Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos vardui - 1000 metų

jei pas autorę nelabai rasta originalumo ir visos jos foto panašios kažin ar tai yra tai pastebinčių bėda, greičiau karksinčių apie neva išviešinimą, nes juk būtent jiems tai kliūva smile.gif
o dėl tilto - taip, kontrastai nedraudžiami, bet vistiek nenatūraliai atrodo. bet man rodos ant tilto žmonių išvis nėra. netikiu kad įmanoma neįžiūrėt normalaus dydžio herbo ir vėliavos, bet įžiūrėti taškiuko dydžio žmones, jei tokie išvis yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 07 04, 22:34)
nepamirštam, kad nuotraukos anonimiškos wink.gif

kur jau čia dabar pamirši po tokio priekaištų pliūpsnio biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Marijai @ 2009 07 04, 23:38)
Labai graži ir meniška foto  wub.gif Tiesiog atvirukas  thumbup.gif

super, balsų gaus marias wub.gif aš turbūt savo nebedėsiu, kai neturiu tokios kaip ši, tai ką čia... būk geriausias arba slėpkis kaip sakoma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 07 05, 16:39)
kur jau čia dabar pamirši po tokio priekaištų pliūpsnio biggrin.gif
Papildyta:

super, balsų gaus marias wub.gifturbūt savo nebedėsiu, kai neturiu tokios kaip ši, tai ką čia... būk geriausias arba slėpkis kaip sakoma mirksiukas.gif

lotuliukas.gif
as irgi dar pagalvosiu ar deti savo foto smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 07 05, 16:20-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 07 05, 16:20)
ir garsiai apie taip apreikšti visai nebūtina, nes tai vis tiek yra išviešinimas - vis tiek nėra taip, kad visi žino wink.gif

drinks_cheers.gif
o kai pradeda sakyt, kad žino kieno foto, nes Jos visos foto tokiosi, kad visuose konkursuose panašios ir t.t. tuoj skatina peržiūrėt kitus konkursus ir sužinot, kieno ta foto jei jau taip akivaizdžiai matomas braižas
Atsakyti
vv, aš tai turiu labai gražią, bet va be plėvesuojančių vėliavų, et... nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 05 liepos 2009 - 15:56
QUOTE(*meduota* @ 2009 07 05, 16:50)
drinks_cheers.gif
o kai pradeda sakyt, kad žino kieno foto, nes Jos visos foto tokiosi, kad visuose konkursuose panašios ir t.t. tuoj skatina peržiūrėt kitus konkursus ir sužinot, kieno ta foto jei jau taip akivaizdžiai matomas braižas

na kiekvino akis kitaip mato 4u.gif
vienam tas braizas akivaizdus,o kitam nematomas visai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 05 liepos 2009 - 15:56
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 05, 16:56)
na kiekvino akis kitaip mato 4u.gif
vienam tas braizas akivaizdus,o kitam nematomas visai mirksiukas.gif

bet jei sako, kad akivaizduos, tai kyla azartas tikrinti ir ieškoti
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 07 05, 16:57)

jaigu visa tema apie tai tik ir diskutuosime,tai tikrai prades tikrinti lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 07 05, 16:31)
jei pas autorę nelabai rasta originalumo ir visos jos foto panašios kažin ar tai yra tai pastebinčių bėda, greičiau karksinčių apie neva išviešinimą, nes juk būtent jiems tai kliūva  smile.gif

kaip bevartysi, man kaip tik tokiomis kalbomis išviešinot šioje temoje wink.gif O taisyklės galų gale kokį kartą ir suveikt turi. nes toks jausmas, kad tik parašytos. kad ir kaip jums nepatiktų, kad tai priminta. Kitų klaidas vieną po kitos skaičiuoja, o kad pačios taisykles pažeidinėja matote nebesiskaito. dirol.gif Ir taip jūs teisi - man tai kliūva. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2009 07 05, 16:31)
netikiu kad įmanoma neįžiūrėt normalaus dydžio herbo ir vėliavos, bet įžiūrėti taškiuko dydžio žmones, jei tokie išvis yra g.gif

konkrečiai atsiejant pokalbį nuo konkrečios nuotraukos, dėl šito pritariu. Man net ir be herbiuko (taip didesnio už kai kuriuos žmones) aišku, kaip tai susiję su Lietuva smile.gif Apie tai savo nuomonę jau rašiau, todėl šiuo klausimu nesu oponentas.
Papildyta:
QUOTE(*meduota* @ 2009 07 05, 16:57)

man nekilo, prisiminus panašų pokalbį kitoje temoje, tapo akivaizdu apie ką kalbama net nemačius nuotraukų. smile.gif Perdaug jau tiesmukai mergaitės kai kuriems rodot wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 05 liepos 2009 - 16:25
smile.gif+2009 07 05, 17:23-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 07 05, 17:23)
kaip bevartysi, man kaip tik tokiomis kalbomis išviešinot šioje temoje wink.gif O taisyklės galų gale kokį kartą ir suveikt turi. nes toks jausmas, kad tik parašytos. kad ir kaip jums nepatiktų, kad tai priminta. Kitų klaidas vieną po kitos skaičiuoja, o kad pačios taisykles pažeidinėja matote nebesiskaito. dirol.gif Ir taip jūs teisi - man tai  kliūva. smile.gif
Papildyta:

konkrečiai atsiejant pokalbį nuo konkrečios nuotraukos, dėl šito pritariu. Man net ir be herbiuko (taip didesnio už kai kuriuos žmones) aišku, kaip tai susiję su Lietuva  smile.gif Apie tai savo nuomonę jau rašiau, todėl šiuo klausimu nesu oponentas.
Papildyta:

man nekilo, prisiminus panašų pokalbį kitoje temoje, tapo akivaizdu apie ką kalbama net nemačius nuotraukų.  smile.gif

einu skaityti praitu temu biggrin.gif

jai rimtai,gal jau baigiam ta diskusija smile.gif

o tai tuoj visos gausime velniu nuo Rustes tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 05, 17:25)
einu skaityti praitu temu biggrin.gif

o kas sakė, kad praeitose temose?

smile.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 05, 17:25)
o tai tuoj visos gausime velniu nuo Rustes tongue.gif

ir tiesą sakant tai būtų sąžininga wink.gif Jei taisyklė yra, ji turi veikti, o ne tik taip, kad parašyta dėl parašymo. Nors nieko nuostabaus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 05 liepos 2009 - 16:35

smile.gif+2009 07 05, 17:26-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 07 05, 17:26)
o kas sakė, kad praeitose temose?

smile.gif

smile.gif+2009 07 05, 17:23-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 07 05, 17:23)

man nekilo, prisiminus panašų pokalbį kitoje temoje, tapo akivaizdu apie ką kalbama net nemačius nuotraukų. smile.gif Perdaug jau tiesmukai mergaitės kai kuriems rodot wink.gif

Atsakyti