Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos vardui - 1000 metų

QUOTE(l'eau @ 2009 07 05, 15:31)
jei pas autorę nelabai rasta originalumo ir visos jos foto panašios kažin ar tai yra tai pastebinčių bėda, greičiau karksinčių apie neva išviešinimą, nes juk būtent jiems tai kliūva  smile.gif

As tai nesuprantu kiek galima apie ta pati kalbeti jau nezinia kie kartu, tiek sioje temoje, tiek kitu konkursu temose. Nepatinka tau ta autore- nebalsuok, bet nustok linksniuoti blink.gif
O apie karksejima kam ne kam, bet tau gal jau patyleti reiketu cool.gif Jau visom nuolatiniu karksejimu ir bambejimu ikyrejai butent tamsta cool.gif Ir visada isvarto, kad ji teisi ir nekarksinti, tik kitos mat karksi....pasaka be galo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2009 07 05, 19:30)

atogrąža, nebe pirmą kartą kabinėjatės bile pasikabinėt, nenustebinot, juk kai neturit ką protingo pasakyt visada taip darot. reikia turėt labai jau lakią fantaziją kad pastebėjimą jog nuotrauka ir vėl vienoda vadinti išviešinimu. labai jau lakią. ir jokios prasmingos veiklos, bet daug laisvo laiko kad lakstyt po temas ir skaityti kas, ką ir kada sakė. manau ir moderatorė tą puikiai supranta, nes spėju kad prasmingos veiklos ji turi, antraip greičiausiai bandytų kaltinti tuo pačiu kuo ir jūs rolleyes.gif juo labiau kad su  vienu braižu darytomis foto aš asmeniškai pastebiu bent kelias autores. įdomu kaip čia įmanoma bus man įteigti kad omeny turėjau vieną, o ne kitą ir ne trečią hihihi.gif
QUOTE(c-girl @ 2009 07 06, 07:11)

pala pala, kam nepatinka? aš tik pastebėjau kad foto ir vėl vienoda, o karksėti pradėjo čia subėgusios kelios moterėlės, kurios ėmė spamint tvirtindamos jog tai išviešinimas. nieko aš nė nesiruošiu linksniuot, nes autoriai man visai neįdomūs, vertinu nuotraukas. o tokios niurzgos kaip tamsta kurios nuolat tvirtina apie neva kabinėjimąsi ar nepasitenkinimą savo karksėjimu tikrai atsibodo. nepykit bet kol nebus parašyta kad nuotraukas galima tik girti, vertinsiu jas tokias kokios yra nors kai kurios dėl to nuo niurzgėjimo bei tvirtinimo kad neva kabinėjuos ir užsikarksėtų iki užkimimo. nuo to kitų žinutės tuo pačiu netaps.

galima rėkti kad tai išviešinimas kiek patinka tai išviešinimu netaps kaip ir saulė nepamėlynuos pasakius kad ji mėlyna. ir apskritai ta tema galėtumėt ir baigti. beveik visos foto tikrai gražios ir laimės verčiausia rolleyes.gif jei kas labai nori pabambėt - darykit tai tam skirtoje temoje arba per až, nebūtina toliau karksėti temoje rolleyes.gif

o bandant niurzgas gražinti prie temos - labai patiko ši nuotrauka
user posted image
tik galėjo būt mažiau apkirpta. įdomu dar ar atsiras kadrų iš dainų ir šokių švenčių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 06 liepos 2009 - 09:33
For l'eau mirksiukas.gif
QUOTE(Rustė @ 2009 07 05, 20:47)
o tu beje labai teisi.
ir aš manau, kad tokie pareiškimai yra išviešinimas.

Moderatorių taryba nuspręs ką daryti.

Nebesikartok, nes jau vos nebe copy-pastas eina, kad nepamėlynuotum vietoj saulės laugh.gif

Kas čia dar - baik spaminti, ba į temą anot tavo kriterijų tik mažoji tavo pačios žinutės dalis. Man vaidenasi jei ką biggrin.gif Ir visom irgi vaidenasi. Koks tai masinis vaidenimasis kylantis nuo tavo tekstų laugh.gif

QUOTE(l'eau @ 2009 07 06, 10:14)
darykit tai tam skirtoje temoje arba per až, nebūtina toliau karksėti temoje rolleyes.gif

O kam tu siūlai tą až, jei į ją nieko nusiųst neįmanoma? bigsmile.gif Vakar kokį 10 kartų bandžiau tau eilėraštį parašyt, nė karto tavo až žinutės nepriėmė rolleyes.gif
Papildyta:
pala pala, kam nepatinka? aš tik pastebėjau kad foto ir vėl vienoda, o karksėti pradėjo čia subėgusios kelios moterėlės, kurios ėmė spamint tvirtindamos jog tai išviešinimas. nieko aš nė nesiruošiu linksniuot, nes autoriai man visai neįdomūs, vertinu nuotraukas.

