QUOTE(Noelle @ 2009 07 05, 21:12)
negi išties pakanka tik tokio miniatiūrinio žmogiuko?
Na, bet konkurse yra kelios tokios. Tai gal viskas tvarkoje.
Na, bet konkurse yra kelios tokios. Tai gal viskas tvarkoje.
kad Ruste minejo,kad pakanka
Sveikutes, o as maniau, kad mes norejom Lietuvos grozy parodyt o ne zmoniu .Juk labai paparasta aprenkt vaikiuka tautiniais drabuziais ir nufotkint, o kai kuriuose nuotraukytese galima tikrai pamatyti tai ko dar nemateme
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 07 05, 22:20)
.Juk labai paparasta aprenkt vaikiuka tautiniais drabuziais ir nufotkint,
ne taip ir paprasta, jei tas vaikiukas nelanko kažkokių tautinių užsiėmimų.
QUOTE(*meduota* @ 2009 07 05, 22:48)
ne taip ir paprasta, jei tas vaikiukas nelanko kažkokių tautinių užsiėmimų.
uzdek vaikuciui lietuvos rinktines marskinelius, iduok i ranka trispalve ir vuolia - palaikymo komanda
QUOTE(laukine @ 2009 07 05, 23:13)
uzdek vaikuciui lietuvos rinktines marskinelius,
nemanau, kad tai tautinis rūbas.
be to, tokius marškinėlius labai paprasta gaut?
QUOTE(grange @ 2009 07 05, 14:39)
man ir ta foto per daug, bet kad žmonių tai jau visiškai nesimato... žinau mano pačios toli, bet bent galima įžvelgt,čia tai jau laaaabai toli,kažkaip šiuo atveju tas pats ar yra jie ar ne. tai man kyla kl. jei užtenka tiek, tai kodėl iš vis neleist dėt be žmonių? na ar tie miniatiūros padės nustatyti,kad tai foto ne iš interneto?
kažkaip kitą kart arba reikia dar susiaurinti taisykles, kad turi matytis žmonės aiškiai, pilnu veidu na ar nusisukę, bet kad nereiktų su padidinamu stiklu ar pan.
kažkaip kitą kart arba reikia dar susiaurinti taisykles, kad turi matytis žmonės aiškiai, pilnu veidu na ar nusisukę, bet kad nereiktų su padidinamu stiklu ar pan.
Sukonkretinus žmogaus, kaip objekto, nuotraukoje dydį, kiltų labai daug nesusipratimų ir daug darbo Rustei. Būtų daug nepatenkintų dalyvių, nes dydis yra subjektyvi sąvoka ir kiekvienam "pakankamas dydis" nuotraukoje būtų skirtingas. Manau, galima buvo sukonkretinti tiek, kad būtų įžiūrimas ne taškas (žmogaus buvimas tolumoje), o žmogaus veidas. Tada tikrai būtų mažesnė tikimybė dalyvavimui su vogtomis nuotraukomis.
Na, bet šį kartą yra kaip yra. Džiaukimės gražiomis nuotraukomis, kurių šiame konkurse yra tikrai daug. Mano akimis, vos kelios nepakankamai atitinka temą, bet tiek to, kitų grožis atperka. Na, pasakai sau, nepatinka ir nežiūriu, matau tik patinkančias nuotraukas. Balsai parodys kas ir kaip.
Dėl miniatiūrinių žmogiukų tai jau tikrai, kaip atskirti ar nuotrauka tikra, ar nėra iš interneto? Juk daug internete nuotraukų su mini žmogiukais, bet kokiais. Nežinau, kaip Rustė žino, kad tai tikrai to autoriaus foto? Nepatinka man tos su mini mažiukais, kur žmogaus reikia ieškot su padidinamuoju stiklu, paskui visokių įtarimų kyla gi.
Papildyta:
Aš kažkaip tiesiogiai taisykles supratau - jei turi matytis žmogus tai žmogus, o ne taškučiai vaikštantys tiltu, aplink muziejų, ar kažkur prie pilies.
Papildyta:
Aš kažkaip tiesiogiai taisykles supratau - jei turi matytis žmogus tai žmogus, o ne taškučiai vaikštantys tiltu, aplink muziejų, ar kažkur prie pilies.