+2009 07 05, 17:23-->
hi, vartykite kaip patinka, tvirtinkite apie neva viešinimą, tikrinkite kas patinka. bet tai kad tas viešinimas jums vaidenas tik jūsų bėdos. jei jau taisykles tikrai skaitytumėt, nesivaidentų jums čia tie viešinimai ir pažeidinėjimai. ir tegul sau kliūva, nes toks vaizdas kad kabinėjatės bile pasikabinėt. ir jau nebe pirmą kartą
ir apskritai galėtumėt jau baigti spaminti. susirodė jums viešinimai tai susirodė, nereikia taip susireikšminti kad manytumėt kad kaip jums atrodo taip ir yra. jei jau taisykles pati jų neskaičiusi taip prikaišiojat, pasiskaitykit jų 4 punktą, tą vietą kur spamas draudžiamas
diskusiją šia tema baigiau. ioje temoje aptarinėjamas konkursas ir jo nuotraukos, o tuo kas pačiai susirodo verčiau pasidalinkit per až o neterškit temos. va tas moderatoriams paprastai tikrai nepatinka ir yra sąžininga kitų narių, kurie į temą ateina ne spamo skaityti atžvilgiu
QUOTE(hi @ 2009 07 05, 17:23)
kaip bevartysi, man kaip tik tokiomis kalbomis išviešinot šioje temoje O taisyklės galų gale kokį kartą ir suveikt turi. nes toks jausmas, kad tik parašytos. kad ir kaip jums nepatiktų, kad tai priminta. Kitų klaidas vieną po kitos skaičiuoja, o kad pačios taisykles pažeidinėja matote nebesiskaito. Ir taip jūs teisi - man tai kliūva.
hi, vartykite kaip patinka, tvirtinkite apie neva viešinimą, tikrinkite kas patinka. bet tai kad tas viešinimas jums vaidenas tik jūsų bėdos. jei jau taisykles tikrai skaitytumėt, nesivaidentų jums čia tie viešinimai ir pažeidinėjimai. ir tegul sau kliūva, nes toks vaizdas kad kabinėjatės bile pasikabinėt. ir jau nebe pirmą kartą
ir apskritai galėtumėt jau baigti spaminti. susirodė jums viešinimai tai susirodė, nereikia taip susireikšminti kad manytumėt kad kaip jums atrodo taip ir yra. jei jau taisykles pati jų neskaičiusi taip prikaišiojat, pasiskaitykit jų 4 punktą, tą vietą kur spamas draudžiamas
diskusiją šia tema baigiau. ioje temoje aptarinėjamas konkursas ir jo nuotraukos, o tuo kas pačiai susirodo verčiau pasidalinkit per až o neterškit temos. va tas moderatoriams paprastai tikrai nepatinka ir yra sąžininga kitų narių, kurie į temą ateina ne spamo skaityti atžvilgiu
QUOTE(l'eau @ 2009 07 05, 17:47)
bet tai kad tas viešinimas jums vaidenas tik jūsų bėdos.
o jums ne per dažnai atrodo, kad nepritariantiems jums vaidenasi?
Jokio ten "neva" nėra į kokį iškalbos rūbą beįvilktum
QUOTE(l'eau @ 2009 07 05, 17:47)
ir apskritai galėtumėt jau baigti spaminti.
kartu su jumis, ok?
