Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos vardui - 1000 metų

QUOTE(Noelle @ 2009 07 07, 14:03)
Atsiprašau, kad aš vėl žmonių ieškau. Bet Šiaulių Katedros nuotraukoje nerandu jų  ax.gif

šitoj ir aš nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 07 07, 14:39)

reik funkcijos "taip, taisykles perskaičiau" prieš išsiunčiant foto patvirtinimui  lotuliukas.gif

maai padėtų? smile.gif padėtų varną,neskaičius ir viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 07 07, 14:39)
kad šį kart pavadinime labai mažai info
Papildyta:
reik funkcijos "taip, taisykles perskaičiau" prieš išsiunčiant foto patvirtinimui  lotuliukas.gif

Beje, kai kur taip ir būna, net jei tai ne konkursinė nuotrauka. Kad ir facebooke turi uždėt varnikę, kad nuotrauka tavo ir nepažeidi jokių autorinių teisių ar pan.
Antra vertus čia irgi skelbiant nuolat primenama skaityti taisykles, kas neskaito, tas ir tą varnikę gali taip pat automatiškai padėt ir sakyt, kad ai nepasigilinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 07 liepos 2009 - 13:52
QUOTE(Ramunita @ 2009 07 07, 14:47)
maai padėtų? smile.gif padėtų varną,neskaičius ir viskas ax.gif

smile.gif+2009 07 07, 14:51-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 07 07, 14:51)
Beje, kai kur taip ir būna, net jei tai ne konkursinė nuotrauka. Kad ir facebooke turi uždėt varnikę, kad nuotrauka tavo ir  nepažeidi jokių autorinių teisių ar pan.
Antra vertus čia irgi skelbiant nuolat primenama skaityti taisykles, kas neskaito, tas ir tą varnikę gali taip pat automatiškai padėt ir sakyt, kad ai nepasigilinau...

už tai būtų galima skirt nuobaudas.
kaip už taisyklų pažeidimą.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 07 07, 13:42)

Bet...jei jūros panašios ir ant vandens neparašytas pavadinimas ar turime neberodyti savosios jei nesimato tilto ar pan.? Nebegalime tiesiog pasidžiaugti tokia kokia ji yra, kad ir vizualiai panaši į kitas jūras? Tiesiog patikėti autorium jei jis rašo, kad tai Baltijos jūra, kad ten ji ir yra, ar būtina dabar kiekvieną pulti įtarinėti. Na palikt kažkiek ir autoriaus sąžinei, išaiškėjus apgaulės atvejams ir vertint, o ne reikalaut, kad jei tai Baltijos jūra, tai turi būt su tilto ar pan. "štampu", juk ji gerokai didesnė ir tikrai ne kiekvienam įdomu iki to tilto važiuoti. Nežinau aš kas yra šioje nuotraukoje, bet toks bendras pastebėjimas, kad su tais įrodymų ieškojimais jau kiek perlenkiama, nes belieka tik "štampinės" Lietuvos rodymas. O iš kur mum žinot, kad šita Marytė yra Marytė, o ne Jadvyga...
Ir iš kur žinot, kad va ten buvęs senelis yra tikras istorinis kareivis. Pas mus namuose tarkim yra nuotrauka su tokia pat apranga, bet ją apsirengęs žmogus apsirengė tik tam, kad nusifotkint...atrodo nė kiek ne mažiau įtikinamai, nuotrauka sena. Pasaka be galo kai imi viską iš eilės įtarinėt... smile.gif

Papildyta:
QUOTE(*meduota* @ 2009 07 07, 15:01)
už tai  būtų galima skirt nuobaudas.
kaip už taisyklų pažeidimą.

na mano supratimu už taisyklių pažeidimą nuobaudas galima skirt ir dabar. smile.gif Tiesiog švelniau atlaidžiau pažiūrima lyg ir supratingumą parodant ar ką...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 07 liepos 2009 - 14:12
QUOTE(Atogrąža @ 2009 07 07, 13:08)
Gal iš smėlio  mastau.gif . Nedaug yra dar tokių, gražiu smėliu besididžiuojančių paplūdimių, (arba juose gausu kitokių atributų: palmių, dangoraižių tiesiog pajūry, o dažniausiai- daug daug akmenų) biggrin.gif

tai kad ir čia to smėlio nesimato.... šlapias visur gražus biggrin.gif

smile.gif+2009 07 07, 14:09-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 07 07, 14:09)
Bet...jei jūros panašios ir ant vandens neparašytas pavadinimas ar turime neberodyti savosios jei nesimato tilto ar pan.? Nebegalime tiesiog pasidžiaugti tokia kokia ji yra, kad ir vizualiai panaši į kitas jūras? Tiesiog patikėti autorium jei jis rašo, kad tai Baltijos jūra, kad ten ji ir yra, ar būtina dabar kiekvieną pulti įtarinėti.