Aha, taip ir yra. Plaukiojom, žinom cool.gif
Papildyta:
ir jokios prasmingos veiklos, bet daug laisvo laiko kad lakstyt po temas ir skaityti kas, ką ir kada sakė

Pakanka atminties elementariosios smile.gif
O šiaip apie laisvą laiką priminsiu jums vieną iškalbingą faktą: pažiūrim Atogrąžos prisiregistravimo datą ir žinučių skaičių ir jūsų, palyginame ir tada apie laisvą laiką kalbame...kas jo daugiau turi laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 06 liepos 2009 - 09:57
L'eau, jei jums aplinkui visi "durniai", verta susimąstyti apie save.
Atsakyti
ir vėl tas pats per tą patį biggrin.gif Nors ir kaip noriu leptelti porą sakinukų ale susilaikysiu ax.gif o paskui vėl būsiu apskelbta etatine sliekų ieškotoja hihihi.gif
Yra lietuvių liaudies išmintis "duok durniui kelią" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ♥Širdelė♥: 06 liepos 2009 - 10:44
4u.gif gal galima padaryti gedos stulpa ne vien nuotrauku svilpikams? o ir skandalcikem? bigsmile.gif wub.gif

Siaip labai fainas konkurselis, ir tikrai yra i ka paziureti wub.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 07 06, 11:38)
ir vėl tas pats per tą patį  biggrin.gif Nors ir kaip noriu leptelti porą sakinukų ale susilaikysiu  ax.gif o paskui vėl būsiu apskelbta etatine sliekų ieškotoja hihihi.gif
Yra lietuvių liaudies išmintis  "duok durniui kelią"  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
neminėtinoji vėl pasiekė savo.
visas dėmesys šitoj temoj tik jai. ir nesvarbu kokio pobūdžio....

man šita foto labai gražiuser posted image
Atsakyti
Man šita irgi graži, švelni tokia.
O aukščiau parodytoje mano matymu kiek nesusikalba pavadinimas su vaizdu, nes pavadinimas lyg kalba apie architektūrą, o vaizde dėmesys "įvykui", tam tikrai vestuvinei tradicijai...tai nėra blogai, tiesiog kiek nesuskamba kartu su pavadinimu. "Centre puikuojasi Rotušė, kuri turi gotikos, baroko ir ankstyvojo klasicizmo bruožų."...o vaizde jos apskritai nė kvapo. Toks tiesiog pastebėjimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 06 liepos 2009 - 12:53
smile.gif+2009 07 06, 13:46-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 07 06, 13:46)
Man šita irgi graži, švelni tokia.
O aukščiau parodytoje mano matymu kiek nesusikalba pavadinimas su vaizdu, nes pavadinimas lyg kalba apie architektūrą, o vaizde didesnis dėmesys "įvykui", tam tikrai tradicijai...tai nėra blogai, tiesiog kiek nesuskamba kartu su pavadinimu.  "Centre puikuojasi Rotušė, kuri turi gotikos, baroko ir ankstyvojo klasicizmo bruožų."...o  vaizde jos apskritai nė kvapo. Toks tiesiog pastebėjimas.

man irgi ta foto iš "kitos temos"
Atsakyti
Na mano supratimu temai ji tinkama, nes kalba apie šiokią tokią tradiciją. Tik kad vaizdas ir tekstas po juo nelabai susikalba, nes kalba apie skirtingus dalykus.
Atsakyti
smile.gif+2009 07 06, 13:55-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 07 06, 13:55)
Na mano supratimu temai ji tinkama, nes kalba apie šiokią tokią tradiciją. Tik kad vaizdas ir tekstas po juo nelabai susikalba, nes kalba apie skirtingus dalykus.

taip. vaizdas konkursui tinkamas. drinks_cheers.gif

bet mano asmeine nuomone....
na, nežinau ar šitas kadras darytas specialiai šitoje vietoje. ar tik žiūrint šventės foto atrasta foto tinkančioje vietoje konkursui.
pvz. yra visai kitaip, kai sustoji būtent tam tikroj vietoj ar prie tam tikro objekto įsiamžint.
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 07 06, 14:00)
taip. vaizdas konkursui tinkamas. drinks_cheers.gif

bet mano asmeine nuomone....
na, nežinau ar šitas kadras darytas specialiai šitoje vietoje. ar tik žiūrint šventės foto atrasta foto tinkančioje vietoje konkursui.
pvz. yra visai kitaip, kai sustoji būtent tam tikroj vietoj ar prie tam tikro objekto įsiamžint.

tai kad man čia viskas paprastai atrodo, juk žmonės Rotušėje tuokiasi (o ir šalia kelios bažnyčios), ko gero panašiom aplinkybėm ir padarytas šitas kadras. Vaizde stabdomas automobilis po šviežio santuokos fakto, kaži ar kas kitur susituokę specialiai važiuoja Rotušės aikštėn, kad juos pastabdytų. Tokia mano interpretacija, o kaip iš tikrųjų tik autoriai žino 4u.gif
Atsakyti