Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos vardui - 1000 metų

QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 07 06, 17:09)
Mano galva ta nuotrauka su vaiku ir vėliava  schmoll.gif Juk matosi kad studijinė foto  doh.gif Jau bent galėjo lauke nupaveiksluoti su nuotrauka  biggrin.gif O dabar man ji tiesiog studijinė foto  verysad.gif

drinks_cheers.gif pilnai pritariu lauke ziuretusi daug graziau good.gif

nu studijoi tai fonas buna lygus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2009 07 06, 16:58)
aš ir šitoje nematau žmonių  doh.gif

visai be fantazijos, jei gi mašinose biggrin.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 06, 16:59)
masinoi sedi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

žiūriu, kad pasikartojau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 06, 17:11)
drinks_cheers.gif  pilnai pritariu lauke ziuretusi daug graziau  good.gif

nu studijoi tai fonas buna lygus  blush2.gif

nebūtinai, aš turiu kur fotografas darželyje vaikus paveikslavo, tai irgi panašus toks fonas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 07 06, 15:50)
visai be fantazijos, jei gi mašinose biggrin.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:

doh.gif matyt tikrai aš be fantazijos.
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 07 06, 09:14)
o tokios niurzgos kaip tamsta kurios nuolat tvirtina apie neva kabinėjimąsi ar nepasitenkinimą savo karksėjimu tikrai atsibodo.

Nu nesusilaikiau lotuliukas.gif as duok dieve cia viena zinute parasau per tema, ir as esu pavadinama "niurzga kuri nuolat tvirtina"....lotuliukas.gif

Bet nebesakau nieko, pasinaudoju Rustes patarimu "nelipt ant ****, bo smirda" rolleyes.gif
Papildyta:
Sios nuotraukytes autore turetu istaisyt klaida pavadinime 4u.gif My Webpage
Atsakyti
saunus naujas konkursas thumbup.gif 4u.gif labai daug graziu ir vertu demesio nuotraukeliu man labiausiai patiko sios wub.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SSSema @ 2009 07 06, 19:04)
saunus naujas konkursas thumbup.gif 4u.gif  labai daug graziu ir vertu demesio nuotraukeliu man labiausiai patiko sios wub.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

mano favorites,kolkas taip pat sios nuotraukytes drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 04, 17:05)
user posted image
Ant kepures yra lietuvos herbas,o ant peties trispalve. mirksiukas.gif

Kuo puikiausiai visa atributika matosi, jei kas nemato tai reiskia blogai su regejimu arba nepazysta Lietuvos herbo bei musu trispalves blush2.gif
Kuo puikiausiai viskas matosi ir manau tinka si foto konkursui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2009 07 06, 15:16)

ir kas cia darbuojasi kaimynijoje  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

aš ir nematau čia žmonių schmoll.gif nemanau,kad turi tikt ta foto, jei reikia įsivaizduot,kad jie mašinoj sėdi, ar ofise. tai realiai bet kokia foto tiktų, gi gali įsivaizduot,kad namuose sėdi, už pilies, kalno etc...

QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 07 06, 16:09)
Mano galva ta nuotrauka su vaiku ir vėliava  schmoll.gif Juk matosi kad studijinė foto  doh.gif Jau bent galėjo lauke nupaveiksluoti su nuotrauka  biggrin.gif O dabar man ji tiesiog studijinė foto  verysad.gif

na ,o kad ir studijinė, jei ji tinka, kuom blogai? gi nėra parašyta, kad foto turi būti darytos namuose, be to,šifoto irgi gali būt daryta namuose, foną padaryti už nugaros nėra sunku, kas turi "akį" fotografavime, tai kame bėda?
man tai keista, kai girdisi "pozuota" "studijinė"
tam ir yra foto, kad arba gaudai belekokius kadrus, kurie kartais, nesiginčyju, būna geri, arba tiesiog gaudai kadrus, kai žmogus žino, kad jį paveiksluoja. ir tiek.

QUOTE(rasiuksvan @ 2009 07 06, 18:40)

Kuo puikiausiai viskas matosi ir manau tinka si foto konkursui  thumbup.gif

sutinku,kad ši foto 100 kart geriau tiktų nei miniatiūriniai žmonės, bet deja dabar jau dlayvauti negali, nes buvo parodyta čia.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 07 06, 19:52)
sutinku,kad ši foto 100 kart geriau tiktų nei miniatiūriniai žmonės, bet deja dabar jau dlayvauti negali, nes buvo parodyta čia.
rasiuksvan Aciu 4u.gif
verysad.gif Man nelaido sios nuotraukos ikelti i konkursa smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 06 liepos 2009 - 19:06
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 06, 20:05)
rasiuksvan Aciu 4u.gif

nenusimink mirksiukas.gif

manau turi daug grazesniu foto sokiai.gif ir dalyvausi konkurse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 06, 18:05)

o gaila. ir man asm. ji labiau tinkama, nei įsivaizduojami žmonės mašinoje ar kažkur ofise.
Atsakyti