Vaziuojam liepos pradzioje i Bulgarija.Planuojam su viena nakvyne,gal kas galetu rekomenduoti koki viesbutuka ar sv.namus lenkijoj ar slovakijoj.
QUOTE(laura1979 @ 2011 06 12, 20:11)
Vaziuojam liepos pradzioje i Bulgarija.Planuojam su viena nakvyne,gal kas galetu rekomenduoti koki viesbutuka ar sv.namus lenkijoj ar slovakijoj.
Mes irgi taip planuojam. Bet mums patarė Vengrijoj nakvoti, tik dar nepatikslino vietos
mūsų pirma nakvynė bus kažkur vidury vengrijos arba prie Arad miesto rumunijoj, tada važinėsimės kalnuose rumunijoj ir kažkur antra nakvynė, tada į rumunijos pajūrį Mamaia kurorte nakvynė, na ir ketvirtą dieną jau pajūriu iki užsakyto viešbučio Albenoj pasivoliot ant smėliuko
nakvynes galvojam kempinguose arba šiaip kur pensionuose, pagal situaciją, nieko išanksto neužsakinėsim nes norim laisvės, nenorim prisirišt, o kaip gausis eksprontu taip ir darysim
nakvynes galvojam kempinguose arba šiaip kur pensionuose, pagal situaciją, nieko išanksto neužsakinėsim nes norim laisvės, nenorim prisirišt, o kaip gausis eksprontu taip ir darysim
QUOTE(amelituke @ 2011 06 13, 11:01)
Mes irgi taip planuojam. Bet mums patarė Vengrijoj nakvoti, tik dar nepatikslino vietos
O kada iš namų žadate išvykty, kad iki Vengrijos nusigausit? Aš galvojau, kad tik Lenkijos galą pasiekti ir miegot. Dar Slovakija . Labai noriu per Rumuniją dieną važiuoti.
QUOTE(jovkaww @ 2011 06 13, 13:32)
O kada iš namų žadate išvykty, kad iki Vengrijos nusigausit? Aš galvojau, kad tik Lenkijos galą pasiekti ir miegot. Dar Slovakija . Labai noriu per Rumuniją dieną važiuoti.
Mano pusbrolis važiavo, tai sakė taip:
Iš Vilniaus pajudėjo 4 h, važiavo po 2 h ir darė 20 min. sustojimus.
10 h jau buvo Vengrijoj, ten apsistojo pernakvot.
6 h išjudėjo, vėl kas 2 h po 20 min.
3h ryte įvažiavo į Auksines kopas.
Tai skaitau visai normaliai... plius pas mus 3 vairuotojai
QUOTE(amelituke @ 2011 06 13, 14:30)
tai aišku kad spėsit įvykdyt savo planą
mes per dieną 1200 km laisvai padarom, tik pertraukas trumpesnes darom
QUOTE(amelituke @ 2011 06 13, 15:30)
Mums iki Lietuvos sienos dar 300 km nuo namų. Tai ir mes manau iki Vengrijos trauksim drąsiai, tik išvažiuoti ankščiau reikia.
Mes kartą su dviem sustojimais į Vokietiją 1600 km nuvažiavom. Bet išvažiavom 17 val, o buvom kitos dienos 14 val. Tai tada miegojau kokį 14 val, nes kai vyras vairuoja aš nemiegu - saugau, kad ir jis neužmigtų
Sveikos,
žadam šiemet važiuoti į Bulgariją. Gal žinot kur randasi įspūdingo dydžio akvaparkas ?
žadam šiemet važiuoti į Bulgariją. Gal žinot kur randasi įspūdingo dydžio akvaparkas ?
QUOTE(jovkaww @ 2011 06 13, 12:32)
su viena nakvyne labai sunku su vaikais, pernai grizinejom taip, isvykom is BLG 6 val., o kitos dienos 16 val jau buvom LT.
QUOTE(Liepos dukra @ 2011 06 14, 20:59)
Sveikos,
Sauletajam krante yra net du akvaparkai. Del dydzio Pakankamai dideli, kadangi po atviru dangumi. Mums patiko.
Mes tai nusprendėm nuvažiuojant pavarkt, o grįžti gal leisim sau ir su daugiau nakvynių
QUOTE(amelituke @ 2011 06 15, 07:07)
Mes tai nusprendėm nuvažiuojant pavarkt, o grįžti gal leisim sau ir su daugiau nakvynių
mes tai kažkaip atvirkščiai darom, į priekį dar viskas įdomu tai ilgiau važiuojam, aplankom, pasibūnam kur, o atgal tai jau ant gazo koja, namų šauksmas, parskrendam nerealiais laiko tarpais
Viską taip gražiai jau buvau suplanavus ir vėl apsivertė viskas aukštyn kojom , galvojom į priekį važiuot karo keliu, atgal Bran pilis, o dabar bus atvirkščiai, nes ( gal kam čia aktukalu) skaičiau anglų forumus tai pasirodo karo kelias birželį gali būt atidarytas o gali ir ne, tikroji jo atidarymo data liepos 1 d., ir juo reikia važiuot nuo Bukarešyo krypties o ne nuo mūsų pusės, na jis ten taip oficialiia prasideda tai taip ir bandysim.
Tai dabar keičiasi važiavimo maršrutai, vėl viską perdaryt
Kai viską organizuoji tai taip atrodo kad jau aš buvus ir rumunijoj ir bulgarijoj, tiek prasėdėta prie interneto, kad jau visos lankytinos vietos atrodo pažįstamos