QUOTE(Atogrąža @ 2009 07 07, 13:08)
Gal iš smėlio
. Nedaug yra dar tokių, gražiu smėliu besididžiuojančių paplūdimių, (arba juose gausu kitokių atributų: palmių, dangoraižių tiesiog pajūry, o dažniausiai- daug daug akmenų)
tai kad ir čia to smėlio nesimato.... šlapias visur gražus
+2009 07 07, 14:09-->
QUOTE(hi
@ 2009 07 07, 14:09)
Bet...jei jūros panašios ir ant vandens neparašytas pavadinimas ar turime neberodyti savosios jei nesimato tilto ar pan.? Nebegalime tiesiog pasidžiaugti tokia kokia ji yra, kad ir vizualiai panaši į kitas jūras? Tiesiog patikėti autorium jei jis rašo, kad tai Baltijos jūra, kad ten ji ir yra, ar būtina dabar kiekvieną pulti įtarinėti.
matai, tam yra kuriami konkursai, ir kuriamos taisyklės/aprašai,kad jų laikytis.
aš ne dėl to,kad noriu kabinėtis, ieškoti įtarinėjimų ar pan. tiesą pasakius, man vienodai būtų su kokia foto žmogus dalyvauja, jei pati būčiau tik žiūrėtoja pvz. bet, jei yra taisyklės, gi būtų gerai,kad jų laikytųsi ,tiesiog norisi sąžiningo konkurso ir tiek.
jei praleisi šitą pro akis,
atsiras kokia kita, nu kam gilintis, yra tokia pilis ar ne, lietuvoj ar ne... ania?
Aš gal net neabejoju, kad čia Baltijos jūra, bet, šito nuotraukoje
nesimato tik tiek. Aišku, aš ir kitų vietų pvz nežinau, gėda pasakyti, bet klp buvus prieš daugiau nei 15 metų tai neatsimenu nieko, tai man tas klp simbolis nieko nesako, bet yra žmonės kas gyvena,buvę,pažįsta,nekyla abejonių, kaip ir apie kokią nors bažnyčią ar kalvą. galu gale galima patikrinti. o kaip patikrinti jūrą, ar smėlį, kai nėra jokio kito akcento, niekaip.
o su katedra lygiai tas pats, turbūt reikia įsivaizduoti,gi kad jie gyvena aplink