet...Lietuvos lietuviausios nuotrauka, Kaišiadorių r.

Todėl, kad Lietuva nenustoja būt Lietuva vien dėl to, kad kažkuris epizodas mums kažką primena.  smile.gif

na,mano akimis pažeidžia, nes tai nėra iš kart pažikūrėjus aišku,kad tai lietuva.
kaip ir manyčiu apie tavąją foto su medžiais. nuotrauka pasakiška, bet... tai gali būt ir kitur.na čia jau aš taip manau,o jei moder.patvirtino,reiškias tinka ir ok.
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 07 07, 15:52)
dar viena man patinkanti lietuvaitės foto
user posted image

negi nebus rūtų?  g.gif

Tai prie rūtų ir tupi lietuvaitė biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 07 07, 16:07-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 07 07, 16:07)

wow kokia nuostabi foto wub.gif wub.gif tikrai vazidelis pasakiskas, pagalvociau, kad cia kur siltuose krastuose ir ne siaip medeliai, o palmes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2009 07 07, 18:24)
Tai prie rūtų ir tupi lietuvaitė  biggrin.gif

nu va doh.gif
žliba ir dar nepasididinus kudakuoju. doh.gif
bet kokiu atveju jai balsas buvo rezervuitas blush2.gif
Atsakyti
Pagalvojau, kad visai faina būtų pamatyti foto iš įstojimo į ES minėjimo, Kaziuko mugės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 07 07, 18:01)
na,mano akimis pažeidžia, nes tai nėra iš  kart pažikūrėjus aišku,kad tai lietuva.
kaip ir manyčiu apie tavąją foto su medžiais. nuotrauka pasakiška, bet... tai gali būt ir kitur.na čia jau aš taip manau,o jei moder.patvirtino,reiškias tinka ir ok.

bet tame ir yra visas point'as - pamatyti Lietuvą kokia ji gali būti nežiūrint visko (kaip kitur ar ne kitur), o ne kokią pagal "skiriamuosius ženklus" piešia mūsų susikurti stereotipai. Nes net jei tai gali būti kitur patikėk, man tąkart pasirodė įspūdingiau už visus lengvai identifikuojamus stereotipinius vaizdus. Čia jau bendro pobūdžio pasvarstymas, nebe apie tinkamumą, o apie tai, kad tokie "banalūs kaip kitur" vaizdai kartais suskamba dūšioj dėl savo šalies grožio nė kiek nemažiau stipriai. Ir jokio skirtumo kad taip gali būti kad "ir kitur"...nes tą grožį tu tiesiog pamatai čia.
Papildyta:
QUOTE(Noelle @ 2009 07 07, 19:26)
Pagalvojau, kad visai faina būtų pamatyti foto iš įstojimo į ES minėjimo, Kaziuko mugės  smile.gif

Bet tikrai, juk daug visko buvo smile.gif Ir taip dar visko pilna: tas pats Dūkštų ąžuolyno pažintinis takas ir t.t., manyčiau liko dar vieni kitiems ką parodant papasakoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 07 liepos 2009 - 19:08
QUOTE(*meduota* @ 2009 07 07, 16:52)
dar viena man patinkanti lietuvaitės foto
user posted image

negi nebus rūtų?  g.gif

busiu priekaby biggrin.gif
man lietuvaites asocijuojasi su sviesiais plaukais biggrin.gif

QUOTE(SSSema @ 2009 07 07, 18:41)
wow kokia nuostabi foto wub.gif  wub.gif tikrai vazidelis pasakiskas, pagalvociau, kad cia kur siltuose krastuose ir ne siaip medeliai, o palmes lotuliukas.gif

as irgi primai pagalvojau palmes lotuliukas.gif
nu vaizdas tikrai nepakartojamas wub.gif o jau vieta wub.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 07 07, 19:59-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 07 07, 19:59)
bet tame ir yra visas point'as - pamatyti Lietuvą kokia ji gali būti nežiūrint visko (kaip kitur ar ne kitur), o ne kokią pagal "skiriamuosius ženklus" piešia mūsų susikurti stereotipai.

bet po to bus kaip su gražiąja snieguota cerkve Rusijoje... ims tvirtinti, kad tikrai stovi balbieriškio kaime Lietuvoje ar pan. doh.gif
visgi pripažinkim, mes lietuviukai ne čigonai, bet sukti žmogiukai irgi... man visai patinka įdėja, kad turi būti aiškus įrodymas, jog čia Lietuva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 07 07, 20:42)
man visai patinka įdėja, kad turi būti aiškus įrodymas, jog čia Lietuva ax.gif

drinks_cheers.gif pritariu, bet žiūriu,kad galima dėti ir iš užsienio foto,kaip kad joninės pvz buvo švenčiamos, nes kaip bebūtų lietuvių yra visur, ir minimos šventės..

nežinojau, būčiau kitą foto dėjus, mes čia ir minėjom lietuvos tūkstanmetį pvz.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 07 07, 21:42)
visgi pripažinkim, mes lietuviukai ne čigonai, bet sukti žmogiukai irgi..

Nereikia apibendrinti, na bent aš apie visus lietuvius taip nemąstau.

QUOTE(Vicious Vici @ 2009 07 07, 21:42)
bet po to bus kaip su gražiąja snieguota cerkve Rusijoje... ims tvirtinti, kad tikrai stovi balbieriškio kaime Lietuvoje ar pan. doh.gif

Balbieriškio kaimo nuotrauką paleistą internetan lygiai taip pat sėkmingai galima pavogti jei tik kam yra poreikis wink.gif
Kaip tikrinamas nuotraukos tikrumas jau n kartų kalbėta, ar su lietuvišku ar užsieniniu vaizdu jokio skirtumo...bet čia kalba ne apie vagystes buvo, o apie "lietuviška/nelietuviška" smile.gif

Aš juk parodžiau, kad Lietuva ir kad saulė gulas į patalus ten lietuviškai wink.gif Nors pačioje nuotraukoje nežinančiam to ir nesimato smile.gif

Šioks toks garantas mano supratimu kad nuotrauka sava, šiuo atveju turėjo būt žmogus joje. Tik gavos vis tiek įdomiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 07 liepos 2009 - 21:08
Taip ,visi lauke sio konkurso 4u.gif bet dalyviu labai mazai verysad.gif Yra gi lietuvoj ka fotografuoti.Liko 4 dienos,o turiu tik viena favorita 4u.gif
58 nuotrauku 4u.gif o as galvojau bus apie 200 nuotrauku mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 07 liepos 2009 - 22:17
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 07, 21:39)
busiu priekaby biggrin.gif
man lietuvaites asocijuojasi su sviesiais plaukais biggrin.gif
as irgi primai pagalvojau palmes lotuliukas.gif
nu vaizdas tikrai nepakartojamas wub.gif o jau vieta wub.gif

jeigu ką, tai tikrieji lietuviai buvo juodaplaukiai ir mėlynakiai, o perėjus švedams, totoriams,rusams ir kt, pasidarėm šviesiaplaukių tauta...
bet man plaukų ir akių spalva nesudaro tautybės įvaizdžio smile.gif

na yra tipiškų tautų, bet lietuviai dauguma tamsiaplaukiai manyčiau g.gif
Atsakyti