P.S. kiek kartų buvot nubaustą už spam'ą? Aš čia noriu pasitikslinti tik, kiek tai moderatoriams nepatinka? Nes jūs tai darote ištisai ir nuolat. Na man taip aišku vaidenasi .Tai sakau paklausiu kaip ta taisyklė apie spam'ą veikia
O šiaip aš neturiu nieko prieš kai taisyklė sąžiningai pritaikoma už pažeidimus kad ir mano pačios atžvilgiu, taip kad manęs tuo nelabai išgąsdinsite
gal uztenka
+2009 07 05, 17:50-->
jums tai tikrai per dažnai. ne apie nepritarimą kalba eina, o apie tai kad taip susireikšminote kad nusprendėte jog kaip jums atrodo taip ir yra. kaip kitaip tai pavadinti jei ne vaidenimusi? kad ir kaip tvirtintumėt ar kur atsistojus šauktumėt apie neva viešinimą, tai tuo netaps, kaip ir parėkus jog saulė mėlyna ji nepamėlynuos
viena pati. kai kiti pradės galėsit ir su jais. jei negalit susilaikyti nespaminusi - darykit tai per až, temos teršti tikrai nebūtina verčiau užuot teršusi temą tikrai pasiskaitykit taisykles, kur rašoma kad spamas draudžiamas ir nesiimkit moderatorės vaidmens, jei jums susirodė neva viešinimas bent nejuokintumėt kitų tai skelbdama garsiai ar tvirtindama kad geriau už rašiusįjį žinot ką jis turėjo omeny:)
nė karto. visada kam nors pradėjus spaminti agituoju rašyti į až užuot teršus temą. dėl vaidenimosi - jūs tikrai teisi. nieks jūsų ir negąsdina, bet manykit ką norit. puiku kad esat už sąžiningą taisyklių taikymą. tikrai nebetęsiu. duodu žalią šviesą.
hi, jei turit ką pasakyt rašykit į až
QUOTE(hi @ 2009 07 05, 17:50)
o jums ne per dažnai atrodo, kad nepritariantiems jums vaidenasi?
kartu su jumis, ok?
kartu su jumis, ok?
jums tai tikrai per dažnai. ne apie nepritarimą kalba eina, o apie tai kad taip susireikšminote kad nusprendėte jog kaip jums atrodo taip ir yra. kaip kitaip tai pavadinti jei ne vaidenimusi? kad ir kaip tvirtintumėt ar kur atsistojus šauktumėt apie neva viešinimą, tai tuo netaps, kaip ir parėkus jog saulė mėlyna ji nepamėlynuos
viena pati. kai kiti pradės galėsit ir su jais. jei negalit susilaikyti nespaminusi - darykit tai per až, temos teršti tikrai nebūtina verčiau užuot teršusi temą tikrai pasiskaitykit taisykles, kur rašoma kad spamas draudžiamas ir nesiimkit moderatorės vaidmens, jei jums susirodė neva viešinimas bent nejuokintumėt kitų tai skelbdama garsiai ar tvirtindama kad geriau už rašiusįjį žinot ką jis turėjo omeny:)
QUOTE(hi @ 2009 07 05, 17:50)
P.S. kiek kartų buvot nubaustą už spam'ą? Aš čia noriu pasitikslinti tik, kiek tai moderatoriams nepatinka? Nes jūs tai darote ištisai ir nuolat. Na man taip aišku vaidenasi .Tai sakau paklausiu kaip ta taisyklė apie spam'ą veikia
O šiaip aš neturiu nieko prieš kai taisyklė sąžiningai pritaikoma už pažeidimus kad ir mano pačios atžvilgiu, taip kad manęs tuo nelabai išgąsdinsite
nė karto. visada kam nors pradėjus spaminti agituoju rašyti į až užuot teršus temą. dėl vaidenimosi - jūs tikrai teisi. nieks jūsų ir negąsdina, bet manykit ką norit. puiku kad esat už sąžiningą taisyklių taikymą. tikrai nebetęsiu. duodu žalią šviesą.
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 05, 18:00)
gal uztenka
QUOTE(l'eau @ 2009 07 05, 18:02)
nė karto.
laimės kūdikis...ne kiekvienas tiek ištisai spaminantis taip prasisuka
kaip kitaip tai pavadinti jei ne vaidenimusi?
O ar aš sakau kitaip vadint? Aš gi pritariu Pati sakau, paskaitau jūsų žinutes ir vaidentis pradeda, kokios tai haliucogeninės žinutės. Vėl vaidenasi. Būūūūūūūūūū !
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 05, 18:00)
gal uztenka
na na, nestabdykit, užteks kai Rustė pasakys, man tai labai faina
Papildyta:
bent nejuokintumėt kitų tai skelbdama garsiai ar tvirtindama kad geriau už rašiusįjį žinot ką jis turėjo omeny:)
o kodėl negalima juokinti? Ir...o jums tikrai niekada nesivaidena? Būtų sunku patikėti, labai sunku ...Labai labai sunku
Kažkur mačiau vieną tokią citatą - "tu nesakyk, ką man daryti ir aš nesakysiu kur tau eiti " . Faina nia?
Į až aš jum nerašysiu, vengiu pernelyg asmeninių santykių Apsigalvojau - į až norėčiau jums atsiųsti eilėraštį
duodu žalią šviesą.
ačiū, tikiuosi nepersigalvosit
apgavikė , parašiau, bet ...
Šis pranešimas negali būti išsiųstas, kadangi gavėjas negali naudotis asmeninių pranešimų gavikliu arba jis yra užpildytas.
Ši asmeninė žinutė nebuvo išsiųsta
Jūsų pasiūlymas buvo labai nenuoširdus
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 05, 16:12)
nezinantis tikrai nesupras
Nežinau, kieno ta foto, bet jei l'eau dėl autorės neklysta, labai nesunkiai tai galiu sužinot. Užtenka pasižiūrėt apie kurios dalyvės foto ji lygiai tuo pat tekstu (,,visos vienodos, be stiliaus ir fantazijos, bla bla bla...") , varė praeito konkurso aptarime. Paprasta. Ir tai žino ir visos, kurios nuolat skaito aptarimų temas. Sunku taip greit pamiršt, kai kažkuri dalyvė ilgai ir nuobodžiai kaltinama fantazijos, o jos darbai - ,,veido neturėjimu", po to mielaširdingai/sarkastiškai sutinkama, kad darbai veidą turi, tik jau tik tokį baisų, kad net neįmanoma jo su kuo kitu supainioti.
O kad nekiltų nauja diskusija, skubu pranešt, man, kaip ir visom kitom, nepritariančiom visad teisios l'eau nuomonei, vai-de-na-si arba (cituoju) ,,ieško sliekų ir kabinėjasi, nes neturi daugiau, ką veikti"
Manau, šitos frazės jau tiek kartų SM girdėtos, kad l'eau, jau laikas sugalvot kokių naujų, ar ką , pvz. iš darželio laikų tokia ,,kas ant kito vaiko sako, tas ant savęs pasisako", tau kaip?
Jei kažkam pasirodys, jog tai spamas, nesiginčysiu, bet manau, ši tema ir skirta, kad kalbėtume apie nuotraukas, jų kėlimą, išmetimą, pažeidimų ar taisyklių niuansus.
Jei, vis tik, klystu ir kalbėti čia galima griežtai tik apie pačias foto (jokių čia raginimų laikytis konkurso taisyklių, jokių abejonių ar jų laikomasi - visa tai - spamas), tai apie pačią Palangos tilto nuotrauką galiu pasakyti: man ji graži, kaip reginys - spalvos ir vaizdas džiugina akį, bet už ją nebalsuosiu.
QUOTE(Atogrąža @ 2009 07 05, 19:30)
spamas), tai apie pačią Palangos tilto nuotrauką galiu pasakyti: man ji graži, kaip reginys - spalvos ir vaizdas džiugina akį, bet už ją nebalsuosiu.
man si foto grazi kai atvirukas, bet ne kaip foto
+2009 07 05, 17:26-->
o tu beje labai teisi.
ir aš manau, kad tokie pareiškimai yra išviešinimas.
Moderatorių taryba nuspręs ką daryti.
QUOTE(hi @ 2009 07 05, 17:26)
ir tiesą sakant tai būtų sąžininga Jei taisyklė yra, ji turi veikti, o ne tik taip, kad parašyta dėl parašymo. Nors nieko nuostabaus...
o tu beje labai teisi.
ir aš manau, kad tokie pareiškimai yra išviešinimas.
Moderatorių taryba nuspręs ką daryti.