Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos vardui - 1000 metų

QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 06, 20:07)
manau turi daug grazesniu foto  sokiai.gif ir dalyvausi konkurse smile.gif
Butinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuksvan @ 2009 07 06, 18:40)
Kuo puikiausiai visa atributika matosi, jei kas nemato tai reiskia blogai su regejimu arba nepazysta Lietuvos herbo bei musu trispalves  blush2.gif

ir Lietuvos kariuomenes kamufliazo. jis gi kurtas spec Lt tokio antro nera.... na bet tikrai keista kai tikra patriotiskumo mokykla buvo atmesta o kazkoks dangoraizis su menamais ten dirbanciais zmonemis patvirtintas....

Atsakyti
QUOTE(rasiuksvan @ 2009 07 06, 19:40)
Kuo puikiausiai visa atributika matosi, jei kas nemato tai reiskia blogai su regejimu arba nepazysta Lietuvos herbo bei musu trispalves  blush2.gif
Kuo puikiausiai viskas matosi ir manau tinka si foto konkursui  thumbup.gif

jei ką tai čia aš ta neprimatančioji triniti.gif

nu nesimato man ten herbo - tik baltą dėmę ant raudono fono, nuotrauka išplaukusi, neįžiūrima trispalvė, o tik viena apatinė raudona spalva, nes ten krenta saulės šviesa ir to nesimato.

QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 06, 20:05)
rasiuksvan Aciu 4u.gif
verysad.gif Man nelaido sios nuotraukos ikelti i konkursa smile.gif

baik graužtis ir marš fotografuoti irnesakyk.gif

Papildyta:
 i 
nuotrauka su dangoraižiu nedalyvauja, autorės asmeniškai atsiprašyta, kad atsitiktinai ta foto buvo patvirtinta
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 07 06, 21:54)

nuotrauka su dangoraižiu nedalyvauja, autorės asmeniškai atsiprašyta, kad atsitiktinai ta foto buvo patvirtinta

Tai ne tik dangoraižis, bet ir mini žmogiukai nuotraukose. Nesuprantu šį kart šio konkurso. Maniau, kad turi matytis žmonės, normaliai matytis , o fone simbolis ar gamtos paminklas, ar pilis, ar laivas ir t.t. O pasirodo reikia objekto, o žmogaus užtenka skruzdėlytės dydžio. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marijai @ 2009 07 06, 21:59)
Tai ne tik dangoraižis, bet ir mini žmogiukai nuotraukose. Nesuprantu šį kart šio konkurso. Maniau, kad turi matytis žmonės, normaliai matytis , o fone simbolis ar gamtos paminklas, ar pilis, ar laivas ir t.t. O pasirodo reikia objekto, o žmogaus užtenka skruzdėlytės dydžio.  biggrin.gif

per smulkūs, ir neįžiūrimi. kitose gali drąsiai teigti, kad žmogus.
aprašymo nekeisiu, žmogus turi būti, nesvarbu koks, svarbu įžiūrimas.

neapsunkinkit man darbo...ir taip turiu ką veikti šitame konkurse... (čia ne asmeniškai, čia bendrai)
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 07 06, 21:54)
baik graužtis ir marš fotografuoti irnesakyk.gif
paemiau fotika ir nuejau ieskoti kadru bigsmile.gif oras pablogejo ir ne patikrinau baterijas-buvo ant ribos biggrin.gif Labai daug smagaus ir idomaus buvo ne uzfiksuota. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 07 06, 22:02)
per smulkūs, ir neįžiūrimi. kitose gali drąsiai teigti, kad žmogus.
aprašymo nekeisiu, žmogus turi būti, nesvarbu koks, svarbu įžiūrimas.

neapsunkinkit man darbo...ir taip turiu ką veikti šitame konkurse... (čia ne asmeniškai, čia bendrai)

Supratau smile.gif Darbo tikrai daug, ir nepasitenkinimų nemažai. biggrin.gif Bet pats konkursas labai vykęs, tik daug komentarų neskanių kaip visada. biggrin.gif Sėkmės Ruste 4u.gif
Atsakyti
taip ir tikėjausi, yra fotkė iš tos vietos, kur ir aš norėjau ax.gif tik, kad mano tikrai geresnė, kokybiškesnė ir vaizdas gražesnis ax.gif dar pagalvosiu ar dalyvaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 07 07, 11:08)
taip ir tikėjausi, yra fotkė iš tos vietos, kur ir aš norėjau ax.gif tik, kad mano tikrai geresnė, kokybiškesnė ir vaizdas gražesnis ax.gif dar pagalvosiu ar dalyvaut biggrin.gif

tai kodėl laukėt kol įdės kažkas kitas, o nebuvot pirma?
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 07 07, 11:08)
tai ir idek savo nuotrauka 4u.gif pz Pilies nuotrauku yra keletas mirksiukas.gif
Atsakyti
aš tiesiog noriu pažiūrėti su kokiomis kiti žmonės dalyvauja, nes neturiu tikslo gauti mažiausiai balų mirksiukas.gif tiesiog kaip sakoma arba rodyk, tai, kad daug kam patiktų arba nerodyk visai smile.gif na mano toks devizas , nes aš toks daugiau maksimalistinis žmogus smile.gif niekada nedėčiau tokios foto, kad žmonės po to komentuotų: vee, kokia prasta kokybė, visai nepasistengta, ką čia norėjo parodyti ar pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 07 07, 11:27)
aš tiesiog noriu pažiūrėti su kokiomis kiti žmonės dalyvauja, nes neturiu tikslo gauti mažiausiai balų mirksiukas.gif tiesiog kaip sakoma arba rodyk, tai, kad daug kam patiktų arba nerodyk visai smile.gif na mano toks devizas , nes aš toks daugiau maksimalistinis žmogus smile.gif niekada nedėčiau tokios foto, kad žmonės po to komentuotų: vee, kokia prasta kokybė, visai nepasistengta, ką čia norėjo parodyti ar pan. mirksiukas.gif

o man atrodo,kad visada bus tokiu kuriem foto nepatiks smile.gif

dar nesu maciusi nuotrauku konkursuose,kuriem vienareiksmiskai butu ideali 4u.gif
Atsakyti