Ruste,gal galite prasitrinti AŽ. turiu įtarimų
O mano favoritės šios
QUOTE(Šypsena. @ 2009 07 07, 11:59)
jau
sveikos
o man graziausios nuotraukos kur yra tikras paveldas, kazkas seno, kazkas islike, arba kas ieis i istorija, kaip pvz tukstantmecio odiseja... labiausiai idomu, kai yra nesykstus komentaras, prie kokios istorines vietos (labai patiko nespalvota is muziejaus)
o del sitos "karines nuotraukos", aisku skaudu, kai nepatvirtina, bet man jos turinys irgi nelabai isliekamaja verte turi... kareivis yra kareivis, anoks cia paveldas... mano akim ziurint yra ir patvirtintu nuotrauku, kurios kelia abejoniu.
as turiu savo seneli apie 1920m kuris yra siu dienu kariuomenes pirmtakas, nuo ju prasidejo laisvos Lietuvos armija, bet nemanau kad tiktu konkursui
o man graziausios nuotraukos kur yra tikras paveldas, kazkas seno, kazkas islike, arba kas ieis i istorija, kaip pvz tukstantmecio odiseja... labiausiai idomu, kai yra nesykstus komentaras, prie kokios istorines vietos (labai patiko nespalvota is muziejaus)
o del sitos "karines nuotraukos", aisku skaudu, kai nepatvirtina, bet man jos turinys irgi nelabai isliekamaja verte turi... kareivis yra kareivis, anoks cia paveldas... mano akim ziurint yra ir patvirtintu nuotrauku, kurios kelia abejoniu.
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 05, 12:30)
as turiu savo seneli apie 1920m kuris yra siu dienu kariuomenes pirmtakas, nuo ju prasidejo laisvos Lietuvos armija, bet nemanau kad tiktu konkursui
QUOTE(lucra @ 2009 07 07, 13:03)
sveikos
pamirškite jūs tą karinę nepatvirtintą foto, autorė įdėjo kitą, ir sėkmingai dalyvauja...o čia vėl trūkt už vadžių ir vėl iš pradžių...
senelio foto būtų tikusi, Gediminaičių stulpai ir Jogailos kryžius ryškiai ir aiškiai matosi, bet nesvarbu jau...
parašykite man į AŽ, kurios foto atrodo įtartinos, visada galima patikrinti, juk ir aš žmogus ir galiu klysti.
QUOTE(lucra @ 2009 07 07, 13:03)
kazkas seno, kazkas islike, arba kas ieis i istorija,
Į istoriją įeina/įeis visi laikmečiai. Tiek, kiek jie bus užfiksuoti Istorija turi ne tik pradžią, bet ir tęsinį, raidą.
Turiniu, patriotiškumu man ta nuotrauka puikiai tinka (o kai būni panašiuose renginiuose tai dar ir labai aiškiai juntama, nemanau, kad apsirengė šiaip sau papozuoti), jau sakiau, nes aišku, kad Lietuvos net ir nematant vėliavėlių (nors aš jas matau), o štai kokybė neblizga. Bet čia jau kitas klausimas, ne tematinio tikimo. O ir šiaip nedalyvauja juk ta nuotrauka ir nedalyvaus kad ir kiek benarstytume.
QUOTE(grange @ 2009 07 07, 13:42)
čia pvz gali būti ne tik Baltijos jūra
va,kuo ta jūra kitokia, o čia dariau aš savaitgalį... jūra tai šiaurės ir bangas turi,ir saulėlydžiai.... jei nėra kito akcento kaip palangos tiltas pvz..
geras
as kaip tik vakar apie ta jura tapati pagalvojau
,kad is kur zinoti ,kad ji Baltijos
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 07, 13:52)
geras
Gal iš smėlio . Nedaug yra dar tokių, gražiu smėliu besididžiuojančių paplūdimių, (arba juose gausu kitokių atributų: palmių, dangoraižių tiesiog pajūry, o dažniausiai- daug daug akmenų)
QUOTE(*meduota* @ 2009 07 07, 14:14)
man visai nekeista, kad Rustė patvirtina kokią foto nepilnai išanalizavusi.
tam reikia ir laiko, ir susikaupimo ir t.t.
patvirtino, suklydo, išėmė.
man daug nesuprantamiau, kodėl yra dedamos foto neatitinkančios temos. tokios, kaip be žmonių.
tikimasi apgaut, praslyst pro akis?
tam reikia ir laiko, ir susikaupimo ir t.t.
patvirtino, suklydo, išėmė.
man daug nesuprantamiau, kodėl yra dedamos foto neatitinkančios temos. tokios, kaip be žmonių.
tikimasi apgaut, praslyst pro akis?
žinai,aš niekaip nesuprasdavau,kaip galima dėt foto iš neto,bet pasirodo moterys nepaskaito taisykių tai čia gal irgi - paskaitė pavadinimą ir pirmyn į trasą
QUOTE(Ramunita @ 2009 07 07, 14:34)
žinai,aš niekaip nesuprasdavau,kaip galima dėt foto iš neto,bet pasirodo moterys nepaskaito taisykių tai čia gal irgi - paskaitė pavadinimą ir pirmyn į trasą
kad šį kart pavadinime labai mažai info
Papildyta:
reik funkcijos "taip, taisykles perskaičiau" prieš išsiunčiant foto patvirtinimui