QUOTE(ugnesmama @ 2011 06 20, 14:41)
O aš jau namuose. Ilsėjomės Auksinėse kopose Primasol Sunrise. Kažkuri mamulė teiravosi apie jį. Tai va pirmas įspūdis buvo nekoks, į bendrabutį panašu, bet dabar atrodo, kad viskas ten liuks. Kambarį siūlau imti kur Nr. nelyginiai. Langai bus į jūrą, į kiemą, į sceną. Gyvenome 307, tai vaizdas buvo - vertas milijono. Animatoriai liuks: profesionalūs, netingūs. Ypač tokia Yva. Maistas - puikus. Per savaitę visai nepabodo, nes derinome įvairius variantus. Geras alus, baltas vynas. Skanūs ir kokteiliai, tik ne visi barmenai gamindavo pagal tavo receptą, bet levukai ( jų pinigai) gelbėdavo. Į pajūrį geriau vykti jų autiku. Veža toliau, bet užtat privatus jų paplūdimys, šalia nudistų pliažas, jei kam aktualu. Nors kažkaip ir nelabai jauku buvo išsirengti, bet malonumas - atperka. Dėl valiutos - geriau aišku eurai, jei parduotuvėje nėra kasos aparato, laisvai galima atsiskaityti jais.Skaičiuoja 2 Lt - 1 levas. Apsipirkti į Varną vykti neapsimoka. Gėrimų ir suvenyrų kainos beveik tos pačios. Tiesa MB pirkosi Varnoje " Dublionką" na kailinius tokius, tai kaina:kokybė tikrai geresnė nei Lietuvoje. Oras pasitaikė labai geras - 26 , jūra - 23, baseinuose vanduo - 24.
Na visoms gerų atostogų
P.s. Novaturas pavedė. - išskridom 19.45 ten buvom apie 24 val. Jau niekas nedirbo tik mokamas LOBBY baras, o vakarienę paliko registratūroje tragišką. Išskridimo dieną lėktuvas kilo 6,25, sausas davinys . Va taip nukniaukė iš mūsų visą dieną ir daugiau kaip pusę nakties. Mėginsiu skųstis. Gal kas turite patirties
Na visoms gerų atostogų
P.s. Novaturas pavedė. - išskridom 19.45 ten buvom apie 24 val. Jau niekas nedirbo tik mokamas LOBBY baras, o vakarienę paliko registratūroje tragišką. Išskridimo dieną lėktuvas kilo 6,25, sausas davinys . Va taip nukniaukė iš mūsų visą dieną ir daugiau kaip pusę nakties. Mėginsiu skųstis. Gal kas turite patirties
Ačiū ačiū ačiū už Primasol'io atsiliepimus. Nors pasirinkau kitą viešbutį, lievesnį , bet čia aš tų atsiliepimų iš jūsų prašiau
O dėl skundo Novaturui - aš viską suprantu kaip žmogus ir kaip keliautojas, bet objektyviai žiūrint - o kuo skųsitės? kad pakeitė skrydžio laiką ir jį pavėlino 2 val (?)., tai man rodos sutarty ar kažkur papildomose sąlygose skrydžio laikas arba nefiksuojamas, arba bus įtrašyta, kad jis gali keistis, tai persižiūrėkit atidžiai sąlygas.