matai, tam yra kuriami konkursai, ir kuriamos taisyklės/aprašai,kad jų laikytis.
aš ne dėl to,kad noriu kabinėtis, ieškoti įtarinėjimų ar pan. tiesą pasakius, man vienodai būtų su kokia foto žmogus dalyvauja, jei pati būčiau tik žiūrėtoja pvz. bet, jei yra taisyklės, gi būtų gerai,kad jų laikytųsi ,tiesiog norisi sąžiningo konkurso ir tiek.
jei praleisi šitą pro akis, atsiras kokia kita, nu kam gilintis, yra tokia pilis ar ne, lietuvoj ar ne... ania? biggrin.gif
Aš gal net neabejoju, kad čia Baltijos jūra, bet, šito nuotraukoje nesimato tik tiek. Aišku, aš ir kitų vietų pvz nežinau, gėda pasakyti, bet klp buvus prieš daugiau nei 15 metų tai neatsimenu nieko, tai man tas klp simbolis nieko nesako, bet yra žmonės kas gyvena,buvę,pažįsta,nekyla abejonių, kaip ir apie kokią nors bažnyčią ar kalvą. galu gale galima patikrinti. o kaip patikrinti jūrą, ar smėlį, kai nėra jokio kito akcento, niekaip. rolleyes.gif

o su katedra lygiai tas pats, turbūt reikia įsivaizduoti,gi kad jie gyvena aplink rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 07 liepos 2009 - 15:00
QUOTE(grange @ 2009 07 07, 15:59)
matai, tam yra kuriami konkursai, ir kuriamos taisyklės/aprašai,kad jų laikytis.

tai kad šita nuotrauka plika akim žiūrint nepažeidžia jokių taisyklių ir tiek...nėra taisyklės draudžiančios kažką kita primenančio vaizdo.

Žiū, ne konkursui nes be žmonių biggrin.gif , bet...Lietuvos lietuviausios nuotrauka, Kaišiadorių r.
user posted image

Todėl, kad Lietuva nenustoja būt Lietuva vien dėl to, kad kažkuris epizodas mums kažką primena. smile.gif O gal svečios šalys mums primena savą? wink.gif Čia jau kalba net nebe apie taisykles gaunasi, o apie naujų išradinėjimą. Jei būtų žmonių šitą ramiai būčiau dėjus konkursan nežiūrint to kas kam ir ką primena. Nes norėtųsi parodyti Lietuvą kokią pamačiau aš, pasidalinti jos grožiu, o ne kažką įtikinti, kad be stereotipinių štampų vaizdas vis tiek yra lietuviškas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 07 liepos 2009 - 15:18
smile.gif+2009 07 07, 16:07-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 07 07, 16:07)
tai kad šita nuotrauka plika akim žiūrint nepažeidžia jokių taisyklių ir tiek...nėra taisyklės draudžiančios kažką kita primenančio vaizdo.

Žiū, ne konkursui nes be žmonių  biggrin.gif , bet...Lietuvos lietuviausios nuotrauka, Kaišiadorių r.
user posted image

Todėl, kad Lietuva nenustoja būt Lietuva vien dėl to, kad kažkuris epizodas mums kažką primena.  smile.gif O gal svečios šalys mums primena savą? wink.gif Čia jau kalba net nebe apie taisykles gaunasi, o apie naujų išradinėjimą. Jei būtų žmonių šitą ramiai būčiau dėjus konkursan nežiūrint to kas kam ir ką primena. Nes norėtųsi parodyti Lietuvą kokią pamačiau aš, pasidalinti jos grožiu, o ne kažką įtikinti, kad be stereotipinių štampų vaizdas vis tiek yra lietuviškas.

kokia grazi foto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 07, 16:20)
kokia grazi foto wub.gif

dėkui smile.gif

o žinot kas čia yra? Ogi tie patys medeliai kurie matosi ir štai čia .

Vieta štai ši.

Bet juk tie ir taip pasodinti medeliai tikrai nėra vieneteniai... tiesiog man pačiai taip parodyti tą vietą, tokią Lietuvą yra smagu. Nes pati apsidžiaugiau būtent taip pamačiusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 07 liepos 2009 - 15:36
QUOTE(*meduota* @ 2009 07 07, 14:14)
man visai nekeista, kad Rustė patvirtina kokią foto nepilnai išanalizavusi.
tam reikia ir laiko, ir susikaupimo ir t.t.
patvirtino, suklydo, išėmė.

man daug nesuprantamiau, kodėl yra dedamos foto neatitinkančios temos. tokios, kaip be žmonių.
tikimasi apgaut, praslyst pro akis?  g.gif

man totalus perkaitimas... doh.gif doh.gif blink.gif blink.gif
aš ne namie, naudojuosi svetimu kompiuteriu...va tas ir gadina šį karto mano įvaizdį kaip viską matančios...prižadu taisytis pioneer.gif prašau labai manęs nesmerkti blush2.gif

foto deda neskaitę aprašo, pamato, kokias deda kiti ir įdeda...
Atsakyti
dar viena man patinkanti lietuvaitės foto
user posted image

negi nebus rūtų? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *meduota*: 07 liepos 2009 - 15:52
smile.gif+2009 07 07, 16:33-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 07 07, 16:33)
dėkui  smile.gif

o žinot kas čia yra? Ogi tie patys medeliai kurie matosi ir štai čia .

Vieta štai ši.

Bet juk tie ir taip pasodinti medeliai tikrai nėra vieneteniai... tiesiog man pačiai taip parodyti tą vietą, tokią Lietuvą yra smagu. Nes pati apsidžiaugiau būtent taip pamačiusi.

pasaka wub.gif

QUOTE(Rustė @ 2009 07 07, 16:40)
man totalus perkaitimas... doh.gif  doh.gif  blink.gif  blink.gif
aš ne namie, naudojuosi svetimu kompiuteriu...va tas ir gadina šį karto mano įvaizdį kaip viską matančios...prižadu taisytis pioneer.gif prašau labai manęs nesmerkti  blush2.gif
foto deda neskaitę aprašo, pamato, kokias deda kiti ir įdeda...

Ruste. viskas gerai, puikiai tave suprantam drